Η Σμαράγδα Καρύδη στην πιο αστεία summer στιγμή της με τον Θοδωρή Αθερίδη στις διακοπές τους

Η Σμαράγδα Καρύδη στην πιο αστεία summer στιγμή της με τον Θοδωρή Αθερίδη στις διακοπές τους

Ο Θοδωρής Αθερίδης οδήγησε το σκάφος στις διακοπές τους και η Σμαράγδα Καρύδη δεν σταμάτησε να τον πειράζει και να τον θαυμάζει παράλληλα. 

Έχεις παρατηρήσει ότι σε μερικά ζευγάρια της showbiz που είναι απόλυτα ταιριαστά, νομίζουμε ότι είναι από πάντα μαζί; Την καρμική αυτή σύνδεση έχει και η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη. Τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο υπέροχοι μαζί. Στο νέο βίντεο από τις διακοπές τους η Σμαράγδα δείχνει για μία ακόμη φορά το πόσο λατρεύει τον Θοδωρή.

https://www.instagram.com/p/CvaNzQht3yc/

Οι μίνι διακοπές στις Κυκλάδες και ο φανταστικός καπετάνιος

Λόγω και της παράστασης «Τι φάση πάλι ρε;» ο Θοδωρής Αθερίδης είχε ελάχιστες μέρες για κοινές διακοπές με την Σμαράγδα Καρύδη . Η ηθοποιός ωστόσο πέρασε το περισσότερο διάστημα των φετινών της διακοπών στο υπέροχο εξοχικό της στην Αίγινα. Εκείνο που απέκτησε τα χρόνια που συμμετείχε στη σειρά «Παρά Πέντε». Και όπως πάντα, το έζησε σαν μικρό παιδί.

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει γενέθλια και όσες αλλαγές κι αν κάνει στα μαλλιά της παραμένει ίδια

https://www.instagram.com/p/CwLI6xQt3IY/

Η Σμαράγδα η οποία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι ξανά η ατίθαση και πανέξυπνη σύμβουλος της αστυνομίας Πηνελόπη Μουρίκη στο IQ 160 και θα πρωταγωνιστήσει και στην παράσταση «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη», είχε ωστόσο την ευκαιρία μαζί με τον Θοδωρή να περάσουν λίγες μέρες μαζί και να κάνουν μίνι αποδράσεις στις Κυκλάδες με εκείνον ως καπετάνιο.

Από τη μία ο θαυμασμός της για εκείνον, από την άλλη το απίστευτο χιούμορ της, η Σμαράγδα δεν σταμάτησε να τον τρολάρει λέγοντας διαρκώς το πόσο ωραία κουμαντάρει το σκάφος χρησιμοποιώντας συνέχεια τη φράση: «Tώρα που στρίβει είναι φανταστικός. Κοίτα πως μπαίνει στα λιμάνια». Δες το χιουμοριστικό της βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/CwfnalntCWz/

Βέβαια ο Θοδωρής παρέμεινε σοβαρός, αλλά οι followers τρελάθηκαν με το ταμπεραμέντο της Σμαράγδας. Και έγινε ξανά για εκείνους το πιο αγαπημένο και το πιο cool ζευγάρι.

Η Σμαράγδα γιόρτασε αυτό το καλοκαίρι στην Αίγινα και τα γενέθλιά της, έχοντας μαζί της δύο αγαπημένους φίλους από την εποχή του «Παρά Πέντε», τον Μιχάλη Μαρίνο και τον γείτονά της στην Αίγινα, Γιώργο Καπουτζίδη.

https://www.instagram.com/reel/Cvw84KLOsUj/