Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε τη διατροφή με την οποία αδυνατίζει όποτε θέλει

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε τη διατροφή με την οποία αδυνατίζει όποτε θέλει

Η αλλαγή στο σώμα της που την κάνει να νιώθει όμορφα και όλα όσα αποκάλυψε. 

Στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» πρωταγωνιστεί φέτος η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία υποδύεται την Πολυξένη. Στα πιο πρόσφατα νέα της γνωστής ηθοποιού, μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές που έκανε τα τελευταία χρόνια στην καθημερινότητά της.

H 50χρονη εντυπωσιακή γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, έχει χάσει αρκετά κιλά και δείχνει να είναι άνετη με την πιο fit εκδοχή του εαυτού της όπως η ίδια αποκαλύπτει. Όπως χαρακτηριστικά είπε στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ράπτη η αλλαγή της οφείλεται στη διατροφή που ακολούθησε σε συνδυασμό με έναν υγιεινό, εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Η διατροφή που την κάνει να νιώθει όμορφα

«Ακολουθούμε οικογενειακώς χορτοφαγική διατροφή πολλά χρόνια. Η δική μου τον τελευταίο χρόνο είναι λίγο πιο συγκεκριμένη. Ακολουθώ την πυθαγόρεια διατροφή και έχω σωθεί. Νιώθω όμορφα, έχω φουλ ενέργεια, αδυνατίζω συνέχεια. Πραγματικά, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διατροφή», τόνισε η Θεοφανία Παπαθωμά στο ΟΚ!.

Πρόσφατα η Θεοφάνια Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε στην πυθαγόρειο διατροφή που ακολουθεί ακολουθεί τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.

«Κάνω την πυθαγόρειο διατροφή, κατά 90% ωμοφαγία και vegan διατροφή, δεν ξενυχτάω, δεν πίνω, δεν καπνίζω. Και ο σύντροφός μου και τα παιδιά το ακολουθούν. Δεν γίνεται αλλιώς. Ακολουθούμε όλοι τον ίδιο δρόμο», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Ck3Jes9oAd0

Θεοφανία Παπαθωμά: Η Πολυξένη από το «Μαύρο Ρόδο», η γέννα στο δωμάτιό της και φωτό από το σπίτι της

Τα μαθήματα φιλοσοφίας

«Παρακολουθώ 11 χρόνια τώρα μαθήματα πρακτικής φιλοσοφίας. Σπουδάζω τη σοφία που μας κληροδότησαν οι μεγάλοι φωτισμένοι άνθρωποι, που θα έπρεπε να τη σπουδάζουμε από το Δημοτικό, αλλά δυστυχώς μας την κρύβουν. Μας έχουν δώσει οι μεγάλοι σοφοί τα κλειδιά της ευτυχίας και εμείς ζούμε μες στην άγνοια. Κρίμα», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Ci2v7sfoNmO

Και συμπλήρωσε: «Είμαι κατενθουσιασμένη, ξαναζώ φοιτητικά χρόνια, έχω συμφοιτητές, καθηγητές, κάθομαι στα έδρανα της Νομικής Αθηνών. Είμαι πολύ περήφανη, πολύ χαρούμενη. Αγαπώ τη νομική ως επιστήμη, μου ξεκουράζει το μυαλό. Κι αυτό δεν θα είναι το μόνο μεταπτυχιακό. Έχω σπουδάσει NLP, life coaching, χρωματοθεραπεία, είμαι reiki master και έχω αποφασίσει να σπουδάσω οτιδήποτε με ενδιαφέρει – και με ενδιαφέρουν πολλά. Η γνώση είναι αστείρευτη».

Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή της γαλήνη

H 50χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, Γρηγόρης Πετράκος μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι μαζί με τις κόρες τους και τον γιο της ηθοποιού από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

https://www.instagram.com/p/B63704zFhyY

Στο χώρο πρωταγωνιστεί το ξύλο και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω οι μεγάλες βιβλιοθήκες κατά μήκος των τοίχων φιλοξενούν τα αμέτρητα βιβλία τους. Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει ενεργή παρουσία στα social media και κατά καιρούς δημοσιεύει μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές.

Ο κίτρινος τοίχος του σαλονιού δίνει φως και pop διάθεση ενώ ο μεγάλος γκρι καναπές αποτελεί ιδανικό spot για χαλάρωση. Το τζάκι δεσπόζει στο σαλόνι μαζί με μερικές εικόνες, κάνοντας ακόμη πιο ζεστή και cozy την ατμόσφαιρα.

Πηγή κεντρικής: theofaniapapathoma_official