Βαλέρια Χριστοδουλίδου: Τι κάνει το κορίτσι του Μαρκουλάκη 23 χρόνια μετά το «Να με προσέχεις»

Βαλέρια Χριστοδουλίδου: Τι κάνει το κορίτσι του Μαρκουλάκη 23 χρόνια μετά το «Να με προσέχεις»

H Βαλέρια Χριστοδουλίδου παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις στα social media.

Μπορεί να έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Να με προσέχεις» όμως η Βαλέρια Χριστοδουλίδου παραμένει μέχρι και σήμερα ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας ως Έλλη.

Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν το «μήλο της έριδος» για Μαρκουλάκη-Παπακαλιάτη και ο ρόλος της αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Λίγα χρόνια αργότερα η εντυπωσιακή καλλιτέχνης με τα πλούσια, ξανθά μαλλιά επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA και τη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, «Η Ζωή της Άλλης».

«Για χρόνια αρνιόμουν τηλεοπτικές προτάσεις, ώστε να μην υπερεκτεθεί το πρόσωπό μου, για να μπορέσω να είμαι ένα φρέσκο πρόσωπο για το σινεμά, γιατί τότε οι σκηνοθέτες προτιμούσαν μη τηλεοπτικούς ηθοποιούς. Έτσι μπόρεσα να κάνω αρκετές ταινίες στο ξεκίνημά μου», έχει δηλώσει παλαιότερα η ηθοποιός.

Το 2009 η Βαλέρια Χριστοδουλίδου μας συστήθηκε ως Έλενα Καλλιφατίδη, την νύφη της Κάτιας Δανδουλάκη, που υποδύθηκε την αγέρωχη Κάτια Καλλιφατίδη.

valeria23.jpg

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ηθοποιό στην πρεμιέρα του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας που διεξάγεται φέτος από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου 2023.

Μιλώντας για την κρίση που επικράτησε τα προηγούμενα χρόνια στην Ελληνική ΤV η ηθοποιός είχε τονίσει στο Tv Έθνος: «Την δουλειά αυτή την κάνω και για λόγους βιοπορισμού. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι να μην με αναγκάσει η κρίση να πω «ναι» σε μια δουλεία που δεν με εκφράζει τόσο πολύ και που δεν ταιριάζει στην αισθητική μου. Όμως μην τα βλέπουμε τόσο μαύρα όλα, θέλω να ελπίζω πως το τυχερό μου αγγελάκι θα με βοηθήσει και δεν θα με φέρει αντιμέτωπη με μια τέτοια κατάσταση, δηλώνει ενώ παράλληλα πιστεύει πως η τηλεόραση δεν έχει αισθητική. Η μικρή μας οθόνη πάσχει από έλλειψη αισθητικής. Γιατί αν είχε αισθητική, θα είχε τη δύναμη να μας κρατήσει κοντά της. Βέβαια στην ελληνική τηλεόραση υπάρχουν πράγματα που αξίζει κανείς να δει μόνο που δυστυχώς είναι λίγα».

Στα 54 της Βαλέρια Χριστοδουλίδου είναι πιο όμορφη από ποτέ

Η δημοφιλής ηθοποιός που γεννήθηκε το 1969 στην Κέρκυρα είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο του θεάματος. Το 1986 η Βαλέρια Χριστοδουλίδου έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις ως χορεύτρια σε ταινίες και λίγα χρόνια αργότερα εισήχθη στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης.

https://www.instagram.com/p/CxKyZdgo5Mx/

Η αγάπη της για την υποκριτική την οδήγησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου αποφοίτησε επιτυχώς και ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.

https://www.instagram.com/p/ClGvfOyq9m5/

Η καλλίγραμμη σιλουέτα, το ύψος και τα μακριά, κατάξανθα μαλλιά της την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος και να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα καθώς και τα φωτογραφικά φλας.

https://www.instagram.com/p/BjhUVtTHKFV/

Τα τελευταία χρόνια η 54χρονη ακολουθεί τη δεύτερη, μεγάλη της αγάπη κάνοντας καριέρα ως τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Η Βαλέρια Χριστοδουλίδου έχει αφοσιωθεί στην μουσική της διαδρομή και σε κάθε της live εμφάνιση κάνει «κατάθεση ψυχής».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: valeriachristodoulidou