Η Stella Banderas έγινε 27 ετών & ο Antonio Banderas της ευχήθηκε με την πιο γλυκιά #tbt φωτογραφία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Stella Banderas έγινε 27 ετών & ο Antonio Banderas της ευχήθηκε με την πιο γλυκιά #tbt φωτογραφία
Invision

Η Stella Banderas, κόρη των Banderas-Griffith μεγαλώνει και οι γονείς της έστειλαν δημόσια τις ευχές τους. Οι σπάνιες #throwback φωτογραφίες και τα τρυφερά posts των ηθοποιών. 

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα (24/09) για τον Antonio Banderas και την πρώην σύζυγό του, Melanie Griffith καθώς η μονάκριβη κόρη τους έγινε 27 ετών.

Η Stella del Carmen Banderas γιόρτασε τα γενέθλιά της και οι γονείς της ήταν από τα πρώτα άτομα που έσπευσαν να της ευχηθούν δημόσια, μέσω των social media. H νεαρή κοπέλα ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της και θεωρείται από πολλούς το next big thing στον χώρο της υποκριτικής.

To τρυφερό post του Antonio Banderas

Πριν λίγες ώρες ο διάσημος ηθοποιός πόσταρε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τέσσερις throwback φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με την κόρη του.

https://www.instagram.com/p/CxkuveTMK40/

Στο τρυφερό post βλέπουμε την Stella Banderas σε διάφορες ηλικίες, στο πλευρό του μπαμπά της. Την ανάρτηση του ηθοποιού συνόδευσε ένα τρυφερό μήνυμα αγάπης.

«Αγαπημένη μου κόρη, ο ερχομός σου στον κόσμο πριν από 27 χρόνια αποτελεί ακόμα την πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Χρόνια πολλά Stella del Carmen !!!», έγραψε ο Antonio Banderas στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Οι ευχές της Melanie Griffith

Η Melanie Griffith δημοσίευσε ένα σπάνιο φωτογραφικό άλμπουμ με #tbt στιγμιότυπα από τα παιδικά χρόνια της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/CxlS_6dR_Kp/

«Χρόνια πολλά όμορφη Stella μου! Από την ημέρα που γεννήθηκες έχεις φέρει τόση αγάπη και χαρά στην οικογένειά μας και στον κόσμο. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είναι τιμή μου που είμαι η μαμά σου», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα του post.

Η Melanie Griffith καλύπτει το τατουάζ του Antonio Banderas με μια πιο μεγάλη αγάπη

Ο 60χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης και η Melanie Griffith παντρεύτηκαν το 1996 και λίγα χρόνια αργότερα, το 2015 πήραν χωριστούς δρόμους. Οι δύο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που περνούν ανέμελες στιγμές μαζί με την κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/BIZDAXagkRT/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: apimages.com