Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε δυναμικά αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια «κέρδισε» τη Μαρία Μπεκατώρου

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε δυναμικά αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια «κέρδισε» τη Μαρία Μπεκατώρου

Η Ελένη κέρδισε σε τηλεθέαση, έχοντας όμως ισχυρούς αντιπάλους, αφενός τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και την επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης». 

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε για τρίτη σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη του Mega και οι τηλεθεατές έδειξαν πως την περίμεναν. Όμως η Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και μία γνωστή σειρά σε επανάληψη, αποδείχτηκαν για μία ακόμη φορά οι πιο δυνατοί αντίπαλοι. Οι δύο παρουσιάστριες κέρδισαν στα σημεία και με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και η Μαρία Μπεκατώρου πήρε «θέση».

https://www.instagram.com/p/CxXqv4Rr3Po/

Η επιστροφή αλλά και το γούρι της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη, γύρισε από τις διακοπές της με την καλύτερη διάθεση και με ανάγκη για αλλαγές. Ενώ η βασική δομή της εκπομπής της παραμένει η ίδια, χθες ξεκίνησε με περισσότερα ρεπορτάζ, λιγότερη κουβέντα με το πάνελ της και καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά. Ότι έπρεπε να γίνει σε μία πρεμιέρα μίας εκπομπής και μίας παρουσιάστριας αυτού του βεληνεκούς όπως είναι η Ελένη. Από 14,4% μέχρι και 17,7% στο δυναμικό κοινό έφτασαν τα νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια πάντως σε μία φωτογραφία της με τον καλεσμένο της μας αποκάλυψε και το γούρι της. Ένα ροζ μαξιλάρι με το λογότυπο «I saw it on Mega (σ.σ Το είδα στο Mega) και ένα ματάκι με παραμάνα καρφιτσωμένο. Για καλοτυχία.

https://www.instagram.com/p/CxVhWFgt23B/

Οι κύριοι αντίπαλοι της Ελένης σε αυτή τη ζώνη, είναι για μία ακόμη χρονιά ο Χάρης Ρώμας και η Ελένη Ράντου με το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Όσες χρονιές και αν περάσουν, όσες επαναλήψεις και αν γίνουν, η σειρά παραμένει δημοφιλής. Η δεύτερη αντίπαλος - έστω και για μισή ώρα - είναι επίσης η Ζέτα Μακρυπούλια με το Rouk Zouk.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει με το «ROUK ZOUK» και όλοι μιλάνε για την αλλαγή στα μαλλιά της

https://www.instagram.com/p/CxVOUgNobha/

Η Ζέτα με ένα υπέροχο Barbiecore look επέστρεψε χαρούμενη στην 8η σεζόν του παιχνιδιού που πια φέρει τη σφραγίδα της. Με νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό - δυναμικό κοινό από 12,5% έως 16,5%. Η εμφάνισή της, σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις.

zetamarkypoulia.jpg

Και στην ανάρτηση με αυτή την εμφάνιση, εντυπωσίασε και την Μαρία Μπεκατώρου η οποία της ευχήθηκε γλυκά «Καλή επιτυχία». Η παρουσιάστρια του Mega έδειξε την αγάπη της για τη Ζέτα. Φυσικά και δεν είναι σε δίλημμα. Αγαπά και θαυμάζει εξίσου την Ελένη και όχι μόνο επειδή βρίσκονται στο ίδιο κανάλι.

mpekatorousxolio.jpg