«Να είσαι περήφανη που αγάπησες έναν αγρότη» λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι φανς τον λάτρεψαν

Κατερίνα Μπούσιου
«Να είσαι περήφανη που αγάπησες έναν αγρότη» λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι φανς τον λάτρεψαν

Το τρέιλερ της Φάρμας κυκλοφόρησε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τραγουδά ένα ρεμπέτικο τραγούδι, κλείνοντας με μία αφιέρωση. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άκουσε το κάλεσμα της φύσης και της παράδοσης και μπήκε αμέσως στο κλίμα της Φάρμας. Το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και ήταν όπως ακριβώς το αναμέναμε. Ανατρεπτικό και με το χιούμορ του γνωστού σεφ και παρουσιαστή. «Θείε είσαι είδωλο», λένε οι φανς του.

https://www.instagram.com/p/Ctl-kEcIm4E/

Η αφιέρωση αλά Κλάρα

Όπως ήδη σε ενημερώσαμε από χθες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκεται σε ορεινό χωριό της Πελοποννήσου για τα πρώτα γυρίσματα της Φάρμας, έχοντας ήδη ολοκληρώσει και τα γυρίσματα του τρέιλερ. Και αυτό ήταν όπως ακριβώς το περιμέναμε. Ανατρεπτικό, με χιούμορ και τον γνωστό σεφ να «τσαλακώνει» και πάλι την εικόνα του στην πρώτη του απόπειρα ως σόλο παρουσιαστής. Με αγροτικό look, μπότες και τιράντες.

1694175481616-2431244-koutsopoulosfarma.jpg

Η ιδιαιτερότητα δεν είναι μόνο οι αγροτικές δουλειές πάσης φύσεως που κάνει ο Κουτσόπουλος - με μεγάλη αποτυχία - αλλά το ιδιαίτερο τραγούδι. Είναι ένα ρεμπέτικο τραγούδι της δεκαετίας του '70 του Θόδωρου Δερβενιώτη σε στίχους Κωστή Βίρβου με ερμηνευτή τον Βαγγέλη Περπινιάδη και του ταιριάζει απόλυτα.

Στα highlights των πλάνων, το γκουρμέ πιάτο που ετοίμασε για να φάει στη φύση αλά MasterChef, αλλά και η αφιέρωση: «Να είσαι περήφανη που αγάπησες αγρότη» που αφιερώνει στο μικρό γαϊδουράκι της Φάρμας. Αλά Κλάρα, την αγελαδίτσα trend της πρώτης Φάρμας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο πιο γλυκό post με τον γιο του, τον μικρό «εισβολέα» της ζωής του

Πάντως οι φανς του σεφ τον αποθέωσαν για την εμφάνισή του και περιμένουν να τον δουν στην πρεμιέρα, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ.