Το Ναυάγιο δεν είναι μόνο μία τραγωδία: 3 ιστορίες αγάπης και 4 άνθρωποι «κλειδιά» στη νέα σειρά

Κατερίνα Μπούσιου
Το Ναυάγιο δεν είναι μόνο μία τραγωδία: 3 ιστορίες αγάπης και 4 άνθρωποι «κλειδιά» στη νέα σειρά

Η πρεμιέρα της σειράς με έκτακτο διπλό επεισόδιο την προσεχή Κυριακή στις 21.00. Το «Ναυάγιο» ενώνει καρμικά τις ζωές των ηρώων του σε μία ιστορία βασισμένη σε πραγματικά περιστατικά. 

Η σειρά «Το Ναυάγιο» είναι μία εξίσου μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή, από εκείνες που τη φετινή χρονιά θα συνηθίσουμε να βλέπουμε στην οθόνη μας. Είναι μία θλιβερή ιστορία με πολλές φωτεινές πτυχές και ήρωες που θα συνδεθούν καρμικά μεταξύ τους. Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Και από τα πρώτα ζευγάρια που θα αγαπήσουμε είναι εκείνο της Αναστασίας Παντούση και του Γιώργου Χρυσοστόμου. Μόνο που η τύχη δεν θα τους ευνοήσει.

Με τον Γιώργο, έρχεται ο Γιάννης Στάνκογλου

Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη. Που αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία βάση αλλά με αρκετές νέες ιστορίες και τροποποιήσεις στις παλιές που αναφέρονται στο «Ναυάγιο», την τραγική ιστορία του ναυαγίου της Φαλκονέρας.

Το διπλό επεισόδιο που θα μεταδοθεί εκτάκτως την Κυριακή στις 21.00 στο Mega είναι η αρχή της ιστορίας μας και ξεκινά με την πρώτη ιστορία αγάπης που θα δούμε. Με την Ειρήνη και τον Απόστολο (Παντούση, Χρυσοστόμου) να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και από τα Κύθηρα να επιχειρούν να φύγουν με ενδιάμεσο σταθμό την Κρήτη για το Παρίσι. Μία ξακουστή αρωματοποιία έχει εγκρίνει το άρωμά τους.

https://www.instagram.com/p/CwfHXpgppcA/

Ξεκινούν με χαρά και με την ενδιάμεση βοήθεια ενός ψαρά (Λεωνίδα Κακούρη) το ταξίδι προς τον Πειραιά. Εκείνος τους έχει εμπιστευτεί και την κόρη του για να μην είναι μόνη στο ταξίδι.

Ο Απόστολος και η Ειρήνη θα χωριστούν αναγκαστικά λόγω της τραγωδίας. Με εκείνη να σώζεται την τελευταία στιγμή από τον αξιωματικό του Λιμενικού τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο θρήνος για την απώλεια του αγαπημένου της θα δώσει τη θέση της σε έναν νέο έρωτα.

https://www.instagram.com/p/Cwrw3w5I9-0/

Ένας έρωτας με αρκετά εμπόδια και οικογενειακά μυστικά ξεκινά ανάμεσα σε δύο νέα παιδιά. Τον Μάκη (Δημήτρης Καπουράνης) και τη Λίνα (Αθηνά Ροδίτου). Τα δύο παιδιά θα γνωριστούν στο πλοίο, αλλά δεν γνωρίζουν εξαρχής πως όλοι θα προσπαθήσουν να τους χωρίσουν. Φτάνοντας στα άκρα.

«Το Ναυάγιο» πριν καν προβληθεί έφερε αναστάτωση στο Twitter με Παντούση, Χρυσοστόμου και Στάνκογλου

https://www.instagram.com/p/CwfeiskK0qi/

Η ιστορία μετά το ναυάγιο του πλοίου είναι και αυτή που έχει το μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτοί που θα διασωθούν, αυτοί που θα χάσουν τους αγαπημένους τους και θα ψάχνουν την αλήθεια και εκείνοι που θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις ευθύνες της τραγωδίας. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν 4 πρόσωπα κλειδιά: Θάνος Λέκκας, Γιώργος Χριστοδούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Λεωνίδας Κακούρης, αναμετριούνται.

Η σειρά απαρτίζεται από ένα πολύ σπουδαίο καστ, ηθοποιούς αγαπημένους μας από σειρές του παρελθόντος και θα μεταδίδεται από την ερχόμενη εβδομάδα από Κυριακή έως Τετάρτη στις 22.50 στο Mega.