Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τα πρώτα γενέθλια του γιου της & η αδυναμία στα 3 (ολόιδια) αδέλφια της

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τα πρώτα γενέθλια του γιου της & η αδυναμία στα 3 (ολόιδια) αδέλφια της

Τα πρώτα γενέθλια του Κουτσόπουλου junior, ο ρόλος της μητρότητας για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου και το τηλεοπτικό comeback της αδελφής της Όλγας με την οποία έχουν εκπληκτική ομοιότητα. 

Στις 16 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο πριν, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και με τον σύντροφό της και πατέρα του μικρού Κίμωνα Λεωνίδα Κουτσόπουλο, άνοιγαν ένα πολύ όμορφο κεφάλαιο οικογενειακής ευτυχίας. Στην ευρύτερη όμως οικογένεια της Χρύσας υπάρχουν και τα 3 αδέλφια της. Εκτός από την ηθοποιό αδελφή της Όλγα με την οποία μοιάζουν τόσο πολύ.

https://www.instagram.com/p/Cv0DFrgNaGe/

Γενέθλια από απόσταση

Όπως συνήθιζε και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και αργότερα όταν έγινε μητέρα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου απoφεύγει να μας δημοσιοποιήσει στα social media κάποιο στιγμιότυπο με τον μόλις ενός έτους γιου της που θα πάρει το όνομα Κίμωνας, όπως μας είχε αποκαλύψει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

https://www.instagram.com/p/CuuOGBzoRMq/

Η μόνη φωτογραφία ήταν ένα μικρό story, όταν μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλιά «ανακοινώνοντας με τον τρόπο της τα ευχάριστα.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά τη γέννα & η λεζάντα που μαρτυρά κάτι σπουδαίο

michalopoulou_gios.jpg

Από την άλλη πλευρά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι πιο εξωστρεφής και μοιράζεται στιγμές με τον μικρό του γιο.

https://www.instagram.com/p/CqyLCqrImuQ/

Τα φετινά γενέθλια του Κίμωνα, θα γιορταστούν τις επόμενες μέρες, καθώς ο σεφ βρισκόταν μέχρι και το Σαββατοκύριακο στα απαιτητικά γυρίσματα της «Φάρμας» στην Αρκαδία. Πάντως μαμά και γιος τον έχουν επισκεφτεί ήδη μία φορά, για να τον δουν από κοντά.

https://www.instagram.com/reel/Cw7QsUeI60o/

Η Χρύσα έχει αφιερωθεί τον τελευταίο χρόνο στον γιο της, αλλά παρόλα αυτά δεν αποκλείει να κάνει τους επόμενους μήνες και το επαγγελματικό της comeback. Προς το παρόν εκείνη που προετοιμάζεται για τον νέο της ρόλο, είναι η εξίσου ηθοποιός αδελφή της Όλγα, με την οποία μοιάζουν σαν δίδυμες.

https://www.instagram.com/p/CNnEYkgJRK_/

Η Όλγα Μιχαλοπούλου θα συμμετέχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα» ως η τηλεοπτική κόρη της Έμιλυ Κολιανδρή η οποία ζει την δεκαετία του '70 μαζί με την οικογένειά της σε ένα απομακρυσμένο νησί. Η μητέρα της θα κάνει την επανάστασή της για να ξεφύγει από τα πρέπει της τοπικής κοινωνίας και τον δυστυχισμένο γάμο της και θα ερωτευτεί τον Παύλο, ένα γοητευτικό και μυστηριώδη άντρα που φτάνει στο νησί της Αρσινόης. Τον ρόλο αυτόν θα υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας.

Στην ευρύτερη ευτυχισμένη οικογένεια της Χρύσας, δεν υπάρχει όμως μόνο η αδελφή της Όλγα.

https://www.instagram.com/p/B0WOQ-soKuG/

Υπάρχουν και τα δύο αδέλφια της, ο Στέλιος και ο Γιώργος.

https://www.instagram.com/p/CbbHINfsBP-/

Και όπως βλέπεις, επίσης υπάρχει μία εκπληκτική ομοιότητα των αδελφών μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CSE4i8msoPO/

Η ηθοποιός είχε μιλήσει παλαιότερα για αυτό το στενή σχέση που έχει με την οικογένειά της: «Τυχαίνει να έχω τρία αδέλφια και είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας. Είμαστε δύο αγόρια και εγώ είμαι η δεύτερη. Ως παιδιά ήμασταν μία μικρή συμμορία, με πολύ παιχνίδι, γέλια αλλά και μικρούς τσακωμούς. Οι γονείς είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι που μας έδωσαν χώρο, χωρίς όμως να ξεχνάμε πως υπάρχουν όρια και γενικά μας μεγάλωσαν με αγάπη».