Απελπισμένος δείχνει ο Ben Affleck σε ποδηλατάδα: Το cringe δώρο της Jennifer αποκαλύφθηκε

Πατούλια Κατερίνα
Απελπισμένος δείχνει ο Ben Affleck σε ποδηλατάδα: Το cringe δώρο της Jennifer αποκαλύφθηκε

Ben και Jlo σε μια ακόμα έξοδο υπό το φλας των παπαράτσι.

Έναν χρόνο μετά τον πρώτο τους γάμο και σχεδόν έναν χρόνο μετά τον μεγαλοπρεπή δεύτερο γάμο στην Georgia των ΗΠΑ, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez επέστρεψαν στα Hamptons της Νέας Υόρκης και έκαναν μία ακόμα βόλτα, η οποία εντοπίστηκε από τους παπαράτσι. Το πρόγραμμα είχε ποδηλατάδα με τη Jennifer, τον Ben και την κόρη της Lopez, Emme Muniz, καρπό του γάμου της λατίνας σταρ με τον Marc Anthony.

Ποδηλατάδα για Jlo - Affleck και τις εντυπώσεις έκλεψε ξανά ο Ben

Σε ένα κομμάτι της βόλτας, η Emme ανέβηκε στο ποδήλατο του πατριού της, ο οποίος τη μετέφερε αλλά δεν έδειχνε ξανά- πολύ χαρούμενος, αλλά αντίθετα ο Affleck εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά απελπισμένος.

https://www.instagram.com/p/Cvf9ZaNM0wV/

Και είναι αλήθεια πως είχαμε καιρό να δούμε δημόσια τον Ben, ο οποίος εμφανίστηκε στο backstage από τα 54α γενέθλια της Jennifer τα οποία γιορτάστηκαν από τη Jlo με ξέφρενο χορό πάνω στο τραπέζι στην πολυτελή κατοικία που μοιράζεται με τον Ben στο Beverly Hills. Τα τρία παιδιά του Affleck δεν έδωσαν το παρών στα γενέθλια της Lopez.

https://www.instagram.com/p/CvfXi5yM4lz/

To cringe δώρο στον Ben

Πάντως, παρά τα γενέθλια της Jlo, εκείνος που πήρε δώρο και

https://www.instagram.com/p/Cva7rGaPcyl/

Πάντως, παρά τα γενέθλια της Jlo, εκείνος που πήρε δώρο ήταν ο Ben. Το ζευγάρι έκανε μια στάση σε δημοφιλές κατάστημα της περιοχής, το οποίο στον λογαριασμό του στο Instagram αποκάλυψε το t-shirt που αγόρασε η Jennifer για τον αγαπημένο της το οποίο στη στάμπα ανέφερε «woke up sexy as hell again», δηλαδή «ξύπνησα πάλι σέξι όσο δεν πάει ξανά»!

Το διάστημα αυτό, στο οποίο είδαμε τον Ben να κάνει ξανά αυτές τις λυπημένες γκριμάτσες απόγνωσης, Lopez και Affleck κάνουν διακοπές. Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε πως οι δυο τους είχαν να αντιμετωπίσουν πολλά ανοιχτά ζητήματα με μετακομίσεις, δουλειές και παιδιά και αυτή η απόδραση ήταν ιδανική για να νιώσουν άνετα ξανά και να περάσουν ένα χαρούμενο καλοκαίρι.

364335849_690293652996379_1724938153968598569_n.jpg

Στο backstage από τα γενέθλια της JLo πέρα από τους κοιλιακούς της είδαμε επιτέλους και τον Ben