Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε το πιο αστείο βίντεο ως νονά και με μία λέξη συγκίνησε τη Συριοπούλου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε το πιο αστείο βίντεο ως νονά και με μία λέξη συγκίνησε τη Συριοπούλου

«Είστε τα αδέλφια που διαλέξαμε» λέει η Σμαράγδα Καρύδη για την Ευαγγελία Συριοπούλου και τον σύζυγό της Στράτο Πατσατζή, αλλά και τον γιο τους Νικόλα τον οποίο και βάφτισε.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου και του Στράτου Πατσατζή, όμως ακόμη υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες για το μυστήριο αλλά κυρίως για ότι έγινε στη βάφτιση του μικρού τους γιου. Η Σμαράγδα Καρύδη μας έδειξε για πρώτη φορά ένα ενδιαφέρον backstage για την περιπέτεια που πέρασαν νονοί, γονείς και καλεσμένοι, ενώ συγκίνησε με το κείμενο για τους καλούς της φίλους. Και επειδή δεν ήταν κάτι σύνηθες αυτό που έγραψε, έλαβε και την κατάλληλη απάντηση από την συγγενή πλέον, Ευαγγελία Συριοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CxNjXhGs3Wk/

Τα αδέλφια και τα απρόοπτα στη βάφτιση του Νικόλα

Η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη, γνωρίζονται πολλά χρόνια με την Ευαγγελία Συριοπούλου και τον σύζυγό της Στράτο Πατσατζή και εκτός από την επαγγελματική συνεργασία των τριών ηθοποιών, τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο, υπήρχε πάντα μία στενή φιλία.

syriopouloukaridi.jpg

Αυτή πλέον η φιλία έγινε οικογένεια. Δεν ήταν τυχαίο που η Σμαράγδα με τον Θοδωρή όχι μόνο πάντρεψαν το ζευγάρι μαζί με τον επίσης ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο, αλλά βάφτισαν και τον δίχρονο γιο τους Νικόλα. Στιγμές από το ξέφρενο πάρτι που ακολούθησε του γάμου έχουμε ήδη δει από δεκάδες ηθοποιούς καλεσμένους που τα δημοσίευσαν στο Instagram.

Το look της Σμαράγδας Καρύδη έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Στιγμές όμως από τη βάφτιση έχουμε δει ελάχιστες. Η Σμαράγδα Καρύδη όμως ήρθε η στιγμή να μας δείξει το καλύτερο backstage. Γιατί αυτή η βάφτιση εξελίχθηκε σε Survivor.

Λόγω της ισχυρής βροχής, δυσκολεύτηκαν τόσο οι γονείς του μικρού Νικόλα όσο και οι νονοί. Η μόνη που πάλι το διασκέδασε όπως θα δεις και στο βίντεο, ήταν η Σμαράγδα. Η οποία βρήκε πάλι ευκαιρία να τρολάρει. Στο τροχάδην για να μην βραχούν όλοι, κρατιέται και από τον μικρό βαφτιστήρι της.

Και ήρθε η στιγμή να μας συγκινήσει με όσα έγραψε για τους κουμπάρους και συγγενείς της πλέον. Στην ανάρτησή της γράφει χαρακτηριστικά: «Ευαγγελία, Στράτος Νικόλας. Ένας για ολους κι όλοι για έναν. Ενωμένοι από πάντα και για πάντα. Μέσα στο ζόφο και την απελπισία των ημερών, η γιορτή της ζωής, της ένωσης και της αγάπης. Τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλον κι εμείς ευλογημένοι που σας έχουμε στη ζωή μας. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε συγγενείς σας. Πνευματικούς γονείς και πνευματικά αδέρφια. Όχι τ αδέρφια που μας έτυχαν. Τα αδέρφια που διαλέξαμε.
Νυνί δέ μένει πίστις, ἔλπίς, ἀγάπη, τά τρία ταῦτα· μείζων δέ τούτων ἡ ἀγάπη».

https://www.instagram.com/p/CxTT09mNDhh/

Αυτό το τόσο ιδιαίτερο post συγκίνησε αρκετούς φίλους και follower της ηθοποιού, αλλά κυρίως άγγιξε συναισθηματικά την άμεσα ενδιαφερόμενη Ευαγγελία, η οποία και της απάντησε. Και της έδειξε πόσο τυχερή είναι που τους έχει στη ζωή της. Η φράση «Δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω την αγάπη μου για εσάς, τα λέει όλα».

syriopoulou_minima.jpg