Η Χριστίνα Μπόμπα «έσπασε» το διάλειμμα στα social media για να κάνει ένα και μόνο σχόλιο

Η Χριστίνα Μπόμπα «έσπασε» το διάλειμμα στα social media για να κάνει ένα και μόνο σχόλιο

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης συμπλήρωσαν χθες πέντε χρόνια γάμου, πέντε χρόνια από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 όταν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Σίφνο.

Και για τα πέντε αυτά χρόνια γάμου, ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης που έκανε μια δημοσίευση αγάπης ποζάροντας αγκαλιά με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα και στέλνοντάς της μια τρυφερή ευχή.

Το όλο νόημα ποστ του Σάκη

«Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που γίναμε «ένα» με την πιο έξυπνη, δοτική και περιπετειώδη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια που «φοράει» χαμόγελα σε όποιον πλησιάσει κοντά του…που με «σπρώχνει» καθημερινά να γίνω καλύτερος, που ανέχεται τις αναποδιές μου (και είναι πολλές!).

Αν αυτά ήταν τα 5 πρώτα χρόνια, ανυπομονώ για όλα όσα έρχονται», έγραψε ο Σάκης ποζάροντας με τη Χριστίνα σε τροπικό προορισμό σε μία όπως όλα δείχνουν throwback πόζα και μιλώντας για πολλές αναποδιές.

https://www.instagram.com/p/CwqMjCrMDID/

Κι ενώ κάποια από τα σχόλια απορούσαν για το γιατί έχει εξαφανιστεί η Χριστίνα και για το αν είναι έγκυος, η ίδια αποφάσισε να σπάσει το social media break της το οποίο και ανακοίνωσε στις 6 Αυγούστου για να γράψει ένα και μόνο σχόλιο βαθιάς αγάπης στον σύζυγό της:

xristina.jpg

Social Media Break!

«Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις.

Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου.

Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας», είχε γράψει η Χριστίνα στις αρχές Αυογούστου κάνοντας τους fans της να απορούν στο τι συνέβη και πήρε η Μπόμπα τη μεγάλη αυτή απόφαση, μιας και μαζί με τα εστιατόρια που είχε ανοίξει, το Instagram και τα social media αποτελούσαν βασικό μέρος της δουλειάς της.

https://www.instagram.com/p/Cvo66QXqoyJ/

Πέρα από τα social media, η Χριστίνα δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση και οι φήμες περί εγκυμοσύνης είχαν φουντώσει χωρίς κανείς να επιβεβαιώνει ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

5 χρόνια μετά τον γάμο τους, Μπόμπα και Τανιμανίδης μετράνε μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα το οποίο και εγκατέλειψαν μέχρι να ολοκληρωθούν οι οικοδομικές εργασίες. Το ερωτευμένο ζευγάρι και οι κόρες τους νοίκιασαν σπίτι στην Αντίπαρο, όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.