Eπίλογος με μία αυτοκτονία στο Μαύρο Ρόδο και με δίκαιη τιμωρία για Παπαθωμά και Αλικάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Eπίλογος με μία αυτοκτονία στο Μαύρο Ρόδο και με δίκαιη τιμωρία για Παπαθωμά και Αλικάκη

Εκτός από τον γάμο και το τραγικό τέλος του Βίκου, αναμένουμε στο Μαύρο Ρόδο και την δίκαιη τιμωρία των ενόχων. 

Το τίμημα είναι μεγάλο για κάποιους από τους πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου. Άλλοι θα βιώσουν δίκαια την ευτυχία και άλλοι την παραδειγματική τιμωρία. Η Θεοφανία Παπαθωμά και η Μυρτώ Αλικάκη τιμωρούνται για όσα έκαναν, ενώ η αυτοκτονία του Γεράσιμου είναι η αρχή του τέλους της σειράς.

Πόνος και χαρά μαζί

Με την αγωνία της Φιλαρέτης να πείσει τον γιο της Βίκο να την ακούσει και με την αγωνία της Ελισάβετ λόγω μίας επιπλοκής της εγκυμοσύνης της, στο Μαύρο Ρόδο ξεκινά η αρχή του τέλους λίγο πριν τον οριστικό επίλογο της σειράς την Πέμπτη.

Ευτυχώς η επιπλοκή δεν βάζει σε κίνδυνο την Ελισάβετ και το μωρό. Ο Πέτρος από την άλλη πλευρά θα σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του και μάλλον αυτή είναι και αρχή της συμφιλίωσης τους. Με δάκρυα, όπως βλέπουμε και σε κάποιες φωτογραφίες από τα τελευταία επεισόδια.

https://www.instagram.com/p/CtPkXaYrndm/

Η Ελισάβετ θα ζήσει πια ευτυχισμένη αλλά θα έχει χάσει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της, τον Γεράσιμο που σήμερα αυτοκτονεί, ανήμπορος να δεχθεί τη σύλληψή του.

Ο Γιάννης Κουκουράκης έγινε ξανά το είδωλο του Μαύρου Ρόδου λίγο πριν τη δολοφονία του ως Βίκος

Με κάθε τρόπο, το δίκιο θα λάμψει. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την αιματηρή σύγκρουση Βίκου και Θέμη για την οποία σε έχω ενημερώσει, θα έχουμε και την τιμωρία όσων προσπάθησαν να βλάψουν όλους τους άλλους.

https://www.instagram.com/p/CpdGwgpoq_u/

Που αυτό σημαίνει ότι καταρχάς η Πολυξένη - Θεοφανία Παπαθωμά θα ομολογήσει όλες τις ανομίες της σε σχέση με τις εικόνες του μοναστηριού και θα δείξει την πραγματική ένοχο, την Κασσιανή. Από το μοναστήρι θα βρεθούν και οι δύο στη φυλακή. Η πρώτη για λίγο, η δεύτερη για πάντα.

https://www.instagram.com/p/CkN5wCxoLKo/

Αυτό σημαίνει ότι η Φιλαρέτη - Κατερίνα Διδασκάλου, θα είναι πια στην παλιά της θέση. Αλλά θα ζει την εσωτερική της τραγωδία, γιατί δεν θα ζει πια ο Βίκος. Όλα τα χρόνια περίμενε να τον βρει και τώρα δεν μπορεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο μαζί του.