Δανάη & Νεφέλη Λιβιεράτου αναπολούν το καλοκαίρι με μια φωτογραφία και η ομοιότητα είναι εμφανής

Δανάη & Νεφέλη Λιβιεράτου αναπολούν το καλοκαίρι με μια φωτογραφία και η ομοιότητα είναι εμφανής

Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου μοιάζουν ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου. Οι ωραιότερες φωτογραφίες των δύο αδερφών και η νέα κοινή φωτογραφία.

H Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι οι δύο μονάκριβες κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου. Το πρώην μοντέλο-παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz στα 90s ωστόσο το διαζύγιό τους δεν ήταν καθόλου «βελούδινο».

Το 2012 πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι οι κόρες τους. Η Εύη Αδάμ έχει στενή σχέση και με τις δύο κόρες της και όπως είχε τονίσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, νιώθει περισσότερο μαμά παρά φίλη για τη Νεφέλη και τη Δανάη.

«Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί», δήλωσε η 50χρονη χαρακτηριστικά.

Η Δανάη Λιβιεράτου αναπολεί το καλοκαίρι με την ωραιότερη φωτογραφία

Πριν λίγες ώρες η Δανάη Λιβιεράτου, δημοσίευσε στο Instagram μια #TBT φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την αδερφή της, Νεφέλη κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου και δείχνουν πιο ευτυχισμένες από ποτέ.

Τα δύο κορίτσια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και με την μητέρα τους, και στηρίζουν η μία την άλλη σε κάθε δυσκολία. Τα δύο χρόνια που τις χωρίζουν καθώς και τα διαφορετικά ενδιαφέροντα δεν αποτελούν εμπόδιο στο να έχουν μια υπέροχη σχέση και πλέον μοιάζουν τόσο πολύ που εύκολα θα μπορούσε κάποιος να νομίζει ότι είναι δίδυμες.

https://www.instagram.com/p/Cxfd8NequPS/

«Είτε είναι ώρα για solarium είτε για φωτογραφίες με μαυρισμένο δέρμα», έγραψε η Δανάη Λιβιεράτου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Δανάη Λιβιεράτου ευχήθηκε στον Pablo Miller με την πιο τρυφερή φωτογραφία και ένα φιλί

https://www.instagram.com/p/Bn34JAfCFMz/

Σε αντίθεση με την αδερφή της η Νεφέλη Λιβιεράτου έχει ιδιωτικό προφίλ στο Instagram και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι αρκετά περιορισμένες. Δεν είναι λίγες ωστόσο οι φορές που τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τη μητέρα ή την αδερφή της, στα πιο #sistergoals στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/BsGQ5KrHX15/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η σχέση της Δανάης με τον Pablo Miller και οι υπέροχες φωτογραφίες τους

Η Δανάη Λιβιεράτου ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Pablo Miller, τον γοητευτικό μουσικό που βλέπουμε συχνά στις αναρτήσεις της στο Instagram. Το ερωτευμένο ζευγάρι προχωράει με σταθερούς αλλά γρήγορους ρυθμούς και δεν είναι τυχαίο πως αδερφή της Δανάης, Νεφέλη, έχει πολύ καλή σχέση με τον νεαρό καλλιτέχνη.

https://www.instagram.com/p/CslqDojqHkq/

Το ίδιο ισχύει και για την μαμά της, Εύη Αδάμ η οποία πριν λίγους μήνες μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το φετινό καλοκαίρι Δανάη και Pablo βρέθηκαν στη Μύκονο οι δυο τους όπου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές.

Πηγή κεντρικής: danaelivieratou