Ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου έγινε τεσσάρων ετών και η Σμαράγδα Καρύδη αντέδρασε στο Instagram

Ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου έγινε τεσσάρων ετών και η Σμαράγδα Καρύδη αντέδρασε στο Instagram

Το πάρτυ γενεθλίων- υπερπαραγωγή του Θοδωρή junior, πρωτότοκου γιου της Φωτεινής Αθερίδου.

Τα τέταρτα γενέθλιά του γιόρτασε ο μικρός Θοδωρής, ο πρωτότοκος γιος της Φωτεινής Αθερίδου και εγγονός του Θοδωρή Αθερίδη.

Η ευτυχισμένη μαμά Φωτεινή που τον Μάιο του 2023 έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, καρπό της σχέσης και του γάμου της με τον Κώστα Μαγκλάρα, δημοσίευσε μπόλικο φωτογραφικό υλικό από το πάρτι γενεθλίων με πρωταγωνιστή τον γιο της, τον Σόνικ και τον Spiderman.

https://www.instagram.com/p/Cxhpg-hNVyl/

Το σχόλιο της για τα γενέθλια του Θοδωρή junior έκανε και η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία συχνά σχολιάζει τα ποστς της Φωτεινής.

atheridou.jpg

H Σμαράγδα Καρύδη κάνει σχόλια για «IQ160» στα posts της Φωτεινής Αθερίδου με το μωρό

Mιλώντας για τον ερχομό του μικρού Θοδωρή στη ζωή της, η Φωτεινή είχε πει:

«Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα (Μαγκλάρα) γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος. Σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση. Το κράτησα επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω»

Η Φωτεινή και η εξομολόγηση για την φυσιολογική γέννα μετά από καισαρική

Η Φωτεινή που τον πρώτο της γιο τον γέννησε με καισαρική, έστειλε μήνυμα στις μαμάδες που θέλουν να γεννήσουν φυσιολογικά και αποκάλυψε:

«15/5/2023 μια ημέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ… γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται, καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δεν τα κατάφεραν την πρώτη φορά, να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει!

Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα, αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή τον Βασίλη Βεργέτη. Αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα!

Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες! Δεν θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη. Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο για την υπέροχη φιλοξενία του, για το φανταστικό προσωπικό του, την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ. Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν».

Όσα αποκάλυψε ο γυναικολόγος της

Στην εκπομπή Happy Day και στην δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου έκανε δηλώσεις ο γυναικολόγος της Φωτεινής Αθερίδου, λίγες ώρες αφότου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

«Η Φωτεινή ήταν ήρεμη, χαμογελαστή και πανευτυχής. Ο σύζυγος της Φωτεινής ήταν μέσα στη γέννα. Είναι κάποιες στιγμές που είναι κορυφαίες και μοναδικές στην ζωή κάποιου ανθρώπου, η γέννηση του παιδιού του. Δεν είναι κρίμα να μην μπορέσουν να το απολαύσουν κι οι δύο μαζί; Από ό,τι άκουσα τα σχόλια τείνουν ότι μοιάζει στον Θοδωρή Αθερίδη, στον παππού. Ήταν ευτυχισμένοι. Η γέννηση ενός παιδιού είναι μία συγκινητική στιγμή», κατέληξε ο ίδιος.