Η Ιωάννα Παππά έκοψε αρκετά τα μαλλιά της, έγινε πάλι ξανθιά & έδωσε (ξανά) μία υπέροχη συνέντευξη

Η Ιωάννα Παππά έκοψε αρκετά τα μαλλιά της, έγινε πάλι ξανθιά & έδωσε (ξανά) μία υπέροχη συνέντευξη
Instagram

Ο λόγος που δεν επέμεινε να παντρευτεί με τον Κώστα Πάντο και το υπέροχο σπίτι τους το οποίο και έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο αρχιτέκτονας.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη έκανε πρεμιέρα και η αλήθεια είναι πως μαζί μετά τις «Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά είναι πλέον το ολοκληρωμένο project που θέλουμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη και ειδικότερα μέσα από την ΕΡΤ -η οποία τις τελευταίες σεζόν κάνει εξαιρετική δουλειά.

Όπως πολλοί θα είδαν, οι πρώτοι προσκεκλημένοι της εκπομπής ήταν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η Ιωάννα Παππά η οποία και αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχθηκε όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της, λόγω του ότι είχε πατήσει τα 40 ενώ περιέγραψε και το πώς είναι πλέον η ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CxRU8LTov6H/

Πριν δούμε όλα όσα είπε, να αναφέρουμε πως η ταλαντούχα ηθοποιός «επέστρεψε» εδώ και λίγο καιρό στο γνώριμο ξανθό χρώμα -καθώς είχε γίνει κοκκινομάλλα για τις ανάγκες ενός ρόλου όπως ίσως θα θυμάσαι.

https://www.instagram.com/p/Cisdq3HLJ5E/

Εκτός όμως από το ξανθό χρώμα των μαλλιών της, πολλοί παρατήρησαν επίσης πως η Ιωάννα κουρεύτηκε αποχαιρετώντας έτσι το μήκος- σήμα κατατεθέν με το οποίο την έχουμε ταυτίσει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της.

https://www.instagram.com/p/CxM32Fookq8/

Ακολουθούν κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Όπως είναι γνωστό, η Ιωάννα Παππά και ο αρχιτέκτονας σύντροφός της Κώστας Πάντος, έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αντώνη.

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί και η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο:

«Δεν είναι ο Κώστας της ιδέας του γάμου και εγώ, επειδή δεν ήμουν σκληροπυρηνική, δεν επέμεινα πολύ. Δεν το αποκλείω να γίνει κάποια στιγμή».

Σε ό,τι αφορά στη μητρότητα και τη σχέση της ίδιας και του συντρόφου της με τον γιο τους τόνισε:

«Θέλω να καταλαβαίνει ο Κώστας το παιδί αλλά θέλω να καταλαβαίνει και εμένα, ότι είμαστε μαζί σε αυτό. Ελπίζω να πάμε μαζί θετικά σε αυτή τη διαδρομή, να συμφωνήσουμε πιο πολύ. Όταν μπαίνει ένα παιδί ορίζει πολύ τα πράγματα, απόλυτα. Δεν γίνεται να μην αλλάξει η σχέση και αυτό αλλάζει αλλιώς. Ακόμα και να συμφωνήσετε ότι θέλετε να μείνετε έτσι, κάτι θα γίνει και θα το ανατρέψει αυτό. Η πρώτη φορά που αισθάνθηκα τύψεις ήταν φέτος και το εισέπραξα από το παιδί. Έλεγε ότι θέλω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου. Δεν λείπαμε πολύ καιρό αλλά και δύο μέρες να λείψεις για ένα παιδί είναι too much».

Για την καθημερινότητα με το παιδί, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε:

«Από το πρωί στο τρέξιμο. Επτά το πρωί, τρέχω μέσα στη βροχή, να πάω στο σχολείο, στην πρόβα, μετά εδώ. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να προγραμματίσεις τη μέρα σου κάθε μέρα, να μπορείς να έχεις δραστηριότητες, να έχεις ανθρώπους να σε βοηθάνε. Δεν είναι πάντα εύκολο. Το πιο δύσκολο είναι να ρυθμίσεις τη μέρα σου να έχεις δραστηριότητες. Αν έχουμε σχολείο είναι εύκολα τα πράγματα γιατί ξέρεις ότι εκεί ξεδίνει το παιδί, κοινωνικοποιείται, έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκια και όταν γυρνάει δεν θα έχεις πολλά. Το Σαββατοκύριακο είναι οι μέρες που έχουμε τα παιδικά πάρτι, ξεκινάει από το πρωί. Πρέπει να ρυθμίσεις πρόβα και παράσταση. Το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να καταλάβεις που βρίσκεσαι, τι έγινε όλη τη χρονιά και γίνεται ένα δέσιμο που σε πάει το επόμενο χειμώνα. Ξαναβρεθήκαμε με όλη την οικογένεια και είναι πολύ ωραίο αυτό».

Η φωτογραφία από την κουζίνα με το πιο cool look

Σε άλλη πρόσφατη ανάρτησή της, στην οποία φαίνεται πιο ξεκάθαρα και το νέο της κούρεμα, η ηθοποιός πόζαρε στην κουζίνα του σπιτιού της την ώρα που μαγειρεύει. Όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ, η Ιωάννα είναι υπέροχη με το look που έχουμε όλες μας στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CxI31kXoFhr/

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της Ιωάννας

«Ήμουν σε μια ηλικία που έπρεπε να αποφασίσω αν θα κάνω παιδί ή όχι»

Το μυστήριο του Maestro με το μυστικό του Παπακαλιάτη και η μεγάλη έκπληξη με τον Αντίνοο Αλμπάνη

Πριν από έναν χρόνο, η Ιωάννα Παππά που έγινε μαμά στα 42, είχε δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και το ηλικιακό όριο.

«Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το ηλικιακό όριο, θα έκανα αργότερα παιδί. Επειδή όμως υπάρχει το ηλιακό όριο έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μέσα μου τα πίεσα λίγο παραπάνω τα πράγματα αλλά όχι ακραία. Είχα σκεφτεί και το ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω, θα έκανα ό,τι μπορούσα και μετά θα το αποδεχόμουν».

«Πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με αρνητικά σχόλια. Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με το τι μπορεί να ζει ο καθένας και να είναι μια αντίδραση αυτόματη εκείνη τη στιγμή, ενός ανθρώπου που έχει δυσκολευτεί ή να έχει κάποια ηθικά… Εγώ πιστεύω ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν παιδιά σε οποία ηλικία θέλουν. Δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτά τα πράγματα. Εφόσον υπάρχει η επιθυμία και υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία».

«Δεν θέλω να δώσω έκταση στα σχόλια για το σε ποια ηλικία έγινα μητέρα»

Τον Νοέμβριο του 2021 η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για τα σχόλια που έχει δεχτεί για την ηλικία που επέλεξε να γίνει μητέρα.

«Δεν θέλω να δίνω άλλη έκταση σε αυτό, δεν έχει νόημα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στη ζωή του».

«Όταν αποφάσισα ότι θέλω να κάνω παιδί, ήρθε φυσιολογικά»

Τον Νοέμβριο του 2020, η Ιωάννα Παππά βρέθηκε και πάλι στο «The 2night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι είχε λάβει μήνυμα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που έκανε παιδί σε τέτοια ηλικία.

«Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, "ντροπή σου σε τέτοια ηλικία" και "τι θα κάνει το παιδί σας όταν μεγαλώσει" και τέτοια. Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους. Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα και πίστευα ότι θα θέλω κάποια στιγμή. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει τίποτα από τη ζωή του γιου μου αν και εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα" πρόσθεσε η 43χρονη σήμερα ηθοποιός».

Η Ιωάννα Παππά συμβουλεύει τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μαμάδες στα 40+

Για την ίδια, η απόφαση να γίνει μητέρα μετά τα 40 ήταν συνειδητή, και γνώριζε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρει αλλά «αυτό ισχύει και για ένα κορίτσι 25 χρόνων, απλώς οι πιθανότητες μετά τα 40 αυξάνονται», είπε σε συνέντευξή της στο People η Ιωάννα Παππά το 2019, αποσπάσματα της οποίας παρουσιάστηκαν στη εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Μια γυναίκα στα 40 μπορεί άνετα να γίνει μητέρα! Καταρχάς, η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο που πλέον αντιμετωπίζονται σχεδόν τα πάντα. Επίσης, αν δεν μπορείς να μείνεις έγκυος με φυσικό τρόπο, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι να το προσπαθήσεις. Και για να απαντήσω ολοκληρωμένα στην προηγούμενη ερώτηση, δεν με άγχωσε καθόλου το θέμα της ηλικίας ακριβώς γιατί δεν μπήκα αγχωμένη ή προκατειλημμένη στη διαδικασία αυτή. Ήταν μια συνειδητή απόφαση, ήξερα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρω, αλλά αυτό ισχύει και για ένα κορίτσι 25 χρόνων, απλώς οι πιθανότητες μετά τα 40 αυξάνονται. Και πάλι όμως μιλάμε για πιθανότητες. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρεις, δεν πρέπει να αφήσεις να σε καταβάλει ψυχολογικά, να νιώσεις ότι υστερείς κάπου ως γυναίκα ή να παραιτηθείς από τη ζωή. Ειδικά σήμερα που, με την αλλαγή της νομοθεσίας, είναι πιο εύκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί που μεγαλώνει μόνο του εκεί έξω και μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα».

Η Ιωάννα Παππά άλλαξε όλο το σπίτι για χάρη του γιου της

Τον Ιανουάριο του 2021, η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή Roomies και μίλησε για το πώς ο γιος της άλλαξε όλης της ζωή συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού.