5 πολύτεκνοι μπαμπάδες της showbiz με το πιο άκρως οικογενειακόν προφίλ στο Instagram

5 πολύτεκνοι μπαμπάδες της showbiz με το πιο άκρως οικογενειακόν προφίλ στο Instagram

Σάκης Ρουβάς, Γιάννης Πλούταρχος και άλλοι καλλιτέχνες που αποτελούν #daddygoals. Οι υπέροχες φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Tα παιδιά είναι ευλογία για ένα ερωτευμένο ζευγάρι και οι Έλληνες celebrities δείχνουν να το γνωρίζουν καλά. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει αξιοζήλευτες, πολύτεκνες οικογένειες με το άλλο τους μισό και ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Σε ορισμένες περιπτώσεις τα παιδιά προέρχονται από διαφορετικούς γάμους, όμως δεν είναι λίγα τα ζευγάρια του εγχώριου star system που έχουν αποκτήσει μαζί τρία και τέσσερα παιδιά.

Η Βίκυ Καγιά είναι η πιο τρυφερή μαμά και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της έχουν άρωμα GNTM

5 πολύτεκνοι μπαμπάδες της εγχώριας showbiz

1) Γιάννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι με διαφορά ο πάτερ φαμίλιας της Ελληνικής showbiz αφού μαζί με την σύζυγό του έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά (Γιώργος, Κατερίνα, Κωνσταντίνος, Ελεωνόρα, Παναγιώτα) τα οποία έχουν κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA του μπαμπά τους, Ο Γιώργος και η Κατερίνα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο τραγούδι και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/CeQ0JY3oh1_/

«Χαίρομαι πάρα πολύ που τα παιδιά μου ακολουθούν τον δικό μου δρόμο, γιατί δείχνουν να το κάνουν σωστά και να το αγαπάνε.Το αν θα εξελιχθεί όλο αυτό είναι μόνο στο χέρι τους και στο πόσο θα κοπιάσουν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό», έχει αναφέρει για τα παιδιά του ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/tv/Cei8-omIX24/

2) Σάκης Ρουβάς

O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο λαμπερά αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά περισσότερα από 17 χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

rouvas1.jpg

Τα τελευταία χρόνια ζουν στο Νέο Βουτζά και μεγαλώνουν τα τέσσερα (Αναστασία, Αλέξανδρο, Απόλλωνα, Αριάδνη) παιδιά τους δίπλα στην φύση και κοντά στην θάλασσα.

Όπως έχει αποκαλύψει ο τραγουδιστής σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν τυχαία με την Κάτια Ζυγούλη τα ονόματα των παιδιών τους, τα οποία ξεκινούν όλα από άλφα.

«Ξεκίνησε έτσι και μας άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.

3) Θέμης Σοφός

Ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά (Νάγια, Μαίρη, Γιάννη) να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/Cv94JdtsEoD/

Ο γνωστός ποινικολόγος και η παρουσιάστρια διατηρούν εξοχική κατοικία στην Πάρο όπου συνηθίζουν να περνούν κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών έχοντας κοντά τους αγαπημένους φίλους.

https://www.instagram.com/p/Cooq769K-nR/

4) Στέλιος Κρητικός

Ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας superdad της εγχώριας showbiz αφού έχει τέσσερα παιδιά (Μιχαήλ, Άρης, Κόμησσα, Χριστίνα). Οι δυο μεγάλοι γιοι του ηθοποιού ακολουθούν τα χνάρια του και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

https://www.instagram.com/p/Ctny4mttP7K/

«Η αγωνία η δικιά μου είναι να είμαι ένας καλός πατέρας. Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν τα παιδιά μου, είχα την αγωνία να φανώ αντάξιος στα θέλω τους και όχι στα θέλω μου. Πρέπει συνεχώς να αποδεικνύω στα παιδιά μου ότι είμαι εκεί όποτε και για ό,τι με χρειαστείτε. Με τους γιους μου μοιραζόμαστε τα πάντα», έχει δηλώσει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

5) Γιώργος Θεοφάνους

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από δύο διαφορετικές συζύγους. Ο πρωτότοκος γιος του, Άγγελος Θεοφάνους είναι ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα αφού Θεοφάνους και Ευρυδίκη αποτέλεσαν ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz στα 90's.

O γνωστός συνθέτης μετρά 15 χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Βίλλυ Θεοφάνους με την οποία έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

«Της έκανα πρόταση γάμου πάνω σε μια γέφυρα στη Φλωρεντία. Και μου λέει: Εγώ θα σου πω ναι, αλλά θέλω να ξέρεις ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Τον επόμενο μήνα έμεινε έγκυος. Μας το έστειλε ο Θεός το παιδί», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο συνθέτης μιλώντας για την σύζυγό του.

Τα τρία παιδιά τους (Εμμανουήλ, Ειρήνη Ευγενία και Κύρα) είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουν και όλοι μαζί ζουν διακριτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή κεντρικής: