Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η απόλυτη «Maestro» στις πόζες με μαγιό

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η απόλυτη «Maestro» στις πόζες με μαγιό

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει το ωραιότερο καλοκαιρινό άλμπουμ και οι φωτογραφίες της με μαγιό θα σε πείσουν.

Το 2022 ήταν αναμφίβολα η χρονιά της Κλέλιας Ανδριολάτου, η οποία είδε τη φήμη της να εκτοξεύεται μετά την πρεμιέρα του «Maestro» στο Netflix όπου πρωταγωνιστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα της δοθεί η ευκαιρία για καριέρα εκτός συνόρων στην υποκριτική και είχε αναφέρει στην κάμερα του «Πάμε Δανάη»: «Είχα δει τα επεισόδια του «Maestro» πριν προβληθούν. Μαζευόμασταν όλοι στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παραγγέλναμε και βλέπαμε τη σειρά. Το αποτέλεσμα που βλέπω στη σειρά είναι όπως το περίμενα, ίσως και καλύτερο. Η αγαπημένη μου σκηνή είναι η φαντασία της Κλέλιας στο οικογενειακό τραπέζι. Είχαμε περάσει φανταστικά, γιατί δεν υπήρχε ήχος στο σετ. Είμαι ένας άνθρωπος που βουτάω στο συναίσθημα. Όταν κάτι είναι υγιές δεν με αφορά η ηλικία, αλλά το μέγεθος της καρδιάς κάποιου».

Oι διακοπές της Κλέλιας Ανδριολάτου και οι φωτογραφίες με μαγιό

Η νεαρή ηθοποιός-μοντέλο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Ελληνικά νησιά και «γεμίζει μπαταρίες» λίγο πριν ξεκινήσει και πάλι γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024.

https:

H 26χρονη βρέθηκε πρόσφατα στην Κρήτη και στην Κέρκυρα, όπου απόλαυσε ανέμελες στιγμές με τις φίλες της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φωτογραφίες της με μαγιό έσπασαν ρεκόρ likes, με τους θαυμαστές της από όλο τον κόσμο να την αποθεώνουν στα σχόλια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου με μαγιό.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει αξιοζήλευτες αναλογίες και παραμένει σε φόρμα ακολουθώντας μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική.

https:

Μέσα από το Instagram της μας έχει αποκαλύψει ότι ένα από τα αγαπημένα της workouts περιλαμβάνει tennis και tabata.

Πηγή κεντρικής: klelia_andriolatou