Η Θεοφανία Παπαθωμά κι ο Γρηγόρης Πετράκος χώρισαν μετά από 10 χρόνια σχέσης

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Θεοφανία Παπαθωμά κι ο Γρηγόρης Πετράκος χώρισαν μετά από 10 χρόνια σχέσης

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος χώρισαν μετά από 10 χρόνια σχέσης και 2 παιδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, όπως έγινε γνωστό με ρεπορτάζ της Real Life, χώρισαν μετά από δέκα χρόνια σχέσης. Oι δυο τους μπορεί να μην είχαν παντρευτεί, έχουν αποκτήσει όμως δύο κόρες, την 6χρονη Αθηνά και την 8χρονη Αγάπη. Η ηθοποιός βέβαια, έχει κι έναν γιο από τον πρώτο γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, τον Αχιλλέα, ο οποίος είναι σήμερα 17 χρονών.

Η αιτία του χωρισμού

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ φαίνεται πως οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό ήταν ιδεολογικοί, όπως ανέφεραν φίλοι του ζευγαριού, ενώ τώρα το μέλημά τους είναι οι δυο κόρες τους.

Πάντως, αν και οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Fame Story, τα τελευταία χρόνια έκανε τα Σαββατοκύριακα live εμφανίσεις μόνο στην Πάτρα - με πιο πρόσφατες αυτές στο «Χάραμα» - ενώ εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει μετακομίσει μόνιμα στην Πάτρα, άσχετα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Και η Θεοφανία Παπαθωμά, όμως που ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό της στη Νομική στην ανάρτηση που έκανε για να ανακοινώσει αυτό το ευχάριστο γεγονός αλλά και να ευχαριστήσει τους καθηγητές και τους συμμαθητές της δεν ανέφερε κάτι για τον Γρηγόρη Πετράκο ή για την αλλαγή στη ζωή τους, παρότι η ανάρτηση έγινε λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει το δημοσίευμα.

https://www.instagram.com/p/Cx1EntGLUWy/

Η γέννα στο σπίτι

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής όσο διάστημα ήταν μαζί ήταν πολύ ερωτευμένοι, ενώ μαζί είχαν ζήσει την πολύ ξεχωριστή εμπειρία του να υποδεχτούν την κόρη τους όχι σε κάποιο νοσοκομείο αλλά στο σπίτι τους με τη βοήθεια μιας μαίας.

Όπως είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο Down Town η Θεοφανία Παπαθωμά για τη μοναδική αυτή εμπειρία που είχε φέρνοντας στον κόσμο την Αγάπη: «Στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου άρχισαν οι ωδίνες. Κάθε δέκα λεπτά, ένας πόνος στη μέση χαμηλά, αυτό που ξέρεις ότι όσο πάει δυναμώνει μέχρι την εξώθηση. Με βρήκαν απροετοίμαστη. Είχα επιλέξει το παιδικό δωμάτιο για να γεννήσω, αλλά δεν το είχα ετοιμάσει ακόμα. Ξημερώματα λοιπόν άρχισα να το σφουγγαρίζω και να το τακτοποιώ. Το θύμιασα με λιβάνι, το αρωμάτισα με αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, το ψέκασα με αγιασμό, του 'βαλα να ακούει Μπαχ να εξαγνιστεί ενεργειακά και όταν ήρθε η ευλογημένη ώρα απλώς πήγα στο δωμάτιό μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και δεν ξανασηκώθηκα παρά μονάχα λίγες ώρες μετά τη γέννα. Μου το είχε πει η μαία: «Το σώμα σου θα σου πει πού θα γεννήσεις»».

https://www.instagram.com/p/CtepltoIxKI/

Το σπίτι που στέγασε τον έρωτά τους

Το πρώην ζευγάρι μαζί με τις κόρες τους και τον γιο της Θεοφανίας Παπαθωμά ζούσαν σε ένα υπέροχο και cozy σπίτι, στο οποίο, όπως θα δεις από στιγμιότυπα που κατά καιρούς είχε μοιραστεί η ηθοποιός, πρωταγωνιστής ήταν το ξύλο όσον αφορά τα έπιπλα.

Παράλληλα, ο κίτρινος τοίχος που επέλεξαν για το σαλόνι τους έδινε φως και pop διάθεση ενώ ο μεγάλος γκρι καναπές αποτελούσε ιδανικό spot για χαλάρωση. Από την άλλη, το μεγάλο τζάκι που υπήρχε επίσης στο σαλόνι, μαζί με κάποιες εικόνες έκαναν ακόμη πιο ζεστή και cozy την ατμόσφαιρα.