Αν την δει η Melanie Griffith θα σκάσει: Η 34χρονη αγαπημένη του Banderas είναι μια θεά!

Αν την δει η Melanie Griffith θα σκάσει: Η 34χρονη αγαπημένη του Banderas είναι μια θεά!

Δείτε την στην τελευταία της εμφάνιση με τον διάσημο ηθοποιό στο Μονακό

Μπορεί ο χωρισμός τους να έγινε γνωστός πριν δύο χρόνια το παιχνίδι "ποιος ξεπέρασε πιο γρήγορα τον άλλον" τώρα ξεκινά! Ο Antonio Banderas δείχνει ξεκάθαρα πως έχει αφήσει πίσω του τον γάμο του με την Melanie Griffith και απολαμβάνει ανέμελος τις διακοπές του με τη νέα του αγαπημένη, Nicole Kimpel.

Το ζευγάρι, που έχει 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές στο Μονακό για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Formula 1 Grand Prix και οι εμφανίσεις τους καταγράφησαν από τον φακό των paparazzi. Όλα τα σχόλια και βλέμματα φυσικά, συγκέντρωσε η 34χρονη Kimpel με την εξαιρετικά σέξι εμφάνισή της.

290E494D00000578-3096066-image-m-35 1432554836774 9fc0a

Η νέα σύντροφος του Ισπανού πρωταγωνιστή επέλεξε να εμφανιστεί στο πλάι του με ολόσωμο μπλε φόρεμα με βαθύ σκίσιμο από τη μία πλευρά και ψηλοτάκουνες peep toe γόβες. Δεν ξέρουμε αν βλέπετε πως με τα τακούνια η Kimpel του ρίχνει και μερικά εκατοστά στο ύψος!


Κατά τις κοινές τους εμφανίσεις η 34χρονη Ολλανδή σύμβουλος επιχειρήσεων έκλεψε τις εντυπώσεις και φυσικά θα έκανε την Melanie Griffith να εκνευριστεί!

Διαβάστε ακόμη:

Ένωσαν τις... μοναξιές τους!Οι δύο φρεσκοχωρισμένοι σταρ είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ;