Ο Ντέμης Νικολαΐδης έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με ένα ποστ στο Instagram που τα είπε όλα

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με ένα ποστ στο Instagram που τα είπε όλα
INTIME SPORTS

«Ο πενηντάρης είναι ένας νέος της εποχής. Χρόνια Πολλά στον αιώνιο αρχηγό», έγραψαν χαρακτηριστικά στον Ντέμη Νικολαΐδη στο Instagram.

Σχεδόν 25.000 followers έχει ο λογαριασμός του Ντέμη Νικολαΐδη στο Instagram, ένας λογαριασμός τον οποίο ο Ντέμης έφτιαξε πριν μερικούς μήνες, δείχνοντας μια εξωστρέφεια την οποία δεν είχαμε συνηθίσει από τον πάλαι ποτέ διεθνή μας στο παρελθόν.

Σήμερα λοιπόν που ο Ντέμης, συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής, ήταν οι fans του εκείνοι που πήραν το πληκτρολόγιο στα χέρια και έστειλαν θερμές ευχές στον αρχηγό, στον πρώην πρόεδρο, στον Ντεμίνιο.

Xαρούμενα 50 Ντέμη:

To κοινό ποστ με το προφίλ του Ντέμη στο Instagram οργάνωσε η digital minds sports και είχε συγκεντρώσει σε αυτό τις κορυφαίες στιγμές του Νικολαΐδη, εντός και εκτός γηπέδων.

https://www.instagram.com/reel/CxSOpENMxYH/

Ένα από τα σχόλια προς τον Ντέμη που ξεχώρισαν ήταν κι εκείνο του Stan που έγραψε: Χρόνια πολλά θρύλε!

demis1.jpg

Σχόλιο περιμέναμε αλλά ακόμα δεν το είδαμε από την κόρη του Ντέμη, που μόλις χτες γιόρτασε την ονομαστική της γιορτή. Η Μελίνα βέβαια δεν σταμάτησε χτες να μοιράζεται stories ευχών από τους φίλους της αλλά και τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

melina1.jpg

Πάντως, η φετινή χρονιά βρίσκει τον Ντέμη στα 50 μεν με έναν νέο έρωτα στη ζωή του.

Ντέμης Νικολαΐδης και Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι μαζί από τα τέλη του 2022, ωστόσο η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάιο του 2023, ενώ η γνωριμία τους είχε πραγματοποιηθεί μέσω κοινών φίλων.

Ο Ντέμης για τη Δέσποινα Βανδή και τα παιδιά τους:

Μέσα στο καλοακίρι, ο Ντέμης Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Oneman.gr και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για πρώτη φορά ανοικτά στο διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς το διαχειρίστηκε, σε σχέση με τα παιδιά τους.

«Όταν χωρίσαμε τα παιδιά δεν ήταν μικρά. Μπορούσε να γίνει κουβέντα. Την αποφεύγεις στην αρχή, θέλει λίγο χρόνο, την κάνεις όμως την κουβέντα. Είναι έξυπνα και ώριμα, μπορείς να συζητήσεις, θέλει χρόνο. Το σοκ μετά από ένα διαζύγιο έρχεται πάντα στην αρχή. Πιο πολύ η Δέσποινα ως καλλιτέχνης είναι μέσα σε αυτόν τον χώρο, οπότε πιο πολύ ασχολήθηκαν με εκείνη. Έχω τη συνολική εντύπωση ότι με σεβασμό ακουμπήσανε αυτό το θέμα, και έτσι θα έπρεπε. Το κερδίσαμε αυτό γιατί δεν είχαμε δώσει και δικαιώματα τόσα χρόνια. Δε μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια.», τόνισε ο Ντέμης ενώ αναφέρθηκε και στη νέα του ρουτίνα:

«Σκέψου ότι μετά από 20 χρόνια αλλάζει όλη σου η ζωή. Ξαναγίνεσαι εργένης, ξαναζείς μόνος σου, δεν είσαι με τα παιδιά σου κάθε μέρα. Είναι μια τεράστια αλλαγή ειδικά αν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο. Θέλεις μια προσαρμογή.

Το 2023 είναι η χρονιά εξωστρέφειας του Ντέμη Νικολαΐδη: Το νέο σχόλιο της αγαπημένης του Αλεξάνδρας