Η Νατάσα Παζαΐτη σε σπάνια βραδινή εμφάνιση: Η αγκαλιά και το μήνυμα για τον Stjepan Hauser

Η Νατάσα Παζαΐτη σε σπάνια βραδινή εμφάνιση: Η αγκαλιά και το μήνυμα για τον Stjepan Hauser

«Η μουσική σου θεραπεύει», έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσα Παζαϊτη.

Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η 57χρονη Νατάσα Παζαΐτη, η οποία βρέθηκε στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Η διακεκριμένη χειρουργός και σύζυγός του πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, παρακολούθησε από κοντά τον Κροάτη τσελίστα Stjepan Hauser ο συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό του 2011 μέσα από το ντουέτο 2Cellos, το οποίο σύστησαν με τον συμπατριώτη του Luka Šulić.

Ο Hauser περιοδεύει πια μόνος και βρίσκεται στη χώρα μας για δύο εμφανίσεις, τη χτεσινή και τη σημερινή στο θέατρο Λυκαβηττού και η Νατάσα Παζαΐτη όχι μόνο άκουσε τον τσελίστα αλλά βρέθηκε μαζί του στα παρασκήνια και δημοσίευσε ένα story τονίζοντας πως η μουσική του Hauser είναι θεραπευτική.

1695192565273-816604363-natassa.jpg

Ο HAUSER έχει συνεργαστεί έως σήμερα με ζωντανούς θρύλους όπως ο Andrea Bocelli, οι Red Hot Chili Peppers, ο George Michael και ο Steven Tyler των Aerosmith είτε μέσω της προσωπικής του σειράς μουσικών βίντεο, Alone Together, ο HAUSER καταπλήσσει το κοινό με την απόλυτη ομορφιά της μουσικής του και επαναπροσδιορίζει διαρκώς τα καλλιτεχνικά όριά του.

psello1.jpg

Εν τω μεταξύ, η χειρουργός, έκανε και ένα σταθερό ποστ μαζί με την ομάδα του Κέντρου Υγείας Μαστού στο οποίο κάλεσε όλους τους φίλους της να τρέξουν μαζί της στο φετινό Race for the Cure που θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου.

https://www.instagram.com/p/CxY7CRrIuB6/

Μιλώντας για τις γυναίκες ασθενείς της στο Queen, η 57χρονη είχε πει χαρακτηριστικά:

«Αυτό λοιπόν που με δίδαξαν και με διδάσκουν οι γυναίκες ασθενείς μου είναι ότι δεν υπάρχει μάχη που δεν παλεύεται, ότι δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν ξεπερνιέται. Ο Θεός μάς έχει προικίσει με μεγάλα αποθέματα δύναμης, κάτι που ούτε εμείς οι ίδιες το γνωρίζουμε. Έρχεται, λοιπόν, κάποια στιγμή που αυτή η δύναμη βγαίνει στην επιφάνεια, την ανακαλύπτουμε μέσα από τις δυσκολίες μας και την αξιοποιούμε. Αυτή η δύναμη είναι το φως της ζωής μας!

natassapazaiti3.jpg

Η διάγνωση του καρκίνου γεμίζει την ψυχή των γυναικών με φόβο, πανικό και αγωνία θανάτου. Το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι ότι η ζωή τους τελειώνει. Ή ότι όλα αυτά που θεωρούσαν δεδομένα στη ζωή τους ανατρέπονται. Ακολουθεί το στάδιο της απόγνωσης και μετά εκείνο της αποδοχής. Βέβαια για να αποδεχθείς κάτι πρέπει να το καταλάβεις, να στο εξηγήσουν. Και εδώ η ψυχολογική συνδρομή του γιατρού είναι καταλυτική. Γίνεται κατά κάποιον τρόπο και ο «προπονητής» σου για τη μεγάλη μάχη που θα δώσεις. Επιμένω σε αυτό το κομμάτι γιατί θεωρώ ότι απαιτείται μία ολιστική προσέγγιση της ασθενούς και της ασθένειας για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα: το σωματικό, το ψυχολογικό και το συναισθηματικό».

Η Νατάσα Παζαΐτη και τα 19χρονα δίδυμα Καραμανλή έχουν τις πιο #familygoals φωτογραφίες

Tα δίδυμα παιδιά της οικογένειας Καραμανλή

Ήταν 19 Ιουλίου του 1998, όταν η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών.

Η Νατάσα Παζαΐτη και ο τέως Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα δίδυμα παιδιά τους να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Τον Ιούνιου του 2003 η καταξιωμένη χειρουργός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι και αφιερώθηκε πλήρως στην ανατροφή τους.

https://www.instagram.com/p/CREmfjXLsha/

Λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και άνοιξε το δικό της Κέντρο Υγείας Μαστού στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους.