Δήμητρα Παπαδήμα & Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι μαζί 32 χρόνια και έχουν την πιο cool σχέση

Δήμητρα Παπαδήμα & Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι μαζί 32 χρόνια και έχουν την πιο cool σχέση

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου συγκαταλέγονται στα πιο αντισυμβατικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι υπέροχες ρετρό φωτογραφίες του ζευγαριού και το σπίτι της ηθοποιού στην Αγία Παρασκευή. 

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή και αντισυμβατικά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Οι ηθοποιοί μετρούν 32 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν παντρευτεί και έχουν χωρίσει στο παρελθόν και τα τελευταία χρόνια ζουν σε διαφορετικά σπίτια στα βόρεια προάστια.

Ο λόγος που θα αποφάσιζαν να παντρευτούν και οι υπέροχες ρετρό φωτογραφίες του ζευγαριού

Πριν λίγα 24ωρα ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» με αφορμή τη νέα κωμωδία «Μποστ και Φλωξ». Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κοινή του ζωή με την Δήμητρα Παπαδήμα, αλλά και την πρόταση γάμου που της έκανε μετά τον χωρισμό του, για την οποία δεν έχει λάβει απάντηση.

«Ούτε εγώ θέλω να παντρευτούμε. Παντρεμένοι ήμασταν, χωρίσαμε, τώρα είμαστε 32 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου και αφού έχουμε βρει τα κουμπιά μας και τα κόλπα μας, τι να μας δώσει παραπάνω το συγχωροχάρτι της εκκλησίας; Εγώ λέω στη Δήμητρα απλά να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω. Κάποια στιγμή θα την πείσω να βάλει μια τζίφρα να πάμε στον δήμαρχο. Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;», τόνισε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CwKf_2oo1MD/

Και πρόσθεσε για την σύντροφό του: «Θα έλεγα πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου, εκτός από τα παιδιά. Είναι και λυσσασμένη με τη δουλειά. Τώρα θα παρουσιάσει «Το Πορτρέτο Της Πηνελόπης Δέλτα», στο Θέατρο Αμαλία από τις 2 Δεκεμβρίου 2023. Και η παράσταση «Αγρίμι» ήταν σπουδαία. Πλέον φαίνεται η επένδυση που έχει κάνει στον εαυτό της, γιατί κουράστηκε, γράφει πολύ».

Όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι ηθοποιοί σε παλαιότερη συνέντευξή τους, μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν ότι ο καθένας πρέπει να έχει το δικό του σπίτι για να αποφύγουν την τριβή που φέρνει στη σχέση τους η ρουτίνα και η καθημερινότητα.

«Το να ζούμε σε χωριστά σπίτια είναι μια πάρα πολύ ωραία λύση», είχε δηλώσει η Δήμητρα Παπαδήμα ενώ ο Γιάννης Μποσταντζόγλου πρόσθεσε: «Το έκανα δια της πιέσεως. Αν είναι να μαλώνω κάθε τρίλεπτο καλύτερα να πιάσω ένα σπιτάκι και τελειώνει η υπόθεση. Και βέβαια έχω χαρεί τη ζωή μου από εκείνο το σημείο».

Το σπίτι του ηθοποιού στα βόρεια προάστια είναι αρκετά κοντά σε εκείνο που μένει η σύντροφος και η κόρη τους. «Ο Γιάννης την έχει τη φωλιά του. Του τα έχω όλα έτοιμα στο σπίτι που μένω εγώ, έρχεται τα βρίσκει και μετά πάει στο σπίτι του να φωλιάσει μόνος του σαν τον κούκο», συμπλήρωσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Μέντης και Θαλασσινή Μποστ: Τα παιδιά του Γιάννη Μποσταντζόγλου και ο αείμνηστος πατέρας του

Οι υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη τους

Η νεαρή Μαρία-Θαλασσινή σπούδασε δημοσιογραφία και έχει καλή σχέση με τα social media. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη κρατική τηλεόραση η κόρη των δυο ηθοποιών απάντησε στο εάν θα ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της: «Όταν κάποια στιγμή το είχαμε συζητήσει με τον μπαμπά μου, μου είχε πει: «Ωραία θα είμαστε τρείς, που θα πεινάμε»!.

https://www.instagram.com/p/CeJNr3TIr8r/

Και πρόσθεσε: «Τα ερωτικά μου πρώτα τα λέω στην μαμά. Όμως δεν τα έχω κρύψει ποτέ ούτε από τον μπαμπά μου. Χαίρεται όταν ζητώ την γνώμη του, και νομίζω πως κρυφοκαμαρώνει που βλέπει πως μεγάλωσα και έγινα γυναίκα. Μπορεί να είναι φωνακλάς σε καθημερινά θέματα, αλλά στα σοβαρά είναι πάντα δίπλα μου και ανοιχτός στο να συζητήσουμε το οτιδήποτε».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες των ηθοποιών με την κόρη τους.

Το σπίτι της ηθοποιού στην Αγία Παρασκευή

Πριν λίγα χρόνια η Δήμητρα Παπαδήμα είχε ανοίξει το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου», χαρίζοντάς μας σπάνια πλάνα. Η ηθοποιός μένει μαζί με την κόρη της στην Αγία Παρασκευή ενώ λίγο πιο κάτω μένει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

https://www.instagram.com/p/CLy-gAxAr7U/

Πηγή κεντρικής: dimitra_papadima_