Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Καρβέλα έγινε 10 χρονών και σύσσωμη η οικογένεια του έκανε δύο εκπλήξεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Καρβέλα έγινε 10 χρονών και σύσσωμη η οικογένεια του έκανε δύο εκπλήξεις

Με δύο ξεχωριστά πάρτι στην Ελλάδα και τη Νέα Υόρκη γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους Νίκου, η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς.

Ο Νίκος, ο μεγαλύτερος γιος της Σοφίας Καρβέλα είχε τα γενέθλιά του χθες 11 Σεπτεμβρίου και όπως είδαμε μέσα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα στα social media τους, τα γιόρτασε τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νέα Υόρκη.

https://www.instagram.com/p/Cr82CJxOKTk/

Τα δύο πάρτι γενεθλίων

Ο εγγονός της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έγινε 10 χρονών και η οικογένειά του, του ετοίμασε δύο πάρτι με την γιαγιά Άννα Βίσση να είναι ο κοινός παρονομαστής.

Όπως είδαμε, λοιπόν η Σοφία Καρβέλα βρισκόταν ήδη στην Αμερική, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη, ενώ όπως είχε «προδώσει» στους διαδικτυακούς της φίλους μαζί με τις προετοιμασίες για τα fashion show, είχε να οργανώσει και το πάρτι του γιου της Νίκου, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του Νέστωρ θα επέστρεφαν κοντά της, ύστερα από τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Προτού όμως, ο Νίκος επιστρέψει μαζί με τον αδερφό του στην Αμερική, η Άννα Βίσση μαζί με τον μπαμπά του, τον Θανάση Πανουργιά του ετοίμασαν ένα πάρτι έκπληξη στην Αθήνα σε έναν ξεχωριστό χώρο, με δύο μεγάλες τούρτες με το σύμβολο της αγαπημένης του ομάδας, που είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Νίκος δε που αγαπάει ιδιαίτερα το μπάσκετ - όπως έχουμε δει σε stories στο Instagram που δημοσιεύει κατά καιρούς η Σοφία Καρβέλα - στο συγκεκριμένο πάρτι φόρεσε την φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Εθνική Ελλάδος.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση επέλεξε να συνδυάσει το μπλε τζιν της με λευκό t-shirt, λευκό jacket και λευκό καπέλο.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ταξίδεψε μαζί με τους δύο εγγονούς της στη Νέα Υόρκη, αφενώς για να στηρίξει την κόρη της σ' αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία του να βρίσκεται στην εβδομάδα μόδας, αφετέρου για να είναι παρούσα και στο δεύτερο πάρτι του Νίκου που οργάνωσε η Σοφία ανήμερα των γενεθλίων του.

Εκεί, η Σοφία Καρβέλα και η Άννα Βίσση επέλεξαν να ντυθούν με παρόμοιο «ύφος» επιλέγοντας ρούχα σε πιο χειμερινές αποχρώσεις όπως το γκρι και το μαύρο. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που οι δυο τους εμφανίζονται με παρόμοιο στυλ κι αυτός είναι κι ο λόγος που αρκετοί όταν τις βλέπουν θεωρούν πως μοιάζουν περισσότερο με αδερφές παρά με μαμά και κόρη.

https://www.instagram.com/p/CEWeG_9s9Rz/

Το μόνο σίγουρο πάντως από τα 10α γενέθλια του Νίκου είναι πως όσο μεγαλώνει μοιάζει με τον παππού του, τον Νίκο Καρβέλα, αφού και σ' αυτόν αρέσουν τα πιο φαρδιά ρούχα ενώ έχει, όπως κι ο αδερφός του, τα μαλλιά του όλα αυτά τα χρόνια μακριά.