O Pierce Brosnan είναι ο σύζυγος που θα ήθελες να έχεις! Οι ευχές για τα γενέθλια της συζύγου του

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Pierce Brosnan είναι ο σύζυγος που θα ήθελες να έχεις! Οι ευχές για τα γενέθλια της συζύγου του
Invision

O Pierce Brosnan ευχήθηκε στη σύζυγό του, Keely Shaye Smith με τον πιο τρυφερό τρόπο. Το συγκινητικό post του ηθοποιού και οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Ο Pierce Brosnan συγκαταλέγεται στους θρυλικούς «007» αφού υποδύθηκε τον πράκτορα James Bond του Ian Fleming σε τέσσερις ταινίες («GoldenEye», «Tomorrow Never Dies», «The World is Not Enough», «Die Another Day»).

Ο γνωστός ηθοποιός γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, Keely Shaye Smith το 1994 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το 1997, το ζευγάρι απόκτησε το πρώτο του παιδί, τον Dylan, και το 2001 γεννήθηκε ο δεύτερός γιος τους, Paris. Την ίδια χρονιά, ο σταρ της μεγάλης οθόνης και η γνωστή δημοσιογράφος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παραμένει σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα στο Hollywood και κάθε χρόνο αποδεικνύουν πως η πραγματική αγάπη υπερνικά όλα τα εμπόδια.

Η τρυφερή ανάρτηση του Pierce Brosnan

Πριν λίγες ώρες ο 70χρονος γιόρτασε τα 60α γενέθλια της συζύγου του με ένα τεράστιο μπουκέτο τριαντάφυλλα και ένα συγκινητικό post στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CxoBnwtPEb0/

«Εξήντα τριαντάφυλλα για την καστανομάτα μου για τα γενέθλια των 60 χρόνων της. Από τότε που σε είδα να στρίβεις στη γωνία νωρίς ένα πρωί στο Cabo San Lucas νιώθω ευτυχισμένος και ευλογημένος», έγραψε ο Pierce Brosnan στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Pierce Brosnan: O θρυλικός 007 έγινε παππούς για 4η φορά! Η τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου

https://www.instagram.com/p/Ct4Eg9KOvjS/

Η πρώτη σύζυγος του Pierce Brosnan, Cassandra Harris, διαγνώστηκε το 1987 με καρκίνο των ωοθηκών και έφυγε λίγο αργότερα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών.

https://www.instagram.com/p/Cg3_aPrOT9h/

Το 1994 ο θρυλικός 007 γνώρισε την δημοσιογράφο, Keely Shaye στο Μεξικό και πίστεψε ξανά στον έρωτα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 στην Ιρλανδία και έχει αποκτήσει δύο γιους (Dylan και Paris).

Τον Αύγουστο του 2021, η σύζυγος του ηθοποιού δέχτηκε άκομψα σχόλια στα social media για την αλλαγή στην εμφάνισή της έπειτα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός για την επέτειό τους. Τότε, ο Brosnan έσπευσε να την υπερασπιστεί κάνοντας ένα συγκινητικό post.

«Φίλοι τής πρότειναν χειρουργείο για να μειώσει το βάρος της, αλλά εγώ αγαπώ δυνατά κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Αλλά, επίσης, επειδή έκανε τα πέντε μας παιδιά. Στο παρελθόν, την αγαπούσα για την προσωπικότητά της, όχι μόνο για την ομορφιά της και τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη και πάντα προσπαθώ να είμαι άξιος της αγάπης της», έγραψε δείχνοντας σε όλους τι σημαίνει πραγματική αγάπη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com