Η Άννα Βίσση στην ανάρτησή της για τον Νίκο Καρβέλα μάς «θύμισε» το μεγάλο love story τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Άννα Βίσση στην ανάρτησή της για τον Νίκο Καρβέλα μάς «θύμισε» το μεγάλο love story τους
5024734

H Άννα Βίσση φέτος κλείνει 50 χρόνια καριέρας και το γιορτάζει με sold out συναυλίες, τραγούδια με τον Νίκο Καρβέλα κι ένα σπάνιο εξώφυλλο στη Vogue.

Η Άννα Βίσση ζει μοναδικές στιγμές φέτος, μιας και συμπληρώνει 50 χρόνια καριέρας στο τραγούδι και οι συναυλίες της - οι οποίες είναι αφιερωμένες στους θαυμαστές της - είναι sold out, με όλους να «υποκλίνονται» στο ταλέντο της, το οποίο έχει μείνει αναλλοίωτο, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Μάλιστα, η ίδια επανακυκλοφόρησε δυο τραγούδια της με αφορμή τα 50 χρόνια καριέςρας, το «Είναι αστείο» και το «Ξανά», ένα ντουέτο με τον Νίκο Καρβέλα.

https://www.instagram.com/reel/Cupxp_CKaea/

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας δεν έπαψαν ποτέ να αγαπιούνται και να συνεργάζονται, παρότι ο γάμος τους κράτησε από το 1983 έως το 1992, αφού εκείνος είναι ο δημιουργός των μεγαλύτερων επιτυχιών της αλλά και ο πατέρας της κόρης της, Σοφίας.

Γι' αυτό κι εκείνος βρίσκεται πάντα δίπλα της, όπως και τώρα στις συναυλίες της για το «Annaversary» της καριέρας της, όπως το ονομάζει η ίδια. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η τραγουδίστρια έγραψε, λοιπόν για τον Νίκο Καρβέλα:

«Στην σκηνή μαζί μετά από πολλά χρόνια για να συμβούν ξανά όλα τα απρόοπτα κι αυθόρμητα που συνέβαιναν και τότε σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μαζί του η σκηνή γίνεται μια απέραντη θάλασσα που με παρασύρει στα βαθειά, χωρίς να ξέρω ποτέ που θα με βγάλει...Σίγουρα ξέρω όμως πως δεν θα πνιγώ».

379419815_1336585883659729_2299260530278480934_n.jpg

Και ο Νίκος Καρβέλας, όμως ακόμα και τώρα δείχνει την αγάπη του και τον θαυμασμό του προς εκείνη, με αποκορύφωμα τη στιγμή που στην πρόσφατη συναυλία της, είπε για την σχέση τους ότι δεν πιστεύει πως «άφησε» αυτή τη γυναίκα και πως γι' αυτόν εκείνη είναι το «παν».

Το εξώφυλλο στη Vogue

Η Άννα Βίσση, όμως πέρα από την τεράστια καριέρα στο τραγούδι και την αρμονική ζωή που κατάφερε να έχει με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, είχε κι άλλη μια επιτυχία, αφού «έγινε» εξώφυλλο στη Vogue, κάτι που λίγοι Έλληνες έχουν καταφέρει, όπως η Ελένη Φουρέιρα και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

https://www.instagram.com/p/CxVKUgrIn6t/

Η Ελληνίδα star έκανε μια iconic φωτογράφηση και τα σχόλια από τους Έλληνες celebrities - και μη - ήταν διθυραμβικά, κάτω από τις αναρτήσεις της με τις φωτογραφίες που μπήκαν στο περιοδικό. Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν ήταν η Πέγκυ Ζήνα, η Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και η Nia Vardalos.

Μιλώντας στη Vogue και τον Bλάσση Κωστούρο, η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στα 50 χρόνια καριέρας της λέγοντας: «Στην καριέρα μου σήμερα είμαι αυτό που είμαι περισσότερο από ποτέ. Μετά από πενήντα χρόνια κάποιος θα πίστευε ότι θα έπεφτα, εγώ όμως ανεβαίνω. Βλέπω με χαρά, αλλά και περιέργεια, τα τραγούδια μου να αφορούν πολλούς νέους ανθρώπους. Και αναρωτιέμαι: Τι μπορεί να αισθάνεται ένας πιτσιρικάς σήμερα που ακούει την 65άρα Βίσση; Τι να νιώθει άραγε; Δεν είναι αλλόκοτο; Μάλλον φαίνεται ότι κάτι δημιουργώ στους νέους. Ποιος ξέρει τι;».

https://www.instagram.com/p/CxVKKd2omxp/

Παράλληλα, στην συνέντευξή της αυτή και μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να παραλείψει να αναφερθεί και στον Νίκο Καρβέλα για τον οποίο είπε ότι με εκείνον θα είναι «αιώνια ερωτευμένοι» και πως ουσιαστικά αυτό που τους «τελείωσε» ήταν το «πρακτικό» κομμάτι στην σχέση τους, δηλαδή το σεξ.

https://www.instagram.com/p/Cs7XVsUonyK/

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTOS