Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «Φωτιά» στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας και έκανε μια αποκάλυψη για τον γιο της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «Φωτιά» στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας και έκανε μια αποκάλυψη για τον γιο της

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε το κατάμεστο ΟΑΚΑ που έδωσε το παρών στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας και μίλησε ξανά on stage για τον μονάκριβο γιο της.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους βιώνουν εδώ και επτά μήνες η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία. Η 36χρονη pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις 7 Φεβρουαρίου, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,9 κιλών, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Τον Μάιο η δημοφιλής τραγουδίστρια επέστρεψε συγκινημένη στα επαγγελματικά της καθήκοντα, σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η καλλιτέχνης απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα και συνεχίζει να εισπράττει την απέραντη αγάπη του κόσμου, που την στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της βήμα.

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα κλάψω αλλά τελικά έκλαψα. Περίμενα πώς και πώς αυτή τη μέρα. Εντάξει δεν είναι πολύς ο καιρός είναι ένας χρόνος αλλά δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει, αλήθεια σας λέω. Εύχομαι να μην σας απογοητεύσω ποτέ», είχε πει συγκινημένη στους fans πριν λίγους μήνες η Ελένη Φουρέιρα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «Fuego» στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας

Πριν λίγες ώρες η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion και τραγούδησε live για πρώτη φορά το τραγούδι που δημιούργησε με την Amita Motion, με τίτλο «Ό,τι πεις» ξεσηκώνοντας το κοινό που έδωσε το παρών στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Οι fans συμμετείχαν ενεργά στη δημιουργία του, μέσω του Tik Tok Challenge της Amita Motion με την Ελένη Φουρέιρα, ψηφίζοντας για την τελική μορφή του τραγουδιού.

H αφιέρωση στον Μποτία junior

Το βράδυ της Παρασκευής (15/09) η Ελένη Φουρέιρα ερμήνευσε το νέο τραγούδι που δημιούργησε με την Amita Motion, ειδικά για την Ημέρα θετικής Ενέργειας ζητώντας από τους fans να το αφιερώσουν σε ένα άτομο που αγαπούν πολύ.

Λίγο αργότερα η ίδια εξομολογήθηκε on stage: «Έγραψα εγώ τους στίχους όταν ήμουν επτά μηνών έγκυος άρα καταλαβαίνετε που το αφιερώνω».

Υπενθυμίζουμε ότι στα φετινά MAD Video Music Awards και συγκεκριμένα στην παραλαβή του βραβείου για το «El Telephone», η νέα μαμά μοιράστηκε και μια ξεχωριστή λεπτομέρεια για την εγκυμοσύνη της.

Όπως εξήγησε η τραγουδίστρια, δύο μόνο ημέρες προτού τραγουδήσει το «El Telephone» live στη σκηνή των βραβείων Mad, έμαθε πως είναι έγκυος. Η ίδια δεν δίστασε μάλιστα να αφιερώσει το ξεχωριστό αυτό της βραβείο στον μικρό της αντρούλη, τον γιο της όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ό,τι πεις- Ελένη Φουρέιρα

Μην σκεφτείς
Στα μάτια απλά κοίτα με
Μην φοβηθείς
Αφέσου και φίλα με

Ό,τι πεις ξέρεις θα το κάνω εγώ για σένα μόνο
Κι ό,τι ζεις θα σου μοιάζει μαγικό
Σ’ ό,τι πεις η αγάπη μου μιλάει και σταματάει το χρόνο
Κι αν μπορείς κράτα με για πάντα εδώ

Ό,τι πεις κι ό,τι ζεις να ξέρεις θα’ μαι εδώ
Κι όταν τις νύχτες τραγουδάω εσένα θα’ χω στο μυαλό
Ό,τι πεις και ό,τι δεις μπροστά σου θα’ μαι εγώ
Να σε προσέχω άγγελέ μου πάλι για σένα τραγουδώ

Μην σκεφτείς
Στα μάτια απλά κοίτα με
Μην φοβηθείς
Αφέσου και φίλα με

Ό,τι πεις ξέρεις θα το κάνω εγώ για σένα μόνο
Κι ό,τι ζεις θα σου μοιάζει μαγικό
Σ’ ό,τι πεις η αγάπη μου μιλάει και σταματάει το χρόνο
Κι αν μπορείς κράτα με για πάντα εδώ

Ο Σουλτάτος και η κόρη του διασκέδαζαν στη Φουρέιρα & η Λασκαράκη έλειπε για έναν σημαντικό λόγο

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της pop star με τον γιο της.

Η πρώτη ανάρτηση της τραγουδίστριας με το μωρό της

https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay/

«Εσύ είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα 💙 07/02/23», είχε γράψει στην ανάρτησή της η Ελένη Φουρέιρα και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου. Όπως βλέπεις, η τραγουδίστρια κρατά τρυφερά τον γιο της στην αγκαλιά της και τον θηλάζει χαρίζοντάς μας τις πιο όμορφες φωτογραφίες.

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας περί μητρότητας

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Πηγή κεντρικής: foureira