Η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει με το «ROUK ZOUK» και όλοι μιλάνε για την αλλαγή στα μαλλιά της

Η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει με το «ROUK ZOUK» και όλοι μιλάνε για την αλλαγή στα μαλλιά της
Instagram

Η Ζέτα αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και η αλλαγή της θα σε πείσει να πας στο κομμωτήριο. 

Αν θέλουμε να λέμε αλήθειες, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες που διαθέτει η ελληνική τηλεόραση και μάλιστα η εντυπωσιακή εμφάνισή της δεν επισκίασε ποτέ το ταλέντο της. Γνωστή για το χιούμορ και την αλήθεια που βγάζει στο φακό, η ηθοποιός και παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια βρήκε στο «ROUK ZOUK» του ΑΝΤ1 τον τηλεοπτικό χώρο που της επιτρέπει να είναι ο εαυτός της -όπως έχει παραδεχθεί πολλές φορές και η ίδια.

Το crochet μπικίνι της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μία bohemian chic επιλογή για την παραλία

Μάλιστα, ένα σημαντικό κεκτημένο της Ζέτας είναι πως κατάφερε να μην τη συγκρίνει κανείς με την προκάτοχό της Μαίρη Μηλιαρέση -η οποία και παρουσίαζε το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι από το 1994 έως 1997.

Με συνοπτικές διαδικασίες, λοιπόν, η οικοδέσποινα του αγαπημένου «Ρουκ» επιστρέφει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο καθιερωμένο ραντεβού στις 15:00 για να ενώσει ξανά την αγαπημένη παρέα που αγαπάει το εν λόγω παιχνίδι και που το απολαμβάνει ακόμα περισσότερο με τη Ζέτα στο τιμόνι. Όπως αναφέρει μάλιστα και ο τηλεοπτικός σταθμός, η οικοδέσποινα έρχεται με ανανεωμένα παιχνίδια, επικές κόντρες και μοναδικές παρέες για να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές γέλιου, διασκέδασης και ανατροπών.

Η Ναταλία Γερμανού είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη νέα αμακιγιάριστη φωτό της Ζέτας Μακρυπούλια

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τον σταθμό, βλέπουμε τη Ζέτα με total orange look το οποίο και τονίζει την έμφυτη κομψότητά της. Αυτό βέβαια που παρατήρησαν πολλοί ήταν το beauty σκέλος καθώς αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της υιοθετώντας ένα μήκος στο ύψος του ώμου που την κολακεύει ακόμα περισσότερο.

ZETA-MAKRYPOYLIA.jpg

Γνωστή για την αλήθεια που προωθεί (και) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 45χρονη παρουσιάστρια πέρασε το καλοκαίρι με αγαπημένα της πρόσωπα και αυτό που έκανε θετική εντύπωση ήταν πως σε κάθε της φωτογραφία πόζαρε εντελώς αμακιγιάριστη.

https://www.instagram.com/p/CwF_R4rowdv/

Σαφέστατα, η Ζέτα δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί μέσω social και για τις διάφορες τραγικές καταστάσεις που συμβαίνουν στη χώρα μας, με φωτιές, πλημμύρες, θανάτους. Σε μία από αυτές, είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

https://www.instagram.com/p/CwSBJRyoDTv/

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως ένα άκρως ποιητικό και απολαυστικό, σε σχέση με την τοποθεσία, αυγουστιάκο μελτέμι, μετατράπηκε από ένα ξερόχορτο, όπως ακούστηκε ότι όλα άρχισαν, σε πύρινο τοπίο.

Ώρα 20:16

Χτυπάει το τηλέφωνο.
«Όλα καλά εκεί; Μάθαμε πως έπιασε φωτιά στου Σκύλου»
Τρεις κόλπους μακριά μου.

Ώρα 21:10

Η φωτιά είχε πλέον περάσει και τους τρεις αυτούς κόλπους. «Μαζέψτε δυο πράγματα και φεύγουμε» Ακούστηκε. Σαν τα ρομπότ, κάναμε ακριβώς αυτό. Μεταξύ μας πάντα. Χωρίς κάποια «υπεύθυνη» ενημέρωση-ειδοποίηση-προστασία. Φύγαμε. Άλλοι πήγαν προς τη θάλασσα, άλλοι προς τον κεντρικό δρόμο και οι πιο γενναίοι έμειναν εκεί, με τα φτυάρια τους, με τις τοπικές υδροφόρες, να σώσουν ότι μπορούν από τον τόπο τους. Μόνοι τους πάντα.

Επόμενη μέρα:

Καμένη γη. Κολόνες της ΔΕΗ φλέγονται στη βάση τους, με κίνδυνο να πέσουν και η κόλαση να αρχίσει ξανά.. Να τονίσω δε πως όλα αυτά έγιναν σ έναν τόπο χωρίς ιδιαίτερη βλάστηση. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν συνέβαινε το αντίθετο..
Μάλλον τολμώ, γιατί το βλέπω στις ειδήσεις να συμβαίνει τώρα.. Απ όλη αυτή την εμπειρία, ένα πράγμα είδα καθαρά και μπορώ να μοιραστώ μαζί σας. Ευτυχώς που οι άνθρωποι έχουμε ο ένας τον άλλον, όμως όλοι μαζί, είμαστε στο έλεος μας. Καλή δύναμη σε όλους».