Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε μια λέξη μόνο για την επιστροφή της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε μια λέξη μόνο για την επιστροφή της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram

Έναν μήνα και κάτι από την απόφασή της να κάνει ένα social media break, η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε δυναμικά με νέο ποστ στο Instagram.

«Πέρασε πάνω από ενας μήνας… και να ‘μαι! Το μυαλό μου ξεκούραστο και έτοιμη για όλα όσα έρχονται! Ποσό σημαντικό να δίνεις χρόνο και αγάπη στον εαυτό σου. Μου λείψατε και γι’αυτό χαμογελώ». Με αυτά τα λόγια και με μια φωτογραφία της, η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε μετά από απουσία ενός μήνα στα social media.

Η πρώτη φωτογραφία μετά το social media break

Η Influencer είχε αφήσει τους followers της με την απορία για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να απέχει από τα κοινωνικά δίκτυα το τελευταίο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/CxTRVueKsSc/

Άλλοι μίλησαν για μια νέα εγκυμοσύνη της Χριστίνας, άλλοι υποστήριξαν πως η ψυχολογική κατάσταση της Μπόμπα την οδήγησε στο διάλειμμα αυτό αλλά τελικά, μια ατάκα του Σάκη Τανιμανίδη τα είπε όλα για την επιστροφή της Χριστίνας:

«επιτέλους», έγραψε ο Σάκης για τη Χριστίνα του!

mpompa.jpg

Social Media Break!

«Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις.

Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου.

Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας», είχε γράψει η Χριστίνα Μπόμπα ενημερώνοντας τους fans της πως θα απέχει για ένα διάστημα από το προφίλ της χωρίς μάλιστα να εξηγεί το γιατί ή το διάστημα που θα έμενε μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα.

https://www.instagram.com/p/Cvo66QXqoyJ/

Ο Σάκης Τανιμανίδης πάντως είχε σπάσει το διάλειμμα της Χριστίνας την πρώτη Σεπτεμβρίου, όταν το ζευγάρι συμπλήρωνε 5 χρόνια γάμου και είχε γράψει:

«Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που γίναμε «ένα» με την πιο έξυπνη, δοτική και περιπετειώδη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια που «φοράει» χαμόγελα σε όποιον πλησιάσει κοντά του…που με «σπρώχνει» καθημερινά να γίνω καλύτερος, που ανέχεται τις αναποδιές μου (και είναι πολλές!). Αν αυτά ήταν τα 5 πρώτα χρόνια, ανυπομονώ για όλα όσα έρχονται», με τη Χριστίνα να απαντά:

https://www.instagram.com/p/CwqMjCrMDID/

Η Χριστίνα Μπόμπα «έσπασε» το διάλειμμα στα social media για να κάνει ένα και μόνο σχόλιο

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα το οποίο και εγκατέλειψαν μέχρι να ολοκληρωθούν οι οικοδομικές εργασίες. Το ερωτευμένο ζευγάρι και οι κόρες τους νοίκιασαν σπίτι στην Αντίπαρο, όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.