Σίλια Κριθαριώτη: Στο post της για τα 22 χρόνια γάμου οι Ελληνίδες celebs σχολίασαν το νυφικό της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σίλια Κριθαριώτη: Στο post της για τα 22 χρόνια γάμου οι Ελληνίδες celebs σχολίασαν το νυφικό της

Η Σίλια Κριθαριώτη δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της από τον γάμο της με τον Νίκο Τσάκο για την επέτειό τους και οι Ελληνίδες celebrities σχολίασαν την εμφάνισή της με το εντυπωσιακό νυφικό που είχε επιλέξει.

Η Σίλια Κριθαριώτη, μία από τις πιο ταλαντούχες και καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας της γενιάς της, γιορτάζει αυτές τις μέρες 22 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της και εφοπλιστή Νίκο Τσάκο και συνολικά 29 χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ενώ την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει τα τρία παιδιά τους, τον 21χρονο Παναγιώτη και τις 17χρονες δίδυμες Ειρήνη κι Ελισάβετ.

https://www.instagram.com/p/CtJRx99gAL4/

Το post με τις σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της

Η fashion designer, αν και συνηθίζει να χρησιμοποιεί το προφίλ της στο Instagram κυρίως για να αναδεικνύει τη δουλειά της, χωρίς να έχει σχεδόν καθόλου φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, έκανε μια ανάρτηση πριν από λίγες ώρες δημοσιεύοντας κάποιες σπάνιες φωτογραφίες της από το άλμπουμ του γάμου της με τον Νίκο Τσάκο, μιας και φέτος γιορτάζουν 22 χρόνια από εκείνη τη μέρα.

Παράλληλα, όπως ανέφερε στην λεζάντα της ανάρτησής της οι δυο τους είναι συνολικά 29 χρόνια μαζί. Πιο συγκεκριμένα, η Σίλια Κριθαριώτη έγραψε: «Ένας χρόνος λαγνείας, 6 χρόνια ενθουσιασμού, 22 χρόνια γάμου, συνολικά 29 χρόνια Ευτυχίας, Αγάπης, διασκεδαστικής γονεϊκής ιδιότητας και αμοιβαίας ανάπτυξης. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μας ο Παναγιώτης, η Ειρήνη και η Ελισάβετ που μας κάνουν κάθε μέρα πιο περήφανους!».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σχεδιάστρια εκφράζει την αγάπη της στον σύυγό της, αφού το 2021, στην επέτειό τους και πάλι είχε δημοσιεύσει μια κοινή τους καλοκαιρινή φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας είχε γράψει: «Σ’ ευχαριστώ για τα 20 χρόνια αφοσίωσης, στοργής, πάθους και ακμάζουσας αγάπης».

https://www.instagram.com/p/CUc7cNLMLPf/

Το εντυπωσιακό νυφικό της

Φυσικά από τις φωτογραφίες του γάμου της, που δημοσίευσε η Σίλια Κριθαριώτη, δεν θα μπορούσε κανείς να μην προσέξει το εντυπωσιακό νυφικό που είχε επιλέξει να φορέσει με τα ελαφρώς φουσκωτά μανίκια, τον στενό κορσέ και το «ογκώδες» τελείωμά του.

Έτσι, πέρα από τα «χρόνια πολλά» που δέχτηκε στην ανάρτησή της η σχεδιάστρια για την επέτειό της, δέχτηκε και τα πολύ κολακευτικά σχόλια από αρκετές διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες έχει συνεργαστεί κατά καιρούς - όπως η Ελένη Φουρέιρα ή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - για την εντυπωσιακή αυτή εμφάνισή της.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας και εικόνων από τον γάμο: @celiakritharioti