Η Δέσποινα Βανδή έγινε viral στο Tik Tok με το μαύρο cut out φόρεμα και τα σχόλια πολλά

Η Δέσποινα Βανδή έγινε viral στο Tik Tok με το μαύρο cut out φόρεμα και τα σχόλια πολλά

Η εντυπωσιακή τουαλέτα της Δέσποινας Βανδή στο Panik Concert έγινε viral στο Tik Tok 

Για μια ακόμα χρονιά, ένα μεγάλο μουσικό γεγονός επέστρεψε! Μιλάμε για το Panik Concert στο οποίο βρέθηκαν και τραγούδησαν περισσότεροι από 35 αγαπημένοι καλλιτέχνες στη σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Αντώνης Ρέμος, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Πάολα, Μελίνα Ασλανίδου, Πέγκυ Ζήνα, Πέτρος Ιακωβίδης, Θοδωρής Φέρρης, Ηλίας Βρεττός, Λένα Ζευγαρά, Έλλη Κοκκίνου, Josephine, Ήβη Αδάμου, Κατερίνα Λιόλιου, Γιώργος Λιβάνης, Stan, Playmen, FY, Light, Trannos, Evangelia έκαναν εμφάνιση επί σκηνής και όπως ήταν φυσικό, η Δέσποινα κατάφερε και πάλι να γίνει talk of the town.

H Δέσποινα με το vinyl φόρεμά της έγινε πάλι talk of the town

Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε μια ολόμαυρη, maxi δημιουργία της Celia Kritharioti με vinyl ύφασμα και εκκεντρικά cut outs στο πάνω μέρος του gown, ενώ ο όγκος στο τελείωμα έδωσε μια ισορροπία στο look.

Το φόρεμα θύμιζε πολύ την cut out ολόσωμη φόρμα που είχε προτιμήσει η 54χρονη ερμηνεύτρια στις εμφανίσεις που έκανε τον χειμώνα και το κοινό είχε ανάμεικτα συναισθήματα με τα σχόλια στο Tik Tok να είναι πολλά και διαφορετικά.

https://www.instagram.com/reel/Cx6RJoqoBjs/

Το smoky μακιγιάζ της Δέσποινας ανέλαβε για μια ακόμα φορά η Βάσω Νακοπούλου ενώ τα μαλλιά της Βανδή ήταν πιο μακριά από ποτέ με ελαφρύ κυματισμό και ελαφρύ ξανθό μπαλαγιάζ στο τελείωμα.

https://www.instagram.com/reel/Cx6Sv8HoV7f/

Το λουκ και η εμφάνιση της Δέσποινας, δείχνει την πιο ροκ και σέξι διάθεση που έχει τα τελευταία χρόνια στις εμφανίσεις της ενώ δεν έλειψαν τα σχόλια που τόνισαν πως με τον νέο της αγαπημένο, τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα έδειξε μια άλλη πλευρά του εαυτού της που μέχρι πρότινως δεν γνωρίζαμε πως υπάρχει.

1696315667368-478272418-386053641_17953779299671405_5448142423779600507_n.jpg

Η αποθέωση της Δέσποινας Βανδή στο Instagram και το μήνυμα της κόρης της Μελίνας

«Ο καινούργιος αγαπημένος της έβγαλε την προσωπικότητα που έκρυβε πολύ καλά τόσα χρόνια», έγραφε ένα σχόλιο, ενώ δεν έλειψαν τα άτοπα και κακεντρεχή σχόλια για την ηλικία της Βανδή που τόνιζαν:

«Ας της πει κάποιος ότι δεν χρειάζεται τέτοια ρούχα..λόγω ηλικίας λόγω λάθους στυλ..όλα λαθος».

Η Δέσποινα ως τόσο, έχει απαντήσει για το λουκ και τις sexy εμφανίσεις και το πέρασμα του χρόνου χαρακτηριστικά:

«Ακόμη και σε φωτογραφίσεις που κάνω για εξώφυλλα, τους έχω πει να μου αφήνετε κάποιες ρυτίδες. Δεν θέλω να είναι όλο ένα ψέμα. Θέλω να φαίνομαι στην ηλικία που είμαι, ότι είμαι μια χαρά. Δεν μπορώ να κάνω πως είμαι 25, θα ήμουν γελοία. Τα social media μου δεν τα διαχειρίζεται κανείς! Όλα σωστά, λάθη εγώ τα κάνω! Δεν είμαστε τέλειοι, και εγώ προσέχω, μη νομίζεις. Προσέχω κάποια πράγματα αλλά πολλές φορές αυτή η φυσικότητα, η αλήθεια που έχει, νομίζω είναι πιο γοητευτική. Δεν είμαστε έτσι, όταν ξυπνάμε το πρωί. Ή όταν μαγειρεύουμε ή πλένουμε πιάτα.» είπε