H Demi Moore ως θαυμάστρια τoυ Παπακαλιάτη, σίγουρα θα χαρεί με τις νέες εξελίξεις του Maestro

Κατερίνα Μπούσιου
H Demi Moore ως θαυμάστρια τoυ Παπακαλιάτη, σίγουρα θα χαρεί με τις νέες εξελίξεις του Maestro

Στα νέα γυρίσματα του Maestro εκτός από την επιστροφή της Αλεξίου έχουμε και την αναβίωση ενός έρωτα.

H σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έστω και ως επανάληψη του πρώτου μέρους. Αλλά ο δημιουργός και οι ηθοποιοί του ήδη έχουν ξεκινήσει μετά τις διακοπές τους, ξανά τα γυρίσματα σε Αθήνα και Παξούς για τον δεύτερο κύκλο. Οι πρώτες φωτογραφίες με την Χάρις Αλεξίου και τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, έδωσαν και ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CwxS4JjoA7a/

Όλα είναι διαφορετικά

Οι ηθοποιοί της σειράς, παλαιότεροι και νεότεροι, είχαν κάνει μία διακοπή ολίγων εβδομάδων στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Maestro ή Maestro in Blue, όπως είναι και η επίσημη ονομασία της σειράς στο Netflix.

Η Demi Moore δηλώνει fan της Ελλάδας και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη- Η συνάντησή τους στους Παξούς

Όπως είχε πει και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τα γυρίσματα των 3 πρώτων επεισοδίων είχαν ήδη ολοκληρωθεί και είχε υποσχεθεί πως μετά το τέλος του καλοκαιριού και αφού είχε ολοκληρώσει τη συγγραφή του σεναρίου, θα επέστρεφε στις αρχές του Φθινοπώρου στο σετ.

https://www.instagram.com/p/CvPZE7XI3OU/

Και έτσι ακριβώς έγινε και όλοι οι ηθοποιοί επέστρεψαν στις θέσεις τους και στις ανατροπές που ετοιμάζει για αυτούς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Από τις πρώτες, ήταν η Χάρις Αλεξίου.

https://www.instagram.com/p/CxVZ97boduX/

Από το location της φωτογραφίας όπως αναγραφόταν, καταλάβαμε ότι αυτά τα πρώτα γυρίσματα γίνονται στην Αθήνα. Εδώ θα μεταφερθεί η δράση. Εδώ που ζει πια τόσο ο Χριστόφορος ως Ορέστης, όσο και η Κλέλια Ανδριολάτου αλλά και ο αδελφός της Aντώνης (Ορέστης Χαλκιάς). Και ενώ θα συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Χαράλαμπου στους Παξούς, όπου σταθερά έχει τη βάση της η Μαρία Καβογιάννη.

Στα γυρίσματα που γίνονται αυτές τις ημέρες, συμμετέχoυν και ο Αντίνοος Αλμπάνης με την Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

https://www.instagram.com/p/CwfQ9iRoinj/

Από ένα στιγμιότυπο καταλάβαμε πως αυτή η σχέση θα συνεχιστεί. Η αγάπη που δένει τον γιατρό και τη μαμά της Κλέλιας παραμένει ισχυρή. Λόγω των συνθηκών για να προστατευτεί ο Αντώνης που διέπραξε τη δολοφονία και λόγω και του δυστυχισμένου γάμου της τηλεοπτικής Σοφίας. Εδώ θα έχουμε και ανατροπή με ολική ρήξη με τον Φάνη Μουρατίδη.

Snapinsta.app_371738864_1357098914870647_4171746585141580799_n_1080.jpg

Πάντως ο Αντίνοος έχει θαυμαστές από όλον τον κόσμο που επεσήμαναν στην ανάρτηση το πόσο ωραίος είναι ο ρόλος του ως Μιχάλης. Και τον χαρακτήρισαν ως τον πιο ισορροπημένο.

maestro_sxolio.jpg

Οι φανς του Χριστόφορου και της σειράς σε όλον τον κόσμο πλέον - μεταξύ των οποίων και η Demi Moore - αναμένουν και το τι θα συμβεί στον γάμο του Ορέστη και της Αλεξάνδρας, ειδικά μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Αν τελικά ο έρωτας με την Κλέλια αναθερμανθεί. Ποντάρουμε στο δεύτερο.

https://www.instagram.com/p/Cr1H4oEoRbz/