«Το Ναυάγιο» πριν καν προβληθεί έφερε αναστάτωση στο Twitter με Παντούση, Χρυσοστόμου και Στάνκογλου

Κατερίνα Μπούσιου
«Το Ναυάγιο» πριν καν προβληθεί έφερε αναστάτωση στο Twitter με Παντούση, Χρυσοστόμου και Στάνκογλου

«Το Ναυάγιο στο Mega είναι από τις σειρές που έχουν δημιουργήσει ήδη μεγάλες προσδοκίες στο τηλεοπτικό κοινό, 15 μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα. 

Σε μία τηλεοπτική χρονιά που αναμένεται ίσως και η πιο ενδιαφέρουσα την τελευταία δεκαετία στον τομέα της μυθοπλασίας, ήδη για ορισμένα project υπάρχει μεγάλη αναμονή από το κοινό. Έχουν βοηθήσει σε αυτό οι διαφημιστικές καμπάνιες των καναλιών και οι αναφορές στα social media.

Στο Twitter ήδη από χθες επικρατεί ενθουσιασμός μετά την προβολή του πρώτου τρέιλερ της σειράς «Το Ναυάγιο» στο Μega. Τα σχόλια επικεντρώνονται κυρίως στα ερωτικά ζευγάρια αλλά και στον Λεωνίδα Κακούρη και τον Γιάννη Στάνγκολγου, σταθερές τηλεοπτικές αξίες τα τελευταία χρόνια.

Τα ρεαλιστικά πλάνα του ναυαγίου και το σπουδαίο καστ

Δεν είναι η μόνη σειρά που φέτος έχει να περηφανεύεται για το σπουδαίο καστ που διαθέτει, αλλά στη σειρά «Το Ναυάγιο» φαίνεται πως έχει γίνει και μία προσεκτική επιλογή βάσει των ηρώων του ομότιτλου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη στο οποίο βασίζεται. Αν το έχεις διαβάσει, θα το καταλάβεις από το πρώτο επεισόδιο.

Στους λεγόμενους δεύτερους ρόλους - που είναι και πιο σημαντικοί αν με ρωτάς - είναι σα να έχει γίνει casting με τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε δει στη μικρή οθόνη σε σειρές των ιδιωτικών καναλιών αλλά και της ΕΡΤ τις προηγούμενες σεζόν. Αυτή η καλλιτεχνική αφρόκρεμα είναι και το ατού της σειράς.

Το δεύτερο αφορά στην προσεγμένη παραγωγή και σε μία όσο το δυνατόν πιο πιστή προσαρμογή, ειδικά στις σκηνές του ναυαγίου. Χωρίς κινηματογραφικά μέσα για μία τηλεοπτική σειρά, αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα.

https://www.instagram.com/reel/CvfIIeIptIu/

Η νέα δραματική σειρά του Mega, παίρνει ως αφορμή το μεγαλύτερο ναυάγιο που έχει συμβεί ποτέ στην Ελλάδα, στη Φαλκονέρα το 1966 με το πλοίο «Ηράκλειον» που στοίχισε τη ζωή σε 250 επιβάτες. Η ιστορία αυτή με μία παραλλαγή για λογοτεχνικούς λόγους, έγινε η ιστορία του βιβλίου «Το Ναυάγιο» του Σπύρου Πετρουλάκη (συγγραφέα του Σασμού) και στην οποία βασίζεται η ομότιτλη σειρά. Ο συγγραφέας εμπνεύστηκε το βιβλίο από αληθινές ιστορίες Κρητικών το διάστημα που έμενε στο νησί.

Στο «Ναυάγιο» δεν θα έχουμε μόνο τρικυμίες και δράματα αλλά και ένα φλογερό ειδύλλιο

https://www.instagram.com/reel/Cu_sW0nJSMG/

Το νέο και πιο ολοκληρωμένο τρέιλερ έφερε ενθουσιασμό στα social media και ειδικά στο Twitter.

Με το κοινό να βάζει στα favorities (προς το παρόν γιατί με την πλοκή θα προκύψουν και άλλοι στη συνέχεια) το ζευγάρι Αναστασία Παντούση και Γιώργο Χρυσοστόμου, αλλά και δύο αγαπημένους μας ηθοποιούς, σταθερές τηλεοπτικές αξίες: τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Λεωνίδα Κακούρη.

Φυσικά να αναμένεις ανατροπές σε ρόλους και χαρακτήρες. Οι φωτεινοί και σκοτεινοί ρόλοι θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στις εναλλαγές.