O Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπαμπάς και πλάνα από άλλες 3 συναρπαστικές ιστορίες του Maestro 2

Κατερίνα Μπούσιου
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπαμπάς και πλάνα από άλλες 3 συναρπαστικές ιστορίες του Maestro 2

Τα γυρίσματα αλλά και τα new entry του Μaestro in Blue που θα καθορίζουν τη συνέχεια της ιστορίας μας. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης «χτίζει» έναν νέο κόσμο ανάμεσα στους Παξούς και την Αθήνα.  

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Maestro in Blue, όπως είναι πια ο διεθνής τίτλος της σειράς λόγω Netflix του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, συνεχίζονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς, γιατί το κάθε επεισόδιο στο νέο κύκλο, θα μοιάζει με ταινία μικρού μήκους. Οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά «χτίζουν» τον νέο κόσμο του Maestro σε μία διαφορετική διάσταση. Ο Ορέστης και η νέα του ζωή ως μπαμπάς, ένας φόνος που ακόμη μένει κρυφός, είναι μόνο η αρχή.

Από το σκοτάδι στο φως και από την Αθήνα στους Παξούς

Ο ηθοποιός Κώστας Μπερικόπουλος (φέτος τον θαυμάσαμε στο «Αυτή η νύχτα μένει») αλλά και η Λένα Παπαληγούρα είναι δύο μόνο, από τα new entry της σειράς. Ο πρώτος θα ενσαρκώσει τον σκληρό αστυνόμο στο τμήμα των Παξών, ο οποίος θα προσπαθήσει να βρει τι έχει συμβεί με την εξαφάνιση και την ανακάλυψη του πτώματος στη συνέχεια, του Χαράλαμπου (Γιάννης Τσορτέκης). Μία καθόλου εύκολη διαδικασία όπως θα σου εξηγήσω στη συνέχεια.

Η δεύτερη θα υποδυθεί την αδελφή του γιατρού Μιχάλη (Αντίνοος Αλμπάνης) η οποία φτάνει στους Παξούς για να τον βοηθήσει στο ψυχολογικό του αδιέξοδο. Μη ξεχνάς, πως εκείνος είδε τον φόνο του Χαράλαμπου από τον Αντώνη, αλλά η συναισθηματική εμπλοκή του με την μητέρα του Σοφία τον οδηγεί σε αδιέξοδο.

https://www.instagram.com/p/CtETf8xIAhx/

Η Λένα σχεδόν αστραπιαία δέχτηκε την πρόταση του Χριστόφορου όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό guet, είπα αμέσως το «ναι».

https://www.instagram.com/p/Cuo36cZIx21/

Αφού αναφέραμε τον ρόλο της Σοφίας που υποδύεται η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, εδώ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αλλαγή του χαρακτήρα της.

https://www.instagram.com/p/Cj8qamcLa1c/

Ενώ η οικογένειά της έμοιαζε να κρέμεται από μία κλωστή και η ίδια ήταν έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο και να έρθει σε οριστική ρήξη με τον σύζυγό της Φάνη, αναγκάζεται να διαχειριστεί πλέον μία δυσκολότερη κατάσταση, μετά τον φόνο που έκανε ο γιος της.

https://www.instagram.com/p/CkBRudGIbs-/

Η οικογένεια διαλύεται σε δύο κομμάτια, καθώς όπως έχουμε δει και από κάποιες φωτογραφίες των γυρισμάτων που έχουν βγει στα social media, ο Αντώνης (Ορέστης Χαλκιάς) και η αδελφή του Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου ) βρίσκονται πια στην Αθήνα. Προσπαθώντας να κρύψουν τις πληγές τους και να κάνουν μία νέα ζωή.

https:

Τα προσωπικά τους τραύματα αρχικά καλύπτονται, από την αγωνία να μην οδηγηθούν οι έρευνες της αστυνομίας στον Αντώνη.

Αυτό τον ρόλο της κάλυψης θα αναλάβουν στους Παξούς, η Μαρία Καβογιάννη και η Χάρις Αλεξίου, που θα προσπαθήσουν να κάνουν μία μικρή συμμαχία μαζί με την Σοφία, για να σώσουν και παράλληλα και τον Σπύρο (γιο της Μαρίας που υποδύεται ο ηθοποιός Γιώργος Μπένος) και ήταν μάρτυρας στον φόνο.

https://www.instagram.com/p/CrgdGnervSZ/

Όπως θα θυμάσαι, όλοι προσπάθησαν να συγκαλύψουν στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν αυτό τον φόνο. Ο βίαιος και παραβατικός Χαράλαμπος δεν θα έλειπε σε κανέναν και πριν προλάβει να κάνει νέο κακό, τιμωρήθηκε.

Σε αυτή τη συγκάλυψη συμμετείχε και ο Φάνης (Φάνης Μουρατίδης ) και πατέρας του Αντώνη. Αυτός θα βρεθεί σε μία πιο δυσχερή θέση στη συνέχεια, γιατί ο Ιταλός μαφιόζος συνεργάτης του, θα επιστρέψει στους Παξούς και η δολοφονία του Χαράλαμπου δεν θα τον αφήσει αδιάφορο. Άλλωστε υπήρξε και εκείνος συνεργάτης τους.

https://www.instagram.com/p/Cs9IECZIdra/

Η νέα ζωή του Ορέστη που γίνεται μπαμπάς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που υποδύεται τον δάσκαλο μουσικής, Ορέστη, ξαναγυρνά στην παλιά συμβιβασμένη και ασφυκτική του ζωή. Με έναν νέο ρόλο, καθώς η Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη ) θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους.

Μαζί με το νέο της look η Στεφανία Γουλιώτη μας έδωσε και το πρώτο πλάνο της εγκυμοσύνης της

https://www.instagram.com/p/Ctwi9tItc_L/

Στο δρόμο του Ορέστη θα ξαναβρεθεί όμως η Κλέλια. Και εδώ αναμένουμε ένα νέο συναισθηματικό plot twist. Ο έρωτας θα επικρατήσει; Ή δεν είναι αυτό πια το ζητούμενο;

https://www.instagram.com/p/Cr1JrfKNtJk/

Φυσικά τα φώτα θα πέσουν ξανά και στον Αντώνη. Το βάρος που κουβαλά ο Ορέστης Χαλκιάς λόγω του ρόλου του, είναι δύσκολα διαχειρίσιμο. Κάποια στιγμή ωστόσο θα αναγκαστεί να επιστρέψει στους Παξούς. Γιατί εκεί θα γίνει και το οριστικό φινάλε της ιστορίας μας. Το αν θα τιμωρηθεί ή είναι το μεγάλο ζητούμενο.

«Αριστούργημα»! Ο Αντώνης τελικά ήταν ο δολοφόνος και το φινάλε του Maestro μας αφήνει με απορίες

Για όσους το περιμένουν, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχουμε εν μέρει και την τηλεοπτική επιστροφή του Γιάννη Τσορτέκη στον εμβληματικό του ρόλο ως Χαράλαμπος. Ως flashback.

https://www.instagram.com/p/Cswk1TFL431/

Ως μία μορφή που καθόρισε και πλέον στοιχειώνει τις ζωές όλων.

*Τα γυρίσματα της σειράς στους Παξούς, αλλά και σε 4 διαφορετικά locations της Αθήνας ήδη έχουν ξεκινήσει από το Πάσχα και θα συνεχιστούν με μία μικρή διακοπή τον Αύγουστο από τον Σεπτέμβριο. Δες στη photo gallery που ακολουθεί μερικές σκηνές από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου. H σειρά αναμένεται είτε τις αρχές του 2024 στο Mega ή τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.

Photo credits Instagram: @maestroinblue @christoforospapakaliatis @amaliakovaiou @mariakavogianni