Η Melanie Griffith καλύπτει το τατουάζ του Antonio Banderas με μια πιο μεγάλη αγάπη

Η Melanie Griffith καλύπτει το τατουάζ του Antonio Banderas με μια πιο μεγάλη αγάπη
Invision

Η Melanie Griffith αντικατέστησε το τατουάζ καρδιά που ήταν αφιερωμένο στον πρώην σύζυγό της, Antonio Banderas.

Η Melanie Griffith κάλυψε το διάσημο τατουάζ καρδιάς του Antonio Banderas και έκανε ένα νέο τατουάζ με τις πιο μεγάλες αγάπες της.

Μετά από αρκετές συνεδρίες με δερματολόγους για να καλύψει το τατουάζ, η Griffith αποφάσισε να προσθέσει τα ονόματα της Dakota, της Stella, του Alexander και του Jesse στο χέρι της, εκεί που κάποτε ήταν μόνο το όνομα του Antonio.

Melanie Griffith: Γιορτάζοντας την οικογένεια με μια αλλαγή σε ένα τατουάζ

Η διάσημη ηθοποιός Melanie Griffith αποκάλυψε μια μεγάλη αλλαγή στο τατουάζ της που συμβολίζει τη βαθιά αγάπη και αφοσίωση στα παιδιά της. Το τατουάζ αντικαθιστά ένα παλαιότερα αφιερωμένο τατουάζ σε σχήμα καρδιάς που κάποτε απέδιδε φόρο τιμής στον πρώην σύζυγό της, Antonio Banderas. Το νέο τατουάζ της Griffith σε στυλ σταυρού εμφανίζει σε περίοπτη θέση τα ονόματα των τεσσάρων παιδιών της, αντικατοπτρίζοντας όμορφα τον αγαπημένο της ρόλο ως μητέρα. Η ηθοποιός εθεάθη στο Λος Άντζελες να φοράει το εντυπωσιακό νέο της μελάνι, αποπνέοντας παράλληλα την κομψότητα και το στυλ που τη χαρακτηρίζει.

Η Melanie Griffith, γνωστή για τον ρόλο της στην εμβληματική ταινία "Working Girl", παρουσίασε το ανανεωμένο τατουάζ της κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής της στο Λος Άντζελες. Το σχέδιο εμπνευσμένο από σταυρόλεξα αντιπροσωπεύει έναν ειλικρινή φόρο τιμής στα παιδιά της. Τοποθετημένο με χάρη πάνω από το αχνό ίχνος του προηγούμενου τατουάζ της σε σχήμα καρδιάς, το νέο μελάνι περιλαμβάνει τα ονόματα των τεσσάρων αγαπημένων της παιδιών: Stella, 26 ετών, της κόρης της με τον Antonio Banderas, του θετού γιου Jesse Johnson, 40 ετών, του γιου Alexander Bauer, 37 ετών και της κόρης Dakota Johnson, 33 ετών.

H πρώτη έξοδος της Madonna μετά τη νοσηλεία και οι αποκαλύψεις για την υγεία της

Κατά τη διάρκεια της εξόδου της στο Λος Άντζελες, η Melanie Griffith συμπλήρωσε το νέο της τατουάζ με ένα κομψό σύνολο. Επέλεξε ένα μαύρο μπλουζάκι και μια λευκή μάξι φούστα, συνδυάζοντάς τα με σανδάλια και κομψά γυαλιά ηλίου. Ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της, η ηθοποιός φόρεσε κοντά γάντια χωρίς δάχτυλα και είχε μαζί της μια εκλεπτυσμένη μαύρη τσάντα, συνδυάζοντας τη μόδα και το προσωπικό της στυλ.

Οι οικογένειες της Melanie Griffith

Η 65χρονη ηθοποιός, μοιράζεται την κόρη Dakota και τον θετό γιο Jesse με τον πρώτο της σύζυγο, Don Johnson, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1976 έως το 1976 και ξανά από το 1989 έως το 1996. Ο γιος της Alexander είναι από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Steven Bauer. Η Melanie Griffith και ο Antonio Banderas διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά το 1989, αλλά βρήκαν τον έρωτα ενώ δούλευαν μαζί στην ταινία "Two Much". Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την επόμενη χρονιά και λίγο αργότερα καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους Στέλλα. Ωστόσο, μετά από 18 χρόνια γάμου, η Griffith κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Παρά τον χωρισμό τους, η Melanie Griffith και ο Antonio Banderas διατήρησαν μια φιλική σχέση. Η γνήσια αγάπη του ζευγαριού ο ένας για τον άλλον έγινε εμφανής σε δημόσιες δηλώσεις αμοιβαίου σεβασμού και θαυμασμού. Το 2016, η Griffith μοιράστηκε ένα ειλικρινές μήνυμα γενεθλίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφοντας τον Banderas ως τον "τραχύ και όμορφο πρώην σύζυγό της", εκφράζοντας παράλληλα τη διαρκή αγάπη της γι' αυτόν. Ο Banderas ανταπέδωσε το συναίσθημα σε συνέντευξή του το 2019, περιγράφοντας την Griffith ως την καλύτερη φίλη του και τονίζοντας τον άρρηκτο δεσμό τους.

https://www.instagram.com/p/CppuewJrser/

Τα φιλιά και οι αγκαλιές της Kate με τον Federer έγιναν viral στο Twitter όπως και η σύζυγός του