Η Δήμητρα Σιγάλα έχει Master στην εγκληματολογία και γίνεται «Γιατρός»: Η νέα αλλαγή στο look της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δήμητρα Σιγάλα έχει Master στην εγκληματολογία και γίνεται «Γιατρός»: Η νέα αλλαγή στο look της

«Πελάτες και δικαστές παθαίνουν σοκ». Η ηθοποιός που έχει σπουδάσει εγκληματολογία αποφάσισε να συνδυάσει το επάγγελμά της με την υποκριτική. Η Δήμητρα Σιγάλα είναι η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στη νέα σειρά «O Γιατρός» στον Alpha η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 22.40. 

Πολλές φορές έχουμε ακούσει από τους ηθοποιούς να μας διηγούνται τα περίεργα επαγγέλματα που αναγκάστηκαν να κάνουν μέχρι να κάνουν καριέρα στην υποκριτική και να μπορούν να βιοπορίζονται από αυτό το επάγγελμα. Αρκετά σπάνιες είναι όμως οι περιπτώσεις κάποιων, να διατηρήσουν διπλή ιδιότητα. Η Δήμητρα Σιγάλα για παράδειγμα μας αποκάλυψε σήμερα πως συνεχίζει ως εγκληματολόγος τη μαχόμενη δικηγορία. Λίγο πριν τη δεις στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στη σειρά «Ο Γιατρός» στον Alpha, τόλμησε και μία νέα αλλαγή στο look της.

https://www.instagram.com/reel/Cv14IuQo7zC/

Εγκληματολόγος, τηλεοπτική δικηγόρος και γιατρός!

Αν κάποιος ανατρέξει στο βιογραφικό της ηθοποιού Δήμητρας Σιγάλα, σίγουρα θα εκπλαγεί με τις σπουδές της. Σπούδασε αρχικά στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ αργότερα σπούδασε χορό (κλασσικό μπαλέτο) στην Royal Academy. Έχοντας και πτυχίο από ελληνικό ωδείο παράλληλα.

Τα χρόνια της οικονομικής κρίσης όπου αρκετοί ηθοποιοί βρέθηκαν στο δίλημμα αλλαγής επαγγελματικού προσανατολισμού, η Δήμητρα Σιγάλα αποφάσισε να φύγει για δύο χρόνια στη Βαρκελώνη για να πάρει το Master στην Eγκληματολογία με ειδίκευση στη δικαστική γραφολογία.

https://www.instagram.com/p/CtGRKogIjoZ/

Και μάλιστα σήμερα μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως συνεχίζει να ασκεί και τα δύο επαγγέλματά της. Μοιράζοντας τον χρόνο της ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε δουλειάς. Και φυσικά όσοι τη βλέπουν στο δικαστήριο ξεκινούν τις ερωτήσεις για το αν μοιάζει με κάποια γνωστή ηθοποιό!

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν η φάση με την κρίση με τα τηλεοπτικά, δεν γίνονται δουλειές και είχα σκεφτεί να τα παρατήσω. Πέρασε ένα διάστημα, συνέχισα να ασχολούμαι με την εγκληματολογία όπως και με την υποκριτική. Δεν ασχολούμαι μόνο με τους φόνους στην εγκληματολογία. Ακόμη και μία οικονομική απάτη θεωρείται έγκλημα. Ασχολούμαι με διάφορες απάτες, έχω πάρει ειδικότητα σε αυτό. Πελάτες και δικαστές παθαίνουν σοκ όταν με βλέπουν γιατί αναρωτιούνται αν είμαι εγώ».

Η ηθοποιός όπως θα διαπίστωσες από το βίντεο έκανε και μία νέα αλλαγή στο look της. Με πιο κοντό καρέ στα μαλλιά της και πλέον από ξανθιά, είναι καστανή. Της ταιριάζει πολύ.

https://www.instagram.com/reel/CtLbft_Ik1c/

Όπως της ταιριάζει και ο νέος της ρόλος ως η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και διευθύντρια της κλινικής στην οποία εκείνος εργάζεται ως γιατρός. Η σειρά «Ο Γιατρός» η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 22.50, είναι η ελληνική εκδοχή Ιταλικής σειράς η οποία βασίζεται σε πραγματική ιστορία.

Η ιστορία αφορά την απώλεια μνήμης του γιατρού Ανδρέα Βρεττού μετά από πυροβολισμό ενός θυμωμένου πατέρα. Η ζωή του άλλοτε υπερόπτη αλλά ικανού γιατρού αλλάζει και προσπαθεί να «κερδίσει» τα τελευταία δέκα χρόνια που δεν υπάρχουν στη μνήμη του.

Δεν θυμάται ούτε το διαζύγιό του με την Άννα (Δήμητρα Σιγάλα) ούτε και τη κρυφή του σχέση με τη βοηθό του. Κυρίως έχει χάσει τις μνήμες με τον γιο του. Όλη αυτή η ολική επαναφορά, θα έχει κόστος αλλά και όφελος. Γιατί πια θα είναι ολοκληρωτικά αλλαγμένος.