Αυτοί είναι οι παίκτες της Φάρμας αλλά ο Κουτσόπουλος κρατά κρυφή την έκπληξη με τον επιστάτη

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτοί είναι οι παίκτες της Φάρμας αλλά ο Κουτσόπουλος κρατά κρυφή την έκπληξη με τον επιστάτη

Η γοητευτική bodybuilder. Οι φίλοι τους, μας αποκάλυψαν την ταυτότητά τους μόλις έπαιξε στον τηλεοπτικό αέρα το νέο τρέιλερ της Φάρμας με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να υποδέχεται τους παίκτες στο νέο τους σπίτι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει φέτος ο Master της αγροτιάς και εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στην Αρκαδία για τα γυρίσματα της Φάρμας. Χθες μόλις υποδέχτηκε τους παίκτες και ενώ αναμένουμε μέχρι τη Δευτέρα, να μας γνωστοποιήσουν την ταυτότητά τους, οι συγγενείς τους ήδη αποκάλυψαν ποιοι είναι, δείχνοντας παράλληλα και την υποστήριξή τους.

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο αφορά στον νέο επιστάτη.

https://www.instagram.com/reel/Cw7QsUeI60o/

Κλαρίνο, κλάματα, μία bodybuilter και ένας γοητευτικός επιστάτης

Το νέο τρέιλερ της Φάρμας αποκαλύπτει εικόνες, αλλά όχι ονόματα παικτών και ιδιότητες. Είναι το πρώτο γύρισμα που έγινε στην Αρκαδία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τους υποδέχεται στο νέο τους σπίτι.

Ένα πραγματικό αγροτόσπιτο, με στάνη, στάβλο, αποθήκη και περιφερειακά ένα μεγάλο κτήμα δίπλα στα έλατα. «Γειά σου Λεωνίδα άρχοντα» είπαν οι παίκτες μόλις κατέβηκαν από το τοπικό λεωφορείο και βρέθηκαν στο μαγευτικό τοπίο.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τα πρώτα γενέθλια του γιου της & η αδυναμία στα 3 (ολόιδια) αδέλφια της

Όπως θα παρατήρησες είχαμε και το πρώτο γλέντι με κλαρίνα για το καλωσόρισμα, τις πρώτες εντάσεις και τα κλάματα, αλλά επίσης δεν είχαμε ως στοιχεία την ταυτότητα και την ιδιότητα των νέων παικτών. Αυτό μας το αποκάλυψαν οι φίλοι και οι συγγενείς τους μόλις είδαν το τρέιλερ να δημοσιεύεται και στα social media.

GIANNIOTI.jpg

Έτσι τουλάχιστον αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της Σπυριδούλας Γιαννιώτη που είναι bodybuilder.

gianniotis.jpg

Σε αυτό τον κύκλο της Φάρμας στο Star δεν θα έχουμε celebrities, αλλά απλούς ανθρώπους διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων.

https://www.instagram.com/reel/CxDWr1Pomj4/

Οι δοκιμασίες θα είναι πολλές και δύσκολες. Θα ξαναδούμε την παλιά κλασσική Φάρμα που αγαπήσαμε στο Mega με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Την γνήσια, την αυθεντική.

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο αφορά στον επιστάτη τον οποίο θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της Φάρμας την Τρίτη. Τότε θα δούμε τον νεαρό που μένει στη Βυτίνα της Αρκαδίας και όχι απλά έχει σχέση με τη φύση και τις αγροτικές δουλειές, αλλά είναι και πολύ γνωστός στην περιοχή. Real αγρότης δηλαδή.

Πάντως όπως είδες από το τρέιλερ ενδυματολογικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι πανέτοιμος για τη Φάρμα. Με την τραγιάσκα του, τις μπότες του και κλασσικά τις τιράντες του. Να δείτε που θα γίνει trend με αυτό το look.

Η Φάρμα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 25/9 στις 21.00 το βράδυ.