Δούκισσα Νομικού: Στις Κάννες με εντυπωσιακή δημιουργία της Celia Kritharioti -Τα δύο κομψά looks

Ναταλία Κατσακιώρη
Δούκισσα Νομικού: Στις Κάννες με εντυπωσιακή δημιουργία της Celia Kritharioti -Τα δύο κομψά looks

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στις Κάννες και έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ. 

Το Φεστιβάλ των Καννών είναι το θέμα των ημερών, μιας και έκανε πρεμιέρα πριν δύο μέρες. Όλος ο κόσμος του σινεμά έχει στρέψει το βλέμμα του στις προβολές των νέων ταινιών, ενώ ο κόσμος της μόδας έστρεψε το δικό του στο κόκκινο χαλί. Γιατί εκεί έχουμε ξεκινήσει να βλέπουμε κάποια από τα πιο εντυπωσιακά red carpet looks, με τη χθεσινή δεύτερη μέρα του θεσμού να είναι δικαιωματικά αφιερωμένη στη δική μας Δούκισσα Νομικού, που βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Monster», ως ambassador της L'Oréal Paris. Εκτός όμως από το λαμπερό beauty look της, με τα μαλλιά της χτενισμένα σε stylish κύματα και το natural beauty make up, ξεχωρίσαμε φυσικά και το floral gown της.

https://www.instagram.com/p/CsW45q2LK8R

Η Δούκισσα Νομικού με εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti.

Όταν αποφασίζεις να παραβρεθείς σε ένα τόσο λαμπερό κόκκινο χαλί, όπως αυτό των Καννών, τότε επιλέγεις σίγουρα την καλύτερη designer για να δημιουργήσει το σύνολο σου. Aka τη Celia Kitharioti. Είναι η ίσως η πιο γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια αυτή τη στιγμή, με διεθνή παρουσία που έχει ντύσει κάποιες από τις γνωστές celebrities παγκοσμίως, όπως η Beyonce και η Jennifer Lopez. Η ίδια η Δούκισσα εμπιστεύεται πολλές φορές τη Celia Kritharioti για τις επίσημες εμφανίσεις της και οι δυο τους φαίνεται να έχουν μια πολύ καλή συνεργασία. Αυτή τη φορά η Celia δημιούργησε ένα old Hollywood, strapless φόρεμα με floral μοτίβο με μεγάλα τριαντάφυλλα. Φυσικά το πιο εντυπωσιακό στοιχείο ήταν τα puffy, τεράστια μανίκαι που έντυσαν τα χέρια της Δούκισσας και έδωσαν άλλο αέρα στο όλο look.

France Cannes 2023 Monster Red Carpet

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

H Δούκισσα συμπλήρωσε το look με λαμπερά σκουλαρίκια του οίκου Bulgari, με πράσινους, πολύτιμους λίθους.

Eurovision 2023: Η Alesha Dixon με haute couture δημιουργία της Celia Kritharioti σε color blocking

France Cannes 2023 Monster Red Carpet

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2023 Invision

Μέσα στην ημέρα, η Δούκισσα μοιράστηκε μαζί μας και το πρώτο της look από το ξενοδοχείο της στις Κάννες, πριν κάνει την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Πόζαρε στη βεράντα του ξενοδοχείου της με ένα μαύρο, mini φόρεμα, με εντυπωσιακά 70s μανίκια καμπάνα και βολάν στο τελείωμα του, ενώ φόρεσε και ένα bold κόκκινο κραγιόν να δώσει το απαραίτητο glam σε μια minimal εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CsUMpDFLk6u