Το σχόλιο της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη στο νέο post του Βασίλη Μπισμπίκη μαρτυρά δύο πράγματα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το σχόλιο της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη στο νέο post του Βασίλη Μπισμπίκη μαρτυρά δύο πράγματα

Για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και τον Βασίλη Μπισμπίκη ο γιος τους Μιχάλης είναι η προτεραιότητά τους κι αυτό φαίνεται από την πολύ καλή σχέση που έχουν και μετά τον χωρισμό τους. 

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο Βασίλης Μπισμπίκης, αν και χώρισαν πριν από δυο χρόνια - ύστερα από 15 χρόνια γάμου - συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις μιας και μαζί έχουν έναν γιο, τον 10χρονο, σήμερα, Μιχάλη.

Γονείς του Μιχάλη πάνω απ' όλα

https://www.instagram.com/p/CvnujvvIeb8/

Και οι δύο τον υπερλατρεύουν και δεν μπορούν να μην αναφέρονται σε αυτόν.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στη συνέντευξή του στην Ναταλία Γερμανού δήλωσε πως είναι «χαζομπαμπάς», ενώ είπε για τον γιο του: «Δεν θέλω να είμαι φίλος με τον γιο μου, θέλω να είμαι ο πατέρας του. Θέλω όμως να έχουμε μία τέτοια σύνδεση, όπου να ανοιγόμαστε και να λέει ο καθένας αυτό που αισθάνεται, να είναι ειλικρινής μαζί μου και να μη φοβάται να μου πει ό,τι είναι να μου πει. Είναι μικρούλης ακόμη, είναι μόλις δέκα χρονών, αλλά είμαι και εγώ ένας χαζομπαμπάς, του τα δίνω όλα. Ο γιος μου είναι λατρεία, είναι η αδυναμία μου, είναι ο άγγελός μου».

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μίλησε για το ρίσκο της ζωής της και την αγάπη για τον γιο της

Αντίστοιχα, και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου είπε για τον Μιχάλη με ύφος όλο γλύκα: «Είναι η λατρεία μου. Περιμένω να μεγαλώσει να γίνουμε κολλητοί φίλοι. Είναι ένα παιδί που έχει πάρα πολύ χιούμορ και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια».

Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε πως ο Μιχάλης έχει ήδη δείξει την καλλιτεχνική του φλέβα, αφού είναι πιανίστας και έχει «μουσικό» αυτί.

https://www.instagram.com/reel/Cmc8EiPNlmk/

Η σχέση τους στα social media

Η καλή σχέση που έχουν η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός όμως, πέρα από το ότι ποτέ δεν έχει πει ο ένας για τον άλλο κακή κουβέντα - όπως έχουμε δει να συμβαίνει σε άλλα διαζύγια διάσημων Ελλήνων - φαίνεται και από το γεγονός πως συνεχίζουν να «φίλοι» και στα social media.

Και όχι μόνο είναι «φίλοι», αλλά πριν από λίγο καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε like σε μια inspirational ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, ενώ εκείνη είδαμε να σχολιάζει κάτω από την πρόσφατη ανάρτηση του ηθοποιού σχετικά με την αναμενόμενη πρεμιέρα του Σασμού, στον οποίο φέτος θα πρωταγωνιστεί κι ο ίδιος.

https://www.instagram.com/reel/Cxahj_bodmP/

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, λοιπόν έγραψε κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης με πλάνα του από τη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου: «Καλή αρχή μπαμπά!».

380785657_651655077064436_2816066286693161162_n.jpg

Αυτό το σχόλιο δύο πράγματα θα μπορούσε να φανερώνει. Αφενώς, πως ο 10χρονος Μιχάλης έχει τεράστια αγάπη για τον πατέρα του και γι' αυτό του έστειλε αυτό το μήνυμα μέσω της μαμάς του κι αφετέρου πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη σέβεται απόλυτα τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον στηρίζει στο νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα, γι' αυτό και έγραψε αυτό το σχόλιο.

Οι δυο τους αποδεικνύουν, έτσι, για ακόμα μια φορά αυτό που η επιχειρηματίας ανέφερε και στην τηλεοπτική της συνέντευξη, πως δηλαδή παραμένουν μια δεμένη οικογένεια παρά τις αλλαγές που έχουν υπάρξει στη ζωή τους τα τελευταία δύο χρόνια.