#Familygoals: 5 πολύτεκνες μαμάδες της Ελληνικής showbiz

#Familygoals: 5 πολύτεκνες μαμάδες της Ελληνικής showbiz

Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Πετρουλάκη και αρκετές ακόμη επώνυμες Ελληνίδες συνδυάζουν επιτυχώς μητρότητα και καριέρα.

Τα παιδιά είναι ευτυχία και οι επώνυμες κυρίες της showbiz φαίνονται να το γνωρίζουν πολύ καλά. Αρκετές Ελληνίδες celebrities έχουν δημιουργήσει υπέροχες, πολυμελείς οικογένειες, αποδεικνύοντας καθημερινά πως μητρότητα και καριέρα μπορούν να συνδυαστούν.

5 πολύτεκνες μαμάδες της Ελληνικής showbiz

1) Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τέσσερα παιδιά εκ των οποίων τα τρία (Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια) προέρχονται από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο.

https://www.instagram.com/p/ChmMry8DEjV/

Μετά το διαζύγιό τους, το 2015 η βασίλισσα της Ελληνικής TV βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 8χρονη Μαρίνα.

Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει στην εκπομπή της συγκινημένη: «Εγώ πάντα επειδή ήμουν ένα παιδάκι που ήμουν πολύ εκδηλωτική στη μητέρα μου, και από πολύ μικρή. Με τα τίποτα που μπορεί να είχα για να πάω στο σχολείο, πάντα σκεφτόμουν ότι θέλω να πάρω κάτι στη μαμά μου, έναν μήνα πριν. Και 7 και 8 χρονών. Σαν παιδί την αγάπη μου την έχω εκδηλώσει με όλους τους τρόπους, με πολλά λόγια και με πολλή εκδήλωση, όμως πιστεύω ότι όταν αποκτούμε τα δικά μας παιδιά, ξαφνικά λες και όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Σαν τη μαμά μας να τη βλέπουμε 3D γιατί κι εσύ έχεις βρεθεί από την άλλη πλευρά, που είναι τελείως διαφορετική. Αλλιώς να είσαι παιδί, αλλιώς να είσαι μαμά. Είναι άλλη οπτική. Και το παιδί σου να μεγαλώσει και να πάει 35 χρονών και να μείνει σε άλλο σπίτι, η μάνα πάντα περιμένει. Με κοιτάς μέσα στα μάτια, Θοδωρή μου και θέλω να κλάψω αλλά μην με κάνεις να κλάψω. Θέλω να κλάψω γιατί πραγματικά, αυτά που μας έλεγαν, αυτά που έχουμε κοροϊδέψει σαν μικρά παιδιά, που μας έλεγαν οι γονείς μας ‘καλά δεν θα γίνεις κι εσύ μάνα; Θα με καταλάβεις, έτσι είναι… Θέλεις να νιώσεις εκείνη τη μέρα, ακόμα κι αν το παιδί σου είναι 35 χρονών, αυτά τα δύο λόγια».

2) Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι αναμφίβολα ένα από τα #familygoals ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά (Αλέξανδρος, Αριάδνη, Απόλλωνας, Αναστασία) με τα οποία ζουν στον Νέο Βουτζά, μακριά από τα media.

https://www.instagram.com/reel/Cm488qhjgQR/

5 πολύτεκνοι μπαμπάδες της showbiz με το πιο άκρως οικογενειακόν προφίλ στο Instagram

Το ζευγάρι δημοσιεύει συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους, δίνοντάς μας μια γεύση από τον χώρο τους, τον οποίο έχουν επιμεληθεί με πολύ αγάπη.

3) Μαρία Παπαδοπούλου

Η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου συγκαταλέγεται στις πολύτεκνες Ελληνίδες celebrities αφού οι δυο τους έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά (Κατερίνα, Γιώργος, Κωνσταντίνος, Παναγιώτα, Ελεωνόρα).

ploutarxos1.jpg

Τα δύο μεγάλα παιδιά της οικογένειας, (Κατερίνα και Γιώργος) ακολουθούν τα χνάρια του μπαμπά τους και πραγματοποιούν επιτυχώς τα πρώτα τους βήματα στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

4) Ελένη Πετρουλάκη

Η Ελένη Πετρουλάκη και o Ίλια Ίβιτς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η γυμνάστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής μετρούν 27 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τις 4 κόρες τους (Άννα Μαρία, Δωροθέα, Μίλα και Ηλιάνα) να τους δίνουν καθημερινά κίνητρο για να γίνονται καλύτεροι.

https://www.instagram.com/p/CJevBdHrKaF/

Mπορεί το ζευγάρι να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο η 51χρονη γυμνάστρια μας έχει δείξει αρκετές γωνιές από το σπίτι τους, μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Ιnstagram.

5) Ολυμπία Χοψονίδου

Η Star Hellas 2006 παντρεύτηκε τον Βασίλη Σπανούλη και μαζί δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια, με το μοντέλο να αφιερώνεται ολοκληρωτικά στο νέο της ρόλο. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία είναι η no1 προτεραιότητά τους και πηγή της απέραντης ευτυχίας τους.

https://www.instagram.com/p/B7iWpH9F6Jf/

Πηγή κεντρικής: