Στη φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τη Δανάη Παππά άλλοι είδαν ομοιότητα & άλλοι έκαναν τοξικά σχόλια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τη Δανάη Παππά άλλοι είδαν ομοιότητα & άλλοι έκαναν τοξικά σχόλια

Η Ελένη Μενεγάκη αυτό το καλοκαίρι της το έχει περάσει μέχρι τώρα μακριά από τα social media, ενώ στην πρώτη της ανάρτηση ο «κόσμος» του Instagram την υποδέχτηκε κυρίως με τοξικότητα.

H Ελένη Μενεγάκη αυτό το καλοκαίρι επέλεξε να πάρει μια απόσταση από τα social media, ύστερα από μια απαιτητική χρονιά για την εκπομπή της, η οποία λίγο πριν το φινάλε της έγινε θέμα συζήτησης σε διάφορες εκπομπές λόγω της αποχώρησης κάποιων συνεργατών της, όπως ήταν ο Σάββας Πούμπουρας.

Η παρουσιάστρια με το που είπε «καλό καλοκαίρι» στους τηλεθεατές της έφυγε κατευθείαν για τα Άχλα της Άνδρου, όπου βρίσκεται ο προσωπικός της παράδεισος με τον Μάκη Παντζόπουλο, κι από τότε δεν έχει δημοσιεύσει καμία καλοκαιρινή πόζα στο προφίλ της στο Instagram, όπως είχε συνηθίσει να κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Cj-2RMdDcO3/

Παρ' όλα αυτά, η ίδια έκανε μια mini εμφάνιση στο Instagram της μητέρας του Μάκη Παντζόπουλου, Λιλίκας Μαντζίκα, με την οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν. Εκείνη δημοσίευσε μια ιδιαίτερα καλλιτεχνική φωτογραφία της ήρεμης θάλασσας της Άνδρου

https://www.instagram.com/p/CvJ2nRXIr-R/

και η Ελένη Μενεγάκη της σχολίασε πως την αγαπά πολύ, λαμβάνοντας πίσω την αγάπη της πεθεράς της.

mantzika.jpeg

To post της Δανάης Παππά με την παρουσιάστρια και τα σχόλια

Όλα αυτά μέχρι χθες που η ηθοποιός του «Σασμού», Δανάη Παππά πόζαρε μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και δημοσίευσε την φωτογραφία αυτή στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cv5LuscNujz/

Eκεί πολλοί από τους followers έγραψαν στα σχόλια πως η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να είναι η μαμά της τηλεοπτικής Θοδώρας,

ενώ άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να αρχίσουν τα - χωρίς λόγο - πικρόχολα σχόλια για την ηλικία της παρουσιάστριας αλλά και την λίγο πιο φουσκωμένη κοιλιά της (στην συγκεκριμένη λήψη), μιλώντας για «εμμηνόπαυση» ή ακόμα και για «εγκυμοσύνη». Ασχολίαστο δεν έμεινε και το πιο ατημέλητο look της, το οποίο βέβαια για όποιον την παρακολουθεί είναι το σήμα κατατεθέν της κάθε καλοκαίρι που βρίσκεται μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε πως μπορεί τα social media να είναι ένα μέσο επικοινωνίας, στο οποίο μπορούν να επικοινωνηθούν ακόμα και πιο σοβαρά θέματα - όπως ήταν οι τρόποι βοήθειας στις φωτιές στη χώρα μας - είναι όμως κι ένα μέσο που ο καθένας από την ασφάλεια της οθόνης του μπορεί να κάνει όποιο σχόλιο θέλει είτε αυτό είναι προσβλητικό για κάποιον είτε ρατσιστικό, όπως στην προκειμένη περίπτωση με την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια όντας τόσα χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο έχει συνηθίσει από ανάλογες συμπεριφορές και δεν φαίνεται να την επηρεάζουν πια. Μάλιστα, κάποια στιγμή είχε αναφέρει στην εκπομπή της με βάση ένα περιστατικό με αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί η Χριστίνα Μπόμπα πώς αντιμετωπίζει εκείνη τέτοιου είδους καταστάσεις λέγοντας:

«Εγώ απλά διαγράφω τέτοια σχόλια, αυτός είναι ο τρόπος μου διακριτικά και μαζεμένα τόσα χρόνια. Ο καθένας πρέπει να σκέφτεται και να κρίνει για τον εαυτό του πώς θέλει να κινηθεί όσον αφορά σε αυτό το κομμάτι για τα social media. Όλοι τα ίδια σκεφτόμαστε. Αν δεν σας άκουγα στις διαφημίσεις να διαφωνείτε-συμφωνείτε γι’ αυτό το θέμα, δεν θα το γνώριζα. Νομίζω αν κάποια πράγματα είναι μικρά μέσα στα πολλά, δηλαδή υπάρχουν μέσα στα πάρα πολλά σχόλια και τα τίποτα -όπως τα αποκαλώ εγώ- ούτε καν τα κοιτάς».