Το 2023 είναι η χρονιά εξωστρέφειας του Ντέμη Νικολαΐδη: Το νέο σχόλιο της αγαπημένης του Αλεξάνδρας

Το 2023 είναι η χρονιά εξωστρέφειας του Ντέμη Νικολαΐδη: Το νέο σχόλιο της αγαπημένης του Αλεξάνδρας

Με δύο emoji μίλησε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδη στη νέα φωτογραφία του Ντέμη!

Η εξωστρέφεια του Ντέμη Νικολαΐδου, δεν κρύβεται. Ο πάλαι ποτέ παίκτης της ΑΕΚ και πρώην πρόεδρός της αλλά και διεθνής ποδοσφαιριστής ζει μια δεύτερη νιότη, ειδικά τον τελευταίο χρόνο όπου η ζωή του γύρισε τούμπα και έγινε ξανά «εργένης», όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος.

Το Instagram του πάει πολύ!

https://www.instagram.com/p/Cw5gj7vsOp5/

Αν σκεφτεί κανείς πως σπάνια βλέπαμε τον Νικολαΐδη σε στιγμές της καθημερινής ζωής του, αυτή η αλλαγή και η εξωστρέφεια που βλέπουμε στο προφίλ του Ντέμη στο Instagram, φανερώνει πολλά για τον τρόπο που βλέπει πια τη δημοσιότητα.

Με σχεδόν 30.000 followers, ο Ντέμης ποζάρει σε σέλφι, στα γήπεδα και εκτός, σε βραδινές εμφανίσεις και δεν σταματά να χαμογελά.

https://www.instagram.com/p/CxBRHKbMxyx/

Και στο προφίλ αυτό, ο Νικολαΐδης δέχεται και σχόλια από φανς αλλά και από τη μεγάλη του φαν, την νέα αγαπημένη του Αλεξάνδα Νικολαΐδου.

https://www.instagram.com/p/CuSSwSDMK5Q/

Η Αλεξάνδρα στη φωτογραφία του Ντέμη στην OΠΑΠ Αρένα, άφησε δύο emoji, μια κίτρινη καρδιά και μια φωτιά!

demis1.jpg

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η 1η φωτό με τον Ντέμη στα Άχλα & η αθόρυβη παρουσία της στον γάμο Μουζουράκη

Οι κοινές διακοπές Ντέμη- Αλεξάνδρας

Ντέμης Νικολαΐδης και Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι μαζί από τα τέλη του 2022, ωστόσο η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάιο του 2023, ενώ η γνωριμία τους είχε πραγματοποιηθεί μέσω κοινών φίλων.

Οι δύο τους έχουν κρατήσει μέχρι στιγμής τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ στη διάρκεια των διακοπών τους στην Άνδρο δημοσίευσαν και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία, όπου καταγράφονται οι… σκιές τους.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, οι δύο τους ξεκίνησαν τις διακοπές τους από την Άνδρο, όπου είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ημέρες στο ξενοδοχείο του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου ενώ οι διακοπές συνεχίστηκαν στην Τήνο, με το ζευγάρι να απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα!

Ο Ντέμης για τη Δέσποινα Βανδή και τα παιδιά τους:

Μέσα στο καλοακίρι, ο Ντέμης Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Oneman.gr και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για πρώτη φορά ανοικτά στο διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς το διαχειρίστηκε, σε σχέση με τα παιδιά τους.

«Όταν χωρίσαμε τα παιδιά δεν ήταν μικρά. Μπορούσε να γίνει κουβέντα. Την αποφεύγεις στην αρχή, θέλει λίγο χρόνο, την κάνεις όμως την κουβέντα. Είναι έξυπνα και ώριμα, μπορείς να συζητήσεις, θέλει χρόνο. Το σοκ μετά από ένα διαζύγιο έρχεται πάντα στην αρχή. Πιο πολύ η Δέσποινα ως καλλιτέχνης είναι μέσα σε αυτόν τον χώρο, οπότε πιο πολύ ασχολήθηκαν με εκείνη. Έχω τη συνολική εντύπωση ότι με σεβασμό ακουμπήσανε αυτό το θέμα, και έτσι θα έπρεπε. Το κερδίσαμε αυτό γιατί δεν είχαμε δώσει και δικαιώματα τόσα χρόνια. Δε μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια.», τόνισε ο Ντέμης ενώ αναφέρθηκε και στη νέα του ρουτίνα:

«Σκέψου ότι μετά από 20 χρόνια αλλάζει όλη σου η ζωή. Ξαναγίνεσαι εργένης, ξαναζείς μόνος σου, δεν είσαι με τα παιδιά σου κάθε μέρα. Είναι μια τεράστια αλλαγή ειδικά αν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο. Θέλεις μια προσαρμογή.

Τώρα κάνω πράγματα για να είμαι χαρούμενος, έχω μάθει πλέον. Πολλές φορές η λέξη «διαζύγιο» έχει αρνητική χροιά. Δεν ακούγεται ωραία. Αλλά καμιά φορά γίνεται για καλό. Υπάρχουν πολλά θέματα που μπορεί να δημιουργηθούν ή να αλλάξουν με το πέρασμα του χρόνου και προκειμένου δύο άνθρωποι να μην περνάνε καλά, καλύτερα να χωρίσουν για να είναι καλύτερα», είπε ο Ντέμης χαρακτηριστικά.

Τα πρωινά έκαναν πρεμιέρα με Δέσποινα Βανδή - Βασίλη Μπισμπίκη και τις διακοπές του Ντέμη Νικολαΐδη