Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μίλησε για το ρίσκο της ζωής της και την αγάπη για τον γιο της

Η Κωνσταντίνα έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην πρεμιέρα της Μπακοδήμου και μίλησε για την γυναικεία ενδυνάμωση και επιχειρηματικότητα.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είναι δυναμική, εντυπωσιακή, έξυπνη, χαμηλών τόνων, ήρεμη δύναμη και ξέρει να αγαπάει τον εαυτό της. Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γειά σου», στο ΣΚΑΪ, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη για το ρίσκο της ζωής της. Η Κωνσταντίνα είναι πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον 10χρονο Μιχάλη. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι άριστες και απόλυτη προτεραιότητα είναι ο γιος τους.

378010682_1494909351254650_2081089910063253819_n.jpg

@constantinabekiari

Η Κωνσταντίνα είναι μία δυναμική γυναίκα

Η Κωνσταντίνα αποφάσισε σε μία δύσκολη εποχή να πάρει μία ριζική απόφαση η οποία της άλλαξε τη ζωή. Η ίδια είναι ιδιοκτήτρια ενός μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας, με το όνομα Human, του οποίου η ονομασία παραπέμπει σε όλα όσα έχουν νόημα. Η ίδια μέσα από τη συνέντευξή της, εξιστορεί, ότι δούλευε για πολλά χρόνια σε μεγάλες εταιρίες και ότι προέρχεται από τον χώρο των επιχειρήσεων. Πάντα όμως, θυμάται να λέει στους συναδέλφους της, ότι δεν ανήκει σε αυτό τον κλάδο και ότι θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο στη ζωή της. Με τον ερχομό του γιου της, μπορεί να άφησε για λίγο στην άκρη το όνειρό της, αλλά όταν ο γιος της έφτασε σε ηλικία 8 χρονών, πήρε την απόφαση να το κάνει!

Το γεγονός πως μια γυναίκα βρίσκει το θάρρος να κάνει ένα πραγματικό restart και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της μόνο θαυμασμό μπορεί να προκαλέσει. Το προφιλ της στο Instagram είναι πάντα μία καλή ιδέα προκειμένου να πάρουμε empowering μηνύματα τα οποία έχουν όφελος στο μεγαλύτερο μέρος των γυναικών που κινούνται με άξονα την ανεξαρτησία και το θάρρος.

340677662_131983879734727_3484063944757005594_n.jpg

@constantinabekiari

Ο Μιχάλης είναι ένας πολύ καλός πιανίστας

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έχει τρομερή αδυναμία στο γιο της και κάθε φορά που μιλάει γι' αυτόν εμφανίζεται στο πρόσωπό της ένα πλατύ χαμόγελο, τον οποίο περιμένει να μεγαλώσει για να είναι μεταξύ τους φίλοι. Από μικρός έχει δείξει την αγάπη του για την μουσική και ήδη από 10 χρονών έχει εξελιχθεί σε πολύ καλός πιανίστας. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κωνσταντίνα μοιράζεται μέσα από το προφίλ της το ταλέντο του γιου της, Μιχάλη.

https://www.instagram.com/reel/CuEvzenID97/

Δύο πράγματα θέλει η Κωνσταντίνα στη ζωή της, το ένα είναι να έχει γύρω της καλούς ανθρώπους -τους οποίους και έχει- και το άλλο είναι η υγεία. Με αυτά τα δύο μπορεί να καταφέρει τα πάντα!