Η Γιούλικα Σκαφιδά σε «επίθεση» αγάπης για την εγκυμοσύνη και η Παπούλια έκανε το πιο σοφό σχόλιο

Η Γιούλικα Σκαφιδά σε «επίθεση» αγάπης για την εγκυμοσύνη και η Παπούλια έκανε το πιο σοφό σχόλιο

Μετά το post για την εγκυμοσύνη η Γιούλικα Σκαφιδά δέχτηκε μηνύματα από όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Με τον πιο τρυφερό τρόπο επέλεξε η Γιούλικα Σκαφιδά να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την εγκυμοσύνη της το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην «Παραλία» ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω των οποίων γνωστοποίησε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Στην δεύτερη φωτογραφία, μάλιστα, η Γιούλικα ποζάρει στον φακό κρατώντας με το ένα της χέρι το υπερηχογράφημα του μωρού και με το άλλο την φουσκωμένη της κοιλιά.

https://www.instagram.com/p/CxS_-nSM021/

Η ανάρτησή συνοδεύτηκε από το παρακάτω μήνυμα της γνωστής ηθοποιού: «Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα».

Ο καλλιτεχνικός κόσμος λατρεύει την Γιούλικα και έκανε «παρέλαση» κάτω από το post της

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι πολύ αγαπητή στο κοινό αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι δεν ήταν λίγοι οι συνάδελφοι και celebrities που άφησαν κάτω από την ανάρτησή της τρυφερά μηνύματα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Το ωραιότερο σχόλιο έκανε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία έγραψε: «Με το καλό! Κάθε περίοδος είναι ζοφερή… εξαρτάται που θα στρέψουμε το βλέμμα μας έλεγε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο !Σου εύχομαι πάντα να βλέπεις την ομορφιά της ζωής και να γίνει ακόμη πιο όμορφη για εσένα με τον ερχομό του μωρού σου !Καλοτυχο να είναι και υγειες!».

Ακόμα, στην ανάρτηση της Γιούλικας άφησαν το σχόλιο τους και οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αθηνά Οικονομάκου, Σμαράγδα Καρύδη, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δανάη Μιχαλάκη, Μαρία Κορινθίου, αλλά και οι Ευδοκία Ρουμελιώτη, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μαρία Κίτσου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιώργος Μπένος, Μαρία Μπεκατώρου, Ναταλία Γερμανού, Μυρτώ Αλικάκη, Ευγενία Δημητροπούλου, Αγγελική Δαλιάνη, Θανάσης Αλευράς, Ζέτα Δούκα κ.α.

Πέντε πράγματα που ίσως δεν ήξερες για την Γιούλικα Σκαφιδά

  1. Είναι ζυγός, αφού γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1981 στην Καλαμάτα.
  2. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε στην «Κινέττα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου.
  3. Το 2011 κέρδισε το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου στο London Greek Film Festival για την ταινία Άπνοια.
  4. Το 2014 βραβεύτηκε με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στις παραστάσεις Ορφέας στην Άδη του Τένεσι Ουίλιαμς και Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα του Ευγένιου Ο’Νιλ.
  5. Είναι ερασιτέχνης δρομέας μεγάλων αποστάσεων και αρκετές φορές έχει συμμετάσχει στον Μαραθώνιο.
gioulika-skafida.jpg