Η τρυφερή κίνηση του Pierce Brosnan για να μην αποχωρίζεται ούτε στα γυρίσματα τη σύζυγό του

Νατάσσα Σχοινά
Η τρυφερή κίνηση του Pierce Brosnan για να μην αποχωρίζεται ούτε στα γυρίσματα τη σύζυγό του

Ο Pierce Brosnan και η σύζυγός του, Keely Shaye Brosnan, στην πρεμιέρα της ταινίας "Black Adam" 

AP

Ο Pierce λατρεύει την Keely και είναι πάντα στο πλευρό της.

Ο Pierce Brosnan συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα για couple goals και, αυτήν τη φορά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του για την ταινία Black Adam, αποκάλυψε κάτι πολύ τρυφερό που αποφάσισε να κάνει για τον χαρακτήρα που υποδύεται και αφορά στη σύζυγό του, Keely Shaye Brosnan.

Ο 69χρονος Brosnan έχει αναλάβει να ενσαρκώσει τον Doctor Fate και, καθώς μιλούσε στο Entertainment Tonight, δήλωσε πως στα γυρίσματα αποφάσισε να φοράει τη βέρα του και ένα ρολόι που του έχει κάνει δώρο η Keely.

«Αυτή είναι η βέρα μου και αυτό είναι ένα ρολόι που μου πήρε η Keely πολλά χρόνια πριν με μία επιγραφή που λέει ‘Ο χρόνος περνάει στις φτερούγες της αγάπης’. Αποφάσισα να το φορέσω για τον χαρακτήρα. Έμοιαζε κατάλληλο», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, αλλά δεν έμεινε εκεί.

«Ο άνθρωπος έχει περάσει από τον χρόνο. Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς μάγους στο σύμπαν κόμικς της DC. Είχε μία σύζυγο που την έλεγαν Enza και ήταν ακόμα πιο δυνατή από εκείνον, όπως μαθαίνω», σχολίασε.

World Premiere of

Φυσικά, όταν η Keely έμαθε για την κίνηση του συζύγου της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά της που ο Pierce μετέφερε στην ταινία δύο τόσο προσωπικά για εκείνους πράγματα.

«Μου άρεσε πολύ που πήρε αυτά τα εμβλήματα, που τα πήρε μαζί του στο βασίλειο της υπερδύναμης», είπε η 59χρονη Keely.

Ο Pierce είναι πάντα υπέρμαχος της Keely

Τον περασμένο Αύγουστο, η Kelly δέχτηκε άκομψα σχόλια στα social media όταν οι χρήστες είδαν μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Pierce για την επέτειό τους, μιλώντας για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Τότε, ο ηθοποιός έσπευσε να πάρει το μέρος της γράφοντας τα πιο όμορφα λόγια.

«Φίλοι τής πρότειναν χειρουργείο για να μειώσει το βάρος της, αλλά εγώ αγαπώ δυνατά κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Αλλά, επίσης, επειδή έκανε τα πέντε μας παιδιά. Στο παρελθόν, την αγαπούσα για την προσωπικότητά της, όχι μόνο για την ομορφιά της και τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη και πάντα προσπαθώ να είμαι άξιος της αγάπης της», έγραψε δείχνοντας σε όλους τι σημαίνει πραγματική αγάπη.

https://www.instagram.com/p/Cg3_aPrOT9h

Αν δεν ξέρει ο Pierce Brosnan από πραγματική αγάπη, τότε ποιος;

Ο Pierce Brosnan γνώρισε τη Keely Shaye Smith το 1994 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το 1997, το ζευγάρι απόκτησε το πρώτο του παιδί, τον Dylan, και το 2001 γεννήθηκε ο δεύτερός γιος τους, Paris. Την ίδια χρονιά, μάλιστα, ο Brosnan και η Smith ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.