Τα ξέφρενα γενέθλια της Mary Vitinaros και ο «Secret Combination» Καλομοίρας- Χρουσαλά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα ξέφρενα γενέθλια της Mary Vitinaros και ο «Secret Combination» Καλομοίρας- Χρουσαλά

Η Mary Vitinaros γιόρτασε τα γενέθλιά της αλά Ελληνικά και μαζί με αγαπημένους φίλους από την εγχώρια showbiz.

Η Μary Vitinaros έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον 5ο κύκλο του GNTM. Το διεθνούς φήμης μοντέλο έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας και είχε ενεργό ρόλο στο διαγωνισμό μοντέλων.

H νεαρή καλλονή είχε αναλάβει τον ρόλο της model instructor, ποζάροντας και μαθαίνοντας στις παίκτριες τα μυστικά του modeling. Αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα και δεν σταματά να συναντά αγαπημένους συνεργάτες και φίλους.

Το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων

Πριν λίγες ώρες το λαμπερό top model γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της με στενούς φίλους, σε γνωστό εστιατόριο της Πεντέλης. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας και η Καλομοίρα με τον Γιώργο Μπούσαλη ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το παρών για να ευχηθούν και να γιορτάσουν μαζί της.

Χρουσαλά & Μενούνος κάνουν διακοπές και μας στέλνουν #summervibes από τη Σαντορίνη

Η αγαπημένη παρέα διασκέδασε αλά Ελληνικά και «ξεσήκωσε» το μαγαζί με τους χορούς και τα τραγούδια της. Η διάθεση ήταν αρκετά ανεβασμένη και η εορτάζουσα έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ μέσα στο υπέροχο, κίτρινο maxi φόρεμά της. Η πρώην εστεμμένη (το 2012 είχε στεφθεί αναπληρωματική Miss Universe για την Αυστραλία) έχει ύψος 1,80 μ. και αναλογίες που «κόβουν την ανάσα».

Η Καλομοίρα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το νέο της hit, «Στόχος» και λίγο αργότερα το «Ηappy Birthday», με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Λίγο αργότερα οι σερβιτόροι (οι οποίοι φορούσαν ροζ περούκες) έφεραν την εντυπωσιακή ροζ τούρτα του μοντέλου με την Vitinaros να σβήνει τα κεράκια της με το τραγούδι «Χρόνια Πολλά» του Αντώνη Ρέμου.

Πριν λίγες ώρες το μοντέλο δημοσίευσε ένα Instagram story και ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν και γιόρτασαν μαζί της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η 31χρονη θα θυμάται για αρκετό καιρό αυτό το ξέφρενο party.

1687759850433-497146046-vitinaros1.jpg

Η Mary Vitinaros είχε μιλήσει πριν λίγους μήνες στις τηλεοπτικές κάμερες για την προσωπική της ζωή και τόνισε πως οι άντρες δεν την φλερτάρουν πολύ γιατί φοβούνται το ύψος της.

«Μερικές φορές με φλερτάρουν οι άντρες εδώ στην Ελλάδα και άλλες όχι. Ήμουν έξω μια μέρα και δεν με φλέρταρε κανείς. Νομίζω ότι οι άντρες φοβούνται επειδή είμαι πάρα πολύ ψηλή. Οι περισσότεροι άντρες είναι πιο κοντοί από μένα. Ένας σύντροφός μου μού είχε ζητήσει να μη φοράω τακούνια. Χωρίσαμε τελικά, αλλά όχι γι’ αυτόν το λόγο», ανέφερε το μοντέλο.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala