Jennifer Lopez και Ben Affleck «καβγαδίζουν» ξανά στο αυτοκίνητο και αιτία είναι η πρώην Garner

Jennifer Lopez και Ben Affleck «καβγαδίζουν» ξανά στο αυτοκίνητο και αιτία είναι η πρώην Garner
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Jennifer Lopez και Ben Affleck φαίνεται να είχαν έντονη συζήτηση μέσα στο αυτοκίνητο μετά την αγκαλιά του ηθοποιού με την Jennifer Garner.

Τεταμένη φάνηκε να είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck, ενώ οι δυο τους οδηγούσαν γύρω από το Λος Άντζελες την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six, ο Affleck έκανε χειρονομίες με πολύ έντονο τρόπο καθώς βρισκόταν στη θέση του οδηγού του οχήματός του, ενώ η Lopez άκουγε.

Κάποια στιγμή, η τραγουδίστρια κοίταξε θυμωμένη μπροστά, καθώς ο Affleck της μιλούσε.

https://www.instagram.com/p/Cx1LZd1s8k9/

Παρά τον τρόπο με τον οποίο φαίνονται στις φωτογραφίες, μια πηγή που γνωρίζει το ζευγάρι δήλωσε στο Page Six το Σάββατο ότι δεν υπήρχε «τίποτα έντονο στη συζήτησή τους».

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, ότι τόσο η πλευρά της Lopez όσο και η πλευρά του Affleck δεν θέλησαν να σχολιάσουν κάτι για το περιστατικό.

Απελπισμένος δείχνει ο Ben Affleck σε ποδηλατάδα: Το cringe δώρο της Jennifer αποκαλύφθηκε

Φταίει η αγκαλιά με την Jennifer Garner για τον «καβγά»;

Αν και δεν είναι σαφές τι μπορεί να συζητούσαν οι δυο τους, γνωρίζουμε ότι ο Affleck έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο αφού μοιράστηκε μια προσωπική στιγμή στο όχημά του με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, και ένα από τα παιδιά τους, την κόρη τους, Serafina.

Jennifer Garner Ben Affleck

Συγκεκριμένα, είχαν έρθει στο φως φωτογραφίες που έδειχναν τον 51χρονο να σκύβει για να αγκαλιάσει την επίσης 51χρονη πρωταγωνίστρια του "Good Will Hunting" μέσα στο αυτοκίνητο του.

Η κόρη τους, Serafina, καθόταν στη θέση του συνοδηγού δίπλα στον πατέρα της , ενώ η Jennifer Garner στο πίσω κάθισμα.

Το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα δύο παιδιά, την Violet και τον Samuel και διατηρεί φιλική σχέση από τότε που πήραν διαφορετικούς δρόμους το 2015.

Ο Affleck προχώρησε στη ζωή του με την Lopez, με την οποία παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022, ενώ η Garner βγαίνει με τον επιχειρηματία John Miller.

Οργή και ένταση ξανά!

Νωρίτερα φέτος, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Jlo, Mother, ο Affleck έδειχνε να ασφυκτιά ξανά στο κόκκινο χαλί και υπήρξε ένας ακόμα έντονος διάλογος όπου οι χειρονομίες του Ben ήταν τέτοιες που όλοι μιλούσαν για νέα κρίση. Πηγή ανέφερε πάντως πως ο Ben ήθελε απλά να τελειώνει με τους φωτογράφους και ζήτησε από τη σύζυγό του το ΟΚ για να την αφήσει να συνεχίσει να φωτογραφίζεται μόνη.

Τον ίδιο μήνα είδαμε τον Affleck να κλείνει με οργή την πόρτα του αυτοκινήτου του και να κάθεται μανιασμένος δίπλα στην Jen ενώ και στα Grammys ο δημόσιος καυγάς του ζευγαριού είχε γίνει ξανά viral.

Καβγάς για το αλκοόλ

Στον πλανήτη των Bennifer δεν κυλούν όλα ρόδινα και αυτό επιβεβαιώνεται και από ένα ακόμα δημόσιο «καβγαδάκι», το οποίο έγινε viral στο TikTok στις αρχές του έτους.

Συγκεκριμένα, το βίντεο ήταν από το πάρτι της πρεμιέρας της Lopez, για την ταινία Shotgun Wedding, η οποία βγήκε στο Amazon Prime στις 27 Ιανουαρίου 2023 και το πάρτι έλαβε χώρα στις 18 Ιανουαρίου. Στο βίντεο αυτό, οι ειδικοί στο να διαβάζουν τα χείλη, μπόρεσαν να καταλάβουν πως ο Ben έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του κόντρα στην έντονα εκνευρισμένη Jlo τονίζοντας πως δεν έχει πιει αλκοόλ:

«Δεν ήπια τίποτα, εντάξει», φέρεται να λέει ο Ben, o οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα αλκοολισμού του που τον έχει στείλει τουλάχιστον δύο φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης, μία το 2001 και μία το 2018, όταν τον μετέφερε σε κακή κατάσταση η πρώην σύζυγός του Jennifer Garner. To παράδοξο είναι πως ενώ λαμβάνει χώρα αυτή η δύσκολη στιγμή, η Jennifer πίνει κρασί μπροστά του.

Ένας σκηνοθετημένος καβγάς στο Super Bowl

Μόλις επτά μήνες μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι καυγάδισε δημόσια, κατά τη διάρκεια του τελικού του αμερικάνικου ποδοσαφαίρου Super Bowl, στις 12 Φεβρουαρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια του Super Bowl παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ένα τηλεοπτικό spot του Ben για την αλυσίδα Donuts Dunkin με τον ίδιο να κάνει τον πωλητή σε αληθινά ανυποψίαστους πελάτες.

Μόνο που ανάμεσα στους πελάτες ήταν και η αγαπημένη του Jennifer (εδώ ήταν σκηνοθετημένο) η οποία και του έκανε έναν σύντομο αλλά έντονο καβγά επειδή εκείνος δουλεύει όλη μέρα: «Τι κάνεις εδώ; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα δουλεύεις όλη την ημέρα»;

Από το ύφος της λοιπόν, αρκετοί στα social media συμπέραναν και πως θα είναι η λατίνα σταρ στα προσωπικά τους καβγαδάκια. Και πως θα αντιδρά εκείνος με σκυμμένο το κεφάλι όπως κάνει και στο διαφημιστικό.