Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας ταξίδεψαν στο Μονακό για δύο σημαντικούς λόγους

Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας ταξίδεψαν στο Μονακό για δύο σημαντικούς λόγους

H Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας κάνουν ολιγοήμερες διακοπές στο Monte Carlo συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους και το σχόλιο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Στο Μονακό και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο Monte Carlo βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας.

Η 40χρονη και ο 47χρονος συμπλήρωσαν φέτος 13 χρόνια γάμου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα media. Το μοντέλο-επιχειρηματίας και ο εφοπλιστής ζουν με τα τρία παιδιά (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος) τους στα νότια προάστια και πραγματοποιούν συχνές αποδράσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Χρουσαλά και Πατίτσας συνδυάζουν δουλειά και διασκέδαση στο Μονακό

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στη Γαλλική Ριβιέρα για το Monaco Yacht Show και εκμεταλλεύτηκε το μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να χαλαρώσει και να διασκεδάσει.

https://www.instagram.com/p/Cx0AJ6cNLFH/

Τόσο η 40χρονη όσο και ο 47χρονος δημοσίευσαν αρκετά εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους στα social media, δείχνοντάς μας τα hot spots της περιοχής.

https://www.instagram.com/p/Cx3Rqp2oo-O/

Χρουσαλά και Πατίτσας πόζαραν μαζί με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και μοιράστηκαν αργότερα τις λήψεις με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cx0AJ6cNLFH/

Όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν μέσα από ένα post, έδωσαν το παρών στο πάρτι που διοργανώθηκε στο διάσημο Yacht Club όπου οι Swedish House Mafia φρόντισαν για τη διασκέδαση των λαμπερών καλεσμένων.

Πριν λίγες ώρες η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει με λευκά γυαλιά ηλίου και ένα mini, λευκό φόρεμα που τονίζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

https://www.instagram.com/p/Cx2az73NSjq/

«Ποια από όλες είναι η αγαπημένη σας;», αναρωτήθηκε η 40χρονη και οι followers της έδωσαν την πολυπόθητη απάντηση.

Μια φαν έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση: «Κούκλα!!! Και γλυκύτατη!!! Κρίμα που δεν σε βλέπουμε πια στην tv ,αγαπημένη μου Μαριέττα!!!».

Το σχόλιο της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν τις αναρτήσεις της Μαριέττας Χρουσαλά αφήνοντας τρία emojis σε σχήμα καρδιάς.

Screenshot-2023-10-02-101808.png

Η ηθοποιός διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι και πριν λίγους μήνες είχε παρευρεθεί στο λαμπερό πάρτι για τα 40α γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά στο Κάϊρο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται στην Βενετία κάνοντας διακοπές μαζί με τον σύζυγό της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού στο Μονακό.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala