Η Δανάη Λιβιεράτου ευχήθηκε στον Pablo Miller με την πιο τρυφερή φωτογραφία και ένα φιλί

Η Δανάη Λιβιεράτου ευχήθηκε στον Pablo Miller με την πιο τρυφερή φωτογραφία και ένα φιλί

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller γιόρτασαν τα γενέθλιά του στο πιο ρομαντικό μέρος. Οι φωτογραφίες από το ταξίδι τους και το τρυφερό φιλί.

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του νεαρού μουσικού, Pablo Miller, με τους δυο τους να αποτελούν ένα από τα ωραιότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz.

Μια ματιά στο Instagram feed τους αρκεί για να διαπιστώσεις πως οι νεαροί καλλιτέχνες χαίρονται τον έρωτά τους κάθε ώρα και στιγμή, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

H κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και έχει γνωρίσει τον σύντροφό της στην οικογένειά της. Η ίδια δε διστάζει να εκφράσει δημόσια όσα νιώθει για εκείνον μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Το ταξίδι στη Βιέννη για τα γενέθλια του Pablo

To ερωτευμένο ζευγάρι συγκατοικεί τους τελευταίους μήνες στο εξωτερικό και πραγματοποιεί συχνά ταξίδια. Τα τελευταία 24ωρα Δανάη και Pablo βρίσκονται στη Βιέννη, για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο.

Ο μουσικός γιορτάζει τα γενέθλιά του και η Δανάη Λιβιεράτου θέλησε να του ευχηθεί με μια πολύ τρυφερή κοινή τους φωτογραφία. Στην ανάρτηση τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα με την νεαρή τραγουδίστρια να γράφει: Birthday boy.

Νεφέλη & Δανάη Λιβιεράτου είναι ο παράδεισος της Εύης Αδάμ- Οι υπέροχες οικογενειακές photos

Οι ωραιότερες photos του ζευγαριού

Η 21χρονη και ο αγαπημένος της έχουν βρει τις απόλυτες ισορροπίες στη σχέση τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώνουν την απόσταση, περνώντας μαζί ποιοτικό χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CslqDojqHkq/

Πρόσφατα η Δανάη μετακόμισε στο Λονδίνο για να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της, με τους δυο τους να συγκατοικούν και να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: danaelivieratou