Η Σοφία Καρβέλα «υπέκυψε» κι έκανε στους γιους της κανάλι στο YouTube

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σοφία Καρβέλα «υπέκυψε» κι έκανε στους γιους της κανάλι στο YouTube

Τα εγγόνια της Άννας Βίσση έγιναν YouTubers και ήδη έχουν πάνω από 400 subscribers.

H Σοφία Καρβέλα είναι μια πολύ cool μαμά και πολύ συχνά μοιράζεται στα social media της στιγμές με τα αγόρια της, τον 10χρονο Νίκο και τον 7χρονο Νέστωρ. Αν και η ίδια μέσα στη μέρα της έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, φροντίζει να περνάει αρκετό ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της, πηγαίνοντας μαζί τους βόλτες στη ΝΥ και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

https://www.instagram.com/p/Ci6YSZFtdxV/

Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα έγιναν YouTubers!

Αυτή τη φορά όμως, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα «υπέκυψε» στον Νίκο και το Νέστωρα και τους έφτιαξε κανάλι στο YouTube. Όπως ανέφερε στα stories της και τους διαδικτυακούς της φίλους, αν κάνουν subscribe στο κανάλι που δημιούργησαν και η ίδια αλλά και τα παιδιά της θα χαρούν πολύ, ενώ εκείνη θα γίνει η «μαμά της χρονιάς» στα μάτια τους, ιδιαίτερα αν καταφέρουν να συγκεντρώσουν 100 subscribers.

Τα αποτελέσματα βέβαια, ήταν πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενε η Σοφία Καρβέλα, αφού πέρασαν τους 400 αυτοί που ήδη έχουν κάνει εγγραφή στο κανάλι τους. Ο Νίκος άλλωστε στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσαν υποσχέθηκε στο κοινό ότι το περιεχόμενο που θα δημοσιεύουν θα είναι «εξαιρετικό».

H ομοιότητα της Σοφίας Καρβέλα με τον μεγάλο της γιο

Σε αυτό το βίντεο οι followers πρόσεξαν και την ομοιότητα που έχει η Σοφία Καρβέλα με τον μεγάλο της γιο, τον Νίκο, τόσο εμφανισιακά όσο και στην εκφραστικότητα αλλά και την άνεση μπροστά από τον φακό.

Ο Νίκος, όπως και ο αδερφός του ο Νέστωρ, έχουν μακριά καστανόξανθα μαλλιά κι αυτό εντείνει περισσότερο την ομοιότητα του με τη μαμά του αλλά και τον παππού του θα προσθέταμε εμείς.

Παράλληλα, το στυλ των αγοριών, αν έριξες μια ματιά στις παραπάνω φωτογραφίες, είναι αρκετά stylish - hip hop παντελόνια, μπασκετικές μπλούζες, καπέλα και μπαντάνες είναι κάποια από τα αγαπημένα τους αντικείμενα. Βεβαια, με μαμά τη Σοφία Καρβέλα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφοετικά τα πράγματα, αφού η ίδια ασχολείται με το styling χρόνια, ενώ επιμελείται και το styling της μαμάς της, της Άννας Βίσση.

Όσα έχει πει η Σοφία Καρβέλα για τους γιους της

Η Σοφία Καρβέλα λατρεύει τους γιους της και στη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala είχε αναφερθεί σε αυτήν την «καψούρα» που έχει μαζί τους. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι».

Η ίδια σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ανέφερε πως η μητρότητα δεν άλλαξε καθόλου τη ζωή της.

«Καθόλου! Απλά αγαπώ παράφορα αυτά τα δύο πλάσματα. Μαγειρεύω, καίω τα μισά φαγητά, ουρλιάζω και αυτά μου λένε It’s ok mom, you are the best. Την άλλη φορά γκρίνιαζα ότι τα έκανα χάλια στη δουλειά κι εκείνα μου έλεγαν Μαμά είσαι η καλύτερη, θα τα καταφέρεις αύριο».

https://www.instagram.com/p/CcEeD_GOtvi/