H Καλομοίρα τραγούδησε για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό και αποθεώθηκε από τους Έλληνες του εξωτερικού

H Καλομοίρα τραγούδησε για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό και αποθεώθηκε από τους Έλληνες του εξωτερικού

H Καλομοίρα επέστρεψε στην Αμερική και έκανε ένα από τα πιο επιτυχημένα live της. Η κομψή εμφάνιση και το μήνυμα της τραγουδίστριας.

H Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης, ζουν μόνιμα στην Αμερική τα τελευταία χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια μαζί με τα τρία τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία).

Tο ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, συνάντησε αγαπημένους φίλους και συνδύασε δουλειά με διασκέδαση. Η τραγουδίστρια έκανε δυναμικό comeback στην Ελληνική δισκογραφία με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Στόχος», το οποίο αγαπήθηκε πολύ από τους fans.

Η Καλομοίρα τραγούδησε για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό

Πριν λίγες ώρες η Καλομοίρα αποδέχτηκε την πρόκληση του Πρωτοπρεσβύτερου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Father Alex Karloutsos και τραγούδησε στο Blue Dream Summer Gala, υποστηρίζοντας τους σκοπούς του Diabetes Research Institute και του Project Purple, για την καταπολέμηση του καρκίνου στο πάγκρεας.

Η pop star έκανε μια πολύ ξεχωριστή live εμφάνιση στο Hamptons της Νέας Υόρκης ερμηνεύοντας αγαπημένες της επιτυχίες και άλλα δημοφιλή τραγούδια. Το κοινό ήταν πολύ θερμό με τους παρευρισκόμενους να αποθεώνουν την τραγουδίστρια και να χορεύουν ασταμάτητα.

https://www.instagram.com/p/CwfvoHpuBEw/

«Μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη..για μια ζωή! Η Ελληνική διασπορά είναι πέρα από τεράστια, εντυπωσιακή, γεμάτη έμπνευση και θετική ενέργεια! Σας ευχαριστώ που με είχατε στο Blue Dream Gala και υποστηρίζετε όλοι μαζί τον μεγάλο σκοπό αυτής της εκδήλωσης. Νιώθω ταπεινή από την τεράστια αγάπη που μου δείξατε και με τον τρόπο που με αγκαλιάσατε. Σας ευχαριστώ», έγραψε η Καλομοίρα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CwdLfMEOoA3/

Για την περίσταση η τραγουδίστρια επέλεξε μια εκθαμβωτική, ασημί δημιουργία της Celia Kritharioti με κρύσταλλα την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα pumps.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Στις φωτογραφίες της Μαριέττας Χρουσαλά με μαγιό η Καλομοίρα επιμένει να κάνει το ίδιο σχόλιο

Το σπίτι της στην Νέα Υόρκη

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας έχουν επιλέξει ως βάση τους την Ουάσινγκτον και κατοικούν σε ένα υπέροχο σπίτι το οποίο έχουν διακοσμήσει με πολύ φινέτσα και στυλ.

https://www.instagram.com/p/CrvovtXI1D-/

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Καλομοίρας στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε το χώρο τους ο οποίος είναι αρκετά άνετος και με spots που έχει διαμορφώσει η ίδια ώστε να παρέχει ασφάλεια στα παιδιά.

https://www.instagram.com/reel/CpvIB6pI8ZO/

Το ξύλινο πάτωμα κάνει το σπίτι ακόμη πιο ζεστό ενώ η εντυπωσιακή ντουλάπα-γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας είναι ό,τι θα ήθελε κάθε stylish γυναίκα να έχει. Το σπίτι του ζευγαριού διαθέτει έναν υπέροχο κήπο στον οποίο απολαμβάνουν συχνά barbeque ή παίζουν με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CrNu25UoKy2/

«Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα πρόγραμμα με ροή, οπότε μια συνηθισμένη ημέρα μου είναι κάπως έτσι: Ξυπνάω το πρωί και γυμνάζομαι. Αφού ξυπνήσουν τα παιδιά, τρώμε πρωινό, διαβάζω τα αγόρια για το σχολείο, τρώμε μεσημεριανό, διαβάζουμε λίγο ακόμη για το σχολείο, παίζουμε και τρώμε βραδινό, ώσπου φτάνει η ώρα του ύπνου. Το να υπάρχει πρόγραμμα, γνωρίζοντας ποια είναι η ρουτίνα της κάθε ημέρας, βοηθάει πραγματικά τα παιδιά να αισθάνονται ήρεμα και χαλαρά. Διοργανώνουμε και βραδιές ταινιών, ενώ, όταν ο καιρός είναι καλός, παίζουμε έξω, στην αυλή», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Καλομοίρα.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: itskalomira